Bana ne olur akıl verin !!!

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
akıl almaya okadar ihtiyacım varki dayanamıyorm artık
eşimle 5 yıldır evliyiz o evlenmeden önce mükemmel, duygusal, anlayışlı bi adamdı sonra öyle bi değiştiki tanıyamaz oldum...
Işten gelir gözü televizyonda maçlar,spor haberleri,yorumları derken zaman geçmiş olur zaten
heee sadece bu değil bi yandan bilgisayarda salakça oyunları açıktır ve onları oynar yani ben o arada ona bişey söylediğimde duymz, ilgilenmez, ama dinler gibi görünür
şimdi kendimi suçluyorum sorun bendemi diye ama hayır ben hep ilgili bi eştim her anlamda öperek uyandırır öperek işe yollar ilgimi sevgimi gösteririm ee çokmu çirkinim dediğimde biçok insanın hayranlıkla baktığı çok güzel olduğumu söyledikleri bi bayanım
peki yaa o ?
O tipik erkek... Tanıdıklarımın bunu yanına nasıl yakıştırıyorsun dedikleri bi erkek...
şimdi ne yapıyım tavrım nasıl olsun nasıl olmalı kafam durdu sanki akıl verin ne olur gerçekten kötüyümm

hamilelik hormonların seni hassaslaştırmış.

böyle düşünüp kendini üzme... eşin maç izlerken, bebişine güzel şeyler ör. örgü seni rahatlatır.

bütün erkekler böyle, mahalle maçı olsa izleyecekler...

eşini yanına yakıştırmışsınki evlenmişssin.5 yıldır evlisin hala bunu mu sorguluyorlar... tanıdıklarınızda ne kadar boş konuşuyorlarmış..

ben bunu hiç sorgulamadım çünkü o benim için dünyanın en yakışıklısıydı o sadece o ydu evet hamilelikmi dedim ama bunlar çoook zamandır devam ediyordu belki çocuk herseyi düzeltir derken adam iyice azıttı bide bebeğimiz için yaptıgım planları bile umursamaz oldu ((((((((((

gerçekten tavsiye ve akıl almaya ihtiyacım var bebek içimde hareket ettikçi keske keske aklımda bi dünya sorular düşse bile diye ugras verdiöm ama yok kıyamadım

biz kadınlar erkekleri severken işin dozunu kaçırıyoruz sonrada ucunu yakalıyamıyoruz
sonuç aşırı ilgiden sıkılmış erkek
biz kadınlar ise asla sevilmekten ve sevmekten sıkılmadığımız için de erkek leride hiç sıkılmaz zannediyoruz
o yüzden canım bu aralar sadece kendinle ilgilen eşine de hiç yüz verme bırak istediği gibi davransın bir süre sonra yanına gelip o sana ilgi alaka göstermeye çalışacaktır
kaçan her zaman kovalanır

tek ümidim ve tek çarem bu sanırım

derdi neymiş bu konuları konuştunmu, sordunmu ona

burda okuduğum bu tarz konulardan yola çıkarak diyorum ki sizinde ilgisiz kalmanız en güzeli olur sanırım, mesela o tv izleyip oyun oynarken sizde onunla konuşmayın ama soğukda davranmayın kendinize bir uğraş bulun, bir süre sonra illaki sıkılacaktır. Siz şu an haklıda olsanız onunla konuştuğunuzda söylediklerinizi hamilelikl psikolojisi olarak görüp, kendisinin haklı olduğunu iddia edecektir. Bir süre üstüne gitmemek en güzeli,

Hala insanlar şunu anlamıyor.

Çocuk evlilikler için kurtarıcı degildir,
aksine oturmamış, sallantıda olan evlilikler için çogu zaman yıkımdır.

Araştırmaların, boşanmaların %90'ının çocuk dogduktan sonraki
ilk 2 yıl oldugunu göstermesi de bunu kanıtlıyor...

