- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
İkisi nasıl oluyor sorusunu git bir o fakülteni açanlara sor,hahaha işim yok şunlara yalan söyleyeceğimHem hemşire hem öğretmen olan bir arkadaş da gördük burda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi nasıl oluyor sorusunu git bir o fakülteni açanlara sor,hahaha işim yok şunlara yalan söyleyeceğimHem hemşire hem öğretmen olan bir arkadaş da gördük burda.
Ha sizlerin lafını dinleyeyim gidip boşanayım sonra çocukları da benden alsınlar o zaman gelip sizler beni teselli edersiniz değil mie bunu açık açık yazar mı yazmaz.ailesinin yanına pekala gidebilir.çalışabilir orda.evde moskova da sanırım.o evi vermezler diye düşünüyor.ailesi azarbeycan da diye biliyorum.tanımadığın adamla geliri iyi diye evlenirsen sonu budur işte.
Umarım sizin yazdığınızı dünyadan haberi olmayanlar görür de kendileriyle alay ederleralmayada da öyle 2 tane birden olunuyor ki her branştan ayrı ayrı öğretmen almak zorunda kalınmasın kırsalı çok olan ülkelerde genelde öyle (almanyada da şehirler küçük, okul çok) sanırım SSCB geleneği de öyle.
Kafaya fazla darbe almışsin. Bir dahakine kafanı daha iyi koru.Fen bilimleri?ha ha ha çok komik defol sen kim oluyorsun benim eğitimimle dalga geçersin fen bilimleriymişmiş yok seni delirtmek bilimlerini okudu
Hayır kimsem yok .bana sahip çıkacak insanlar Azerbaycan’da.boşanmama sebeblerinden biri 2 çocuk eğer boşanırsam çocuklar babada kalır,çünkü onlar Rus vatandaşlarıBen eski konunuzu da okudum ama anlamadığım birkaç şey var açıklarsanız sevinirim. Sizin Moskova'da bu adamdan başka kimseniz yok mu? Size sahip çıkabilecek insanlar nerde? Yaşadığınız psikolojik ve fiziksel şiddeti açıklarsanız arkanızda durup sizi kurtarabilecek kimse yok mu? Bu adamdan boşanamama sebebiniz tam olarak nedir?
Ben kafama darbe almamışım.sen inşaAllah alırsınKafaya fazla darbe almışsin. Bir dahakine kafanı daha iyi koru.
Konuyu acan ben degilim Almam sen rahat ol beni düsünme tatlım.Ben kafama darbe almamışım.sen inşaAllah alırsın
Seni sayfamda bir daha görmek istemiyorum hoşlukla terket burayıKafaya fazla darbe almışsin. Bir dahakine kafanı daha iyi koru.
Ne yazsaydı edepli olurdu?Kuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
Sen cevap veresin diye açmadımKonuyu acan ben degilim Almam sen rahat ol beni düsünme tatlım.
Biz de seni dunyada gormek istemiyoruz ama varsın napalım meselaSeni sayfamda bir daha görmek istemiyorum hoşlukla terket burayı
Yazma bir şey terket sayfayı sinirleniyorumNe yazsaydı edepli olurdu?
Ya defol gitsene ya gene gibi yapıştın kaldınBiz de seni dunyada gormek istemiyoruz ama varsın napalım mesela
Kene oYa defol gitsene ya gene gibi yapıştın kaldın
Çıldırmıyorum böyle şeyleri açık konuşmak günah be.anlaşılan DİNden habersizlerdensiniZYa kadın nasıl bir travma ile büyütülmüşse; vajina, kuku vs denildiğinde çıldırıyor sinirden. İşte onda değil aslında bu konuda suç. Kadın bedenini "edep, ahlak, günah" düşünceleriyle kodlayıp çocuklarını öyle büyüten ebeveynlerinde.
Seksi ceza yöntemi olarak kullanıyor. Sevişmek bir çeşit kullanılmak gibi.
Dünyada seksten daha keyifli pek az şey var ama ödleri kopuyor yobaz kesmin kadının kendini keşfetme ihtimalinden.
Sen hala burda mısınKene o
Höst yavaş gel, burası senin babanın tarlası değil, terbiyesiz madem yorum istemiyorsun konu açma o gıt Türkçenle.Yazma bir şey terket sayfayı sinirleniyorum
Çocukları anneyi darp eden babaya vermezler. Mantıksız bahane bulup ona sarılmışsınız. Ne desinler ki insanlar "senin de imtihanın buymuş sabret hanım kardeşim" mi desinler? Morartana kadar döven adamla zıtlaşmak da yine çok zekiceymiş. Böyle döven bir gün sakat da bırakır öldürür de. Çocuklar da annesiz psikopat babayla kalırlar. Bir şey yapmayıp pasif pasif beklerseniz hayatın size getireceği bu. Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Milletle kavga edeceğinize kendinizi geçtim çocuklar için bari az biraz cesur olunHa sizlerin lafını dinleyeyim gidip boşanayım sonra çocukları da benden alsınlar o zaman gelip sizler beni teselli edersiniz değil mi
Yes.Sen hala burda mısın