- 28 Kasım 2010
- 42.385
- 140.747
- 798
Bu da pek bilimsel olmuşBen edepli bir kadın olarak fındık fıstık kuku demeden direk ismiyle yazacağım..eşinizin sizin vajinanıza muhtaç olduğunu mu anlatmak istiyorsunuz bize?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da pek bilimsel olmuşBen edepli bir kadın olarak fındık fıstık kuku demeden direk ismiyle yazacağım..eşinizin sizin vajinanıza muhtaç olduğunu mu anlatmak istiyorsunuz bize?
Vermedi. İki tane eltim var üzgunum vermediSanane?!Sana o eltiden ALLAH verir inşaAllah
Canımsın rosacağzımDarkmore bile delirmiş. Sitenin en sakin kadınlarından birini bile çıldırtmış ya.
Boncuk desin, babaannem öyle derdi.*mdan kibar bence. Vajina da olabilir, daha bilimsel.
![]()
Atalar işini bilir.Dünya kadar malın olacagına fındık kadar ...n olsun demiş atalarımızkonu sahibi bunu doğrulamaya çalışıyor sanırım.
Aaa bu arada benim başıma gelmez. Niye mi?Allah cezanı versin!!!!başına gelsin çektiklerim
Allah asıl senin gibi elti vermesin be. Aklınca güçsüz görüp ezmeye kalkmışsın, dişli çıktı diye ağlıyorsun.Sanane?!Sana o eltiden ALLAH verir inşaAllah
Atalar işini bilir.
Konu sahibi de onunla kocasını terbiye edebileceğini sanıyor. Adam bugün bulamaz yarın bulamaz,sokakta her yer kadın ne var yani. Dert oysa eğer adam halleder işini,ne muhtaç olacak.B
Bi gider misinAtalar işini bilir.
Konu sahibi de onunla kocasını terbiye edebileceğini sanıyor. Adam bugün bulamaz yarın bulamaz,sokakta her yer kadın ne var yani. Dert oysa eğer adam halleder işini,ne muhtaç olacak.
Ben giderim,benim gitmemle derdinize çare bulabilecek misiniz? Daha önce konularınıza on defa yazmışımdır cevap vere vere sadece bu mesajı bulmanız da ilginç.Bi gider misin
Nasıl gideyim baba evime?!onlar kardeşimin ailesi ile yaşıyorlar yarın öbür gün çocukları olacak ben 2 çocukla nasıl sığarım onların içine?!Başınıza geleni yazacağınıza sürekli Moskovadayım ha Moskovadayım.
Moskova daha çok geçiyor konularınızda. Yok mu orada polistir askerdir? Şikayet edin bu herifi,Türkiyeden daha fazla kadın hakları vardır orada,sokakta yüksek sesle konuşsan polis geliyor yahu,daha önce başıma geldi, şikayet edin,siz de pılı pırtı toplayıp dönün ailenizin yanına. Ana babanız bu heriften daha da kötü değildir ona eminim. Babanız el kaldırsa kıyameti koparırsınız,koca kaldırınca mesele olmuyor mu nedir ya ben anlamıyorum sizi arkadaşım
Şu anda oturduğunuz yerde oturmak daha mı güzel?Nasıl gideyim baba evime?!onlar kardeşimin ailesi ile yaşıyorlar yarın öbür gün çocukları olacak ben 2 çocukla nasıl sığarım onların içine?!
Puuffff herkes de senin kokusmuş kocanı bekliyordu.O zaman benden ne istiyor ?babasıyla çalışıyor diye adam izin vermiyor
Sen de baktığım yerden koca kafalı ninelere benziyorsun nineciğimmmmİstersen 10 yaşında ol sana abla diyesim geldi abla ablaaaa ablacuğummm![]()
adamın maddiyatı çok iyiymiş.konu sahibine ev bile almış.o paralardan vazgeçmek istemiyor.dayağı sorun etmiyor baksana.morluklar iyileşince gene sex yaparız demiş adama pesss.Şu anda oturduğunuz yerde oturmak daha mı güzel?
Sığılır,sığmaya gönlünüz varsa sığılır. Dayak yemekten iyidir sıkışıklıkta yaşamanız. Kocanız koca mı ki yanında oturuyorsunuz hala?
O zaman alan razı veren razıadamın maddiyatı çok iyiymiş.konu sahibine ev bile almış.o paralardan vazgeçmek istemiyor.dayağı sorun etmiyor baksana.morluklar iyileşince gene sex yaparız demiş adama pesss.
YUPPİİİİ NİNE OLMAYI ÇOK SEVERİM BEN HEP BANA NİNE DE ABLACUĞUMMMSen de baktığım yerden koca kafalı ninelere benziyorsun nineciğimmmm
Paradan vazgeçmek istemiyorum dese hiç değilse kimse yorum yazmaz çare aramaz burda. Yani,böyle de olunca ne diyelim artık?adamın maddiyatı çok iyiymiş.konu sahibine ev bile almış.o paralardan vazgeçmek istemiyor.dayağı sorun etmiyor baksana.morluklar iyileşince gene sex yaparız demiş adama pesss.