Son düzenleme:
gerçekten tavsiye ve akıl almaya ihtiyacım var bebek içimde hareket ettikçi keske keske aklımda bi dünya sorular düşse bile diye ugras verdiöm ama yok kıyamadım

selam
arkadaşın da dediği gibi galiba hassassın
eşinin halini yazmışsın ama boşuna üzülüyorsun çünkü hemen her erkek öyle
insan gıcık oluyor ama onun yerinde başkası olsa o da öyle olurdu herhalde
ellerinde kumanda koltukta uzanıyorlar konuşmuyorlar
niye değiştin deyince de bozuluyorlar
biz de evlenmeden önce prensestik şimdi yabancı olduk diye üzülüyoruz
kafana takma bence, bebeğini de etkileme
ayrıca bence onu nasıl yanına yakıştırıyorsun diyen insanların da öyle demelerine izin verme
belki başkalarının yanında eşini çekiştirdiysen onlar da böyle deme cesaretini bulmuşlardır
bir de bebeğime kıyamam yazmışsın, canım zaten insan başkasına kızıp cinayet işler mi
hem de kendi çocuğunu gözden çıkarabilir misin
sen doğru olanı yapmışsın, bebek aldırmakla bir insanı öldürmenin hiç farkı yok ve en büyük günahlardan biri zaten
takma artık kafana, çoğu kişinin eşi öyle

okadar mücadeele verdimki onun için canım bırak onu çekiştirmeyi kilo almıs dediklerinde bile aazarladım ben kocamı seviyorum dedim yaaa öyle ilgisiz kadınların yanındaki adAmlar eşleri için ölüyor yaa iyice sinirim bozuluyo benimkide amaaaan dünya futboldan ibaret aptal bilgisayar oksijen tüpü ...

sordum sormammı sen abartıyorsun dedi bana ben çocugum için bişey almak istediğimde erken gerek yok dur falan ama 2-3 aylık değil 6 aylığım zaten

hımmm bir daha sorma ozaman.. baksana açık açık konuşmuyor...
bebek muyanelerine eşinizi mutlaka götürün.. eşinizde dısardeyken beraber alışveriş yapın, özellikle bebege alacagınız seyde eşinizin karar vermesini sağlayın...
birde sanırım siz çook fazla ilgilisiniz, biraz azaltın ilginizi ama onuda abartmayın...elinde kumanda oldugunda konusmuyorsa sizle sizde hemen baska seylerle ilgilenmeye calışın...
evde sürekli eşe ilgili bir bayan, sürekli sen benle ilgilenmiyorsun diyen bir bayan ve havaya girmiş bir erkek gördüm ben..
kendinizi ağırdan satın.. bırakın o bu betulmeva benle niye ilgilenmiyor diye endişeye düşsün

sanırım haklısın be çok ilgilendim ve hatam bu oldu hayat işte insan yaşaya yaşaya öğreniyo aynen öyle bitarafları havada betül benden başkasına bakmaz nede olsa betül beni çok sever nede olsa amaan ben ilgilenmesemde ilgilenir nasıl olsa diyo sanırım bende bunları söylediğine pişman edicem .... aman o üzülmesin ben üzüliyim aman o ağlamasın ben ağlıyım kusua bakasın sen ölme ben ölüyim yaptıgımdan böyleyim bundan sonra bencil bi kadın olucam

yok ya sanmıyorum, o özendiğin çiftlerin de başka sorunları oluyor ama dışarıya yansıtmıyorlardır
hem sen başkalarına özenme, çünkü nazar falan değer, onların da yuvaları huzursuz olmasın, maşallah de geç
öyle mükemmel erkek falan da yoktur herhalde, çünkü mükemmel kadın da yoktur gibime geliyor
neticede bunlar futbol, tv, kumandaya düşkünler
ne yapalım, üzülüyoruz olan bize oluyor, en iyisi kabullenmek

canım çok fazlada rahat bırakma.. ipleri eline o kadarda vermene gerek yok.. senin sevgine inansın güvensin tabiki... senin yapacagın sey evde çok sırnaşma yapıyormusun, sürekli öpüyormusun, sarılıyormusun,sürekli bir ilgi sürekli konuşma konusu açma vsss yapıyorsan onu azaltman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…