- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Susamiyorum ve su icme isini düzene sokamiyorum. Susamadigim icin unutuyorum, ve disarda cok vakit gecirdigim icin aklima gelmiyor. Telefon programlari varmis hatirlaticili belki ondan indiririm.Spor ve dengeli beslenme bide bol su günde 3 litre
Sarimsak derken yemeklere mi koymak gerektiginden mi bahsediyorsunuz?Sarımsak çok iyi geliyor bir de bol bol su için denildiği gibi. Seviyorsanız maydonoz ve Yeşilçay çok sağlıklı zamanı gelince turp...Olabildiğince hamur işinden ve şekerden de uzak durun.
Fazla düzenli degilim bakim konusunda aksam cok yorgun olunca üseniyorum bakimlari yapmayaMakyaj yapıyorsanız düzenli temizleyin gece çok yorgun olsanız bile çıkarmadan makyajınızı uyumayın, bol su önemli meyveler önemli, nemlendirici krem sürün gece yatmadan önce, düzenli kuaföre gidin kaşlar bıyıklar alınsın mutlaka, saçlarınız bakımlı olsun bakım kremlerinizi falan eksik etmeyin. Bir de güzel giyinin.
Işte öyle yapmak yaşlandırırFazla düzenli degilim bakim konusunda aksam cok yorgun olunca üseniyorum bakimlari yapmaya
Dis fircalamak gibi aliskanlik haline getirmem gerekiyor.Işte öyle yapmak yaşlandırır
EvetSarimsak derken yemeklere mi koymak gerektiginden mi bahsediyorsunuz?
Bugün salataya rendeledim cig olarak, midem agridi sonraEvet ☺Aslında bütün yutan da var da o nasıl olur bilmiyorum hiç.
aynen benden de belkide otuz yasindan sonra dogaldir bilemedimBende konuyu takipteyim
Bir sene 3 sene gibi gidiyor benden
Evet kendi icimde cok huzursuzum zaten, gelecek kaygilarim ve baska elimde olmayan sorunlar var. Huzur cok önemli. Dediginiz gibi demir eksikligimde var belkide ondandir. Kendimi depresyonda hissediyrm, icimden hic bir sey gelmiyor ve solgunum.Iç huzura ulaştıracak kitaplar okumanızı , motivasyon videoları izlemenizi tavsiye ediyorum öncelikle.
Cünkü Bir kadın önce kendi içinde mutlu olmalı diye düşünüyorum kimseye ihtiyaç duymadan kendine ait dünyasında kendi değerinin farkında olmalı . Ilk şartı sağladıktan sonra sağlıklı ve mutlu görünuyoruz.
Kan değerlerine baktırılmalı demir eksikliği vs de solgun gösteriyor kişiyi. Ben ölü gibi geziyordum yine eksik regl sebebiyle ama takviye devamlı alıyorum.
Arkadaşların dediği gibi bol su :) akşam yatmadan önce gül suyu surüyorum ben. Göz kremi ,yuz ve el kremi sürüyorum. 5 dk mı almıyor zaten. Gündüz de bunları tekrarlıyorum.
Vucut içinse ben yeni oğrendim soğuk su gençlestiriyormus. Sıcak su ise tam tersi.duş alırken belki 5 dk da olsa yapılabilir.
Evet kendi icimde cok huzursuzum zaten, gelecek kaygilarim ve baska elimde olmayan sorunlar var. Huzur cok önemli. Dediginiz gibi demir eksikligimde var belkide ondandir. Kendimi depresyonda hissediyrm, icimden hic bir sey gelmiyor ve solgunum.
Fazla düzenli degilim bakim konusunda aksam cok yorgun olunca üseniyorum bakimlari yapmaya
sarimsak neye iyi geliyorSarımsak çok iyi geliyor bir de bol bol su için denildiği gibi. Seviyorsanız maydonoz ve Yeşilçay çok sağlıklı zamanı gelince turp...Olabildiğince hamur işinden ve şekerden de uzak durun.
Toksinleri atmak için bir de doğal antibiyotik.sarimsak neye iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?