Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darkmore bile delirmiş. Sitenin en sakin kadınlarından birini bile çıldırtmış ya.
Boncuk desin, babaannem öyle derdi. :KK53: *mdan kibar bence. Vajina da olabilir, daha bilimsel. :KK53::KK8:
Canımsın rosacağzım 🤗
Babaanneyi tuttum yalnız,nasıl da kibar kadınmış 🧿kıyamam

Dünya kadar malın olacagına fındık kadar ...n olsun demiş atalarımız:KK14: konu sahibi bunu doğrulamaya çalışıyor sanırım.
Atalar işini bilir.
Konu sahibi de onunla kocasını terbiye edebileceğini sanıyor. Adam bugün bulamaz yarın bulamaz,sokakta her yer kadın ne var yani. Dert oysa eğer adam halleder işini,ne muhtaç olacak.

Allah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerim
Aaa bu arada benim başıma gelmez. Niye mi?
Kendi ayaklarım üzerinde durmadan koca derdine düşmedim çünkü. Koca diye de tutup beni dövecek, zerre saygı duymayacak birini seçmedim. Çok şükür hayatımdaki adam değil vurmak, sesini yükseltmez. Eğitimli, merhametli, iyi huylu erkekler de var. :KK51:
Hele hele tutup da kabile gibi eltimle, kayınvalidemle falan maaile yaşamayı kabul etmedim. Herkes arkamda ailem yoktu vs. diyor. Ama arkanda ailen olmasa bile, arkanda kendin olman gerekiyor. Çok şükür kendi kendimin arkasında durabiliyorum. Neye hayır neye evet denir, kimseye sormadan bile çıkarabiliyorum.
O sebeple bedduanız bile temelsiz, yersiz, mantıktan uzak.

Atalar işini bilir.
Konu sahibi de onunla kocasını terbiye edebileceğini sanıyor. Adam bugün bulamaz yarın bulamaz,sokakta her yer kadın ne var yani. Dert oysa eğer adam halleder işini,ne muhtaç olacak.B
Atalar işini bilir.
Konu sahibi de onunla kocasını terbiye edebileceğini sanıyor. Adam bugün bulamaz yarın bulamaz,sokakta her yer kadın ne var yani. Dert oysa eğer adam halleder işini,ne muhtaç olacak.
Bi gider misin

Başınıza geleni yazacağınıza sürekli Moskovadayım ha Moskovadayım.
Moskova daha çok geçiyor konularınızda. Yok mu orada polistir askerdir? Şikayet edin bu herifi,Türkiyeden daha fazla kadın hakları vardır orada,sokakta yüksek sesle konuşsan polis geliyor yahu,daha önce başıma geldi, şikayet edin,siz de pılı pırtı toplayıp dönün ailenizin yanına. Ana babanız bu heriften daha da kötü değildir ona eminim. Babanız el kaldırsa kıyameti koparırsınız,koca kaldırınca mesele olmuyor mu nedir ya ben anlamıyorum sizi arkadaşım

Başınıza geleni yazacağınıza sürekli Moskovadayım ha Moskovadayım.
Moskova daha çok geçiyor konularınızda. Yok mu orada polistir askerdir? Şikayet edin bu herifi,Türkiyeden daha fazla kadın hakları vardır orada,sokakta yüksek sesle konuşsan polis geliyor yahu,daha önce başıma geldi, şikayet edin,siz de pılı pırtı toplayıp dönün ailenizin yanına. Ana babanız bu heriften daha da kötü değildir ona eminim. Babanız el kaldırsa kıyameti koparırsınız,koca kaldırınca mesele olmuyor mu nedir ya ben anlamıyorum sizi arkadaşım
Nasıl gideyim baba evime?!onlar kardeşimin ailesi ile yaşıyorlar yarın öbür gün çocukları olacak ben 2 çocukla nasıl sığarım onların içine?!

Nasıl gideyim baba evime?!onlar kardeşimin ailesi ile yaşıyorlar yarın öbür gün çocukları olacak ben 2 çocukla nasıl sığarım onların içine?!
Şu anda oturduğunuz yerde oturmak daha mı güzel?
Sığılır,sığmaya gönlünüz varsa sığılır. Dayak yemekten iyidir sıkışıklıkta yaşamanız. Kocanız koca mı ki yanında oturuyorsunuz hala?

Dişi cinsel organları hakkında yazılanlara inanılmaz tepki gösteriyorsunuz. Yetişme tarzınızda muhtemelen sevişmenin, kadın vücudunun günah olduğuna dair şeyler var. Bu yüzden de sevişmeyi sadece kocanızın "kullanabileceği" bir şey sanıyorsunuz. Bir erkek "+18" işlerle yola gelmez. Önce onu diyeyim. Yani amacınız şerefsiz dayakçı kocanın kafasına dank etmesiyse bu şekilde imkansız. 2 gün sonra size tecavüz etmeye kalkabilir.
Sevişmek istemiyorsanız sevişmezsiniz. Seks göreviniz değil. Kendinizi de mahrum bırakıyorsunuz farkında değilsiniz.
Bu adamı boşamanız lazım. Boşamıyorsanız buna göz dağı versin ailenizden biri bari. En azından bir süre vurmaz şerefsiz.

Bu kadar gözden cikardiysaniz bosanin, umarim o gucu kendinizde bulur ve hayatinizi istediginiz sekilde devam ettirebilirsiniz.

Şu anda oturduğunuz yerde oturmak daha mı güzel?
Sığılır,sığmaya gönlünüz varsa sığılır. Dayak yemekten iyidir sıkışıklıkta yaşamanız. Kocanız koca mı ki yanında oturuyorsunuz hala?
adamın maddiyatı çok iyiymiş.konu sahibine ev bile almış.o paralardan vazgeçmek istemiyor.dayağı sorun etmiyor baksana.morluklar iyileşince gene sex yaparız demiş adama pesss.

adamın maddiyatı çok iyiymiş.konu sahibine ev bile almış.o paralardan vazgeçmek istemiyor.dayağı sorun etmiyor baksana.morluklar iyileşince gene sex yaparız demiş adama pesss.
Paradan vazgeçmek istemiyorum dese hiç değilse kimse yorum yazmaz çare aramaz burda. Yani,böyle de olunca ne diyelim artık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X