Bana nasıl geri döner?

İnsanı rehin alan bir karakteriniz var ve bu şekilde kimse size tahammül etmez

Dünde ayni konuyla yazmamismiydin? Adam seni sevmiyor anlasan bir? Sen seviyorsun o sevmiyor adamida bizide sal Allah askina

Sormayın ya takıntılı bir yapıya sahibim sanırım, olaylar gelişti ondan dolayı ikinci kez açmak istedim bu arada.
Takıntılı bir kişiliğe sahipseniz ilişki yaşamayın hem kendinize hem karşı tarafa hayatı zindan ediyorsunuz. Çocuk bunu fark etmiş aslında sana olan ilgisizliği ile senin ayrılmanı sağlamış ve başarmış.

Tavus kuşunun kuyruğundan 7 tüy alıyorsunuz. Sabah güneş doğarken hiç ev ışık vs olmayan bir yerde yüzünüzü batıya dönüp tavus kuşu tüylerini pantolonunuzun arkasına doğru sıkıştırıyorsunuz. Ama tavus kuşu kuyruğu gibi görünecek aman dikkat edin. Sonra 7 kez yere tükürüp dön bana dönelim diyerek saat yönünde yedi kez dönüyorsunuz. Sonra hiç arkanıza bakmadan eve dönüyorsunuz. Bu yöntemle kesin döner.

Bu ne böyle, yok aramadı, yok yazmadı. Bir haftalık bir ilişkide birisi bu kadar sikbogaz etse hayatımdan çıkarırdım o kişiyi. Bence sen hızlı gitmişsin onda hiç gitmemiş. Arayacağım sanmıyorum, beklentiye girme...

1 haftada fazla sorun çıkarıp adamı uzaklastirmissin.
Çok itici yaptıkların .
Şunu sil bunu çıkar .
Her saat başı yazsın mi sana insanların işi gücü var yani.

seni kim neden sevsin? adam aramaz yine arayan sensin asla sevilmezsin bu şekilde kaldı ki çocuk başka arayışlarda. önce sen kendini sev hiç mi ilişkin olmadı bu ne yapışıklık

Bir haftada ne yaşadınız siz öyle diyecektim ki yaşı gördüm:) yüzyüze görüşmediğin birisiyle ilgili beklentiye girme, çok üzülürsün. Ve ilk haftadan canımı sıkıyorsun gibi laflar eden adamla da konuşmayı kes, derim

Sana geri dönmez. Muhtemelen psikopat olduğunu falan düşünmüştür. 1 haftada o kadar sıkmışsın ki çocuğu bir ömür bunu mu çekicem diye gitmiştir

Sen sıkıntılısın ama karşındaki de itici ve toksik biri besbelli; kafanda kurma, alakası yok, üstüme gelme vs..bunlar hep red flag. Baya baya ilgi yağmuruna tutup sonra ghostlamış seni. Kendini değersiz hissedip onu yüceltme gözünde.
Herif ilgilenmedikçe daha da yapışacaksın gibi hissediyorum, lütfen yapma, kaybol ortadan, ablasıyla falan da muhatap olma, ne münasebet yani. Şu dakikadan sonra ne yaparsan yap daha beter olur, bu haliyle bırak, kendi iyiliğin için.

Çocugun sıkıntıya gelemediği belli. Bunaltmışsın resmen. Onu anladım.
1 hafta da bazı şeylerin net ortaya çıkması ikiniz içinde hayırlı olmuş aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…