aşırı değil ama bütün gün sıkılıp akşam eşine ilgi gösterem es kadar
akıl almaya okadar ihtiyacım varki dayanamıyorm artık
eşimle 5 yıldır evliyiz o evlenmeden önce mükemmel, duygusal, anlayışlı bi adamdı sonra öyle bi değiştiki tanıyamaz oldum...
Işten gelir gözü televizyonda maçlar,spor haberleri,yorumları derken zaman geçmiş olur zaten
heee sadece bu değil bi yandan bilgisayarda salakça oyunları açıktır ve onları oynar yani ben o arada ona bişey söylediğimde duymz, ilgilenmez, ama dinler gibi görünür
şimdi kendimi suçluyorum sorun bendemi diye ama hayır ben hep ilgili bi eştim her anlamda öperek uyandırır öperek işe yollar ilgimi sevgimi gösteririm ee çokmu çirkinim dediğimde biçok insanın hayranlıkla baktığı çok güzel olduğumu söyledikleri bi bayanım
peki yaa o ?
O tipik erkek... Tanıdıklarımın bunu yanına nasıl yakıştırıyorsun dedikleri bi erkek...
şimdi ne yapıyım tavrım nasıl olsun nasıl olmalı kafam durdu sanki akıl verin ne olur gerçekten kötüyümm
ben bunu hiç sorgulamadım çünkü o benim için dünyanın en yakışıklısıydı o sadece o ydu evet hamilelikmi dedim ama bunlar çoook zamandır devam ediyordu belki çocuk herseyi düzeltir derken adam iyice azıttı bide bebeğimiz için yaptıgım planları bile umursamaz oldu((((((((((
bişey daha eltim hamile kaldığında tüm dünyası bebek oldu kaynım da kıskanmaya ve tavır değiştirmeye basladı.eltimde farkındaydı ya xxx bebeği kıskanıyo ya doğduğu zmanda böyle olursa ben naparım derdi.ama bebek doğdu su an kaynımın butun dunyası bebeğimiz oldu.işler tersine döndü yani :))) elitm bu durumdan çok memnun ama hiç şikayetçi değil evdeki yemekleri bile kaynım yapıyor yeterki eltim işten gelince kızıyla igiilensin diye.kaynım erken geliyor eve kıza anneannesi bakıyor işten gelince bebeği alıyor eve geliyor eltim gelene kadar o ilgileniyor eltim gelincede kaynım heme mutfağa eltimde kızın basına onla ilgilenmeye ve bu durumu kaynım istiyor.neymiş kız sabahtan akşama kadar annesini özlüyormus ve ilgisine ihtiyacı varmış diye.çok doğru bir düşünce ve incelik bence.ama gercektende kız anesi çalışmaya basladığından beri kimseye yanasmıyor ve gitmiyor varsa yoksa annesi gercekten özlüyor bebek ama yaaa :)))
akıl almaya okadar ihtiyacım varki dayanamıyorm artık
eşimle 5 yıldır evliyiz o evlenmeden önce mükemmel, duygusal, anlayışlı bi adamdı sonra öyle bi değiştiki tanıyamaz oldum...
Işten gelir gözü televizyonda maçlar,spor haberleri,yorumları derken zaman geçmiş olur zaten
heee sadece bu değil bi yandan bilgisayarda salakça oyunları açıktır ve onları oynar yani ben o arada ona bişey söylediğimde duymz, ilgilenmez, ama dinler gibi görünür
şimdi kendimi suçluyorum sorun bendemi diye ama hayır ben hep ilgili bi eştim her anlamda öperek uyandırır öperek işe yollar ilgimi sevgimi gösteririm ee çokmu çirkinim dediğimde biçok insanın hayranlıkla baktığı çok güzel olduğumu söyledikleri bi bayanım
peki yaa o ?
O tipik erkek... Tanıdıklarımın bunu yanına nasıl yakıştırıyorsun dedikleri bi erkek...
şimdi ne yapıyım tavrım nasıl olsun nasıl olmalı kafam durdu sanki akıl verin ne olur gerçekten kötüyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?