Bana ne olur akil verin

Ella1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
3
0
1
38
Merhaba ben almanya dogumluyum ve kendimi bildim bilelei almanyadayim. Esim istanbuldan geldi buraya 7 yildir evliyim bir kizimiz var 4 yasinda. Ben esimi yanlis tanimisim daha dogrusu bana kendini farkli tanitti. Biz ne yasasak ne yapsak kavgada etsek gülsekde fark etmez hepsini ablasina ve annesine anlatir ve ben bu durumdan cok rahatsizim. Üc ay önce tartismamiza ablasi karisinca sinirlendim ve sadece seytan bile kari koca arasina girmez o niye karisiyor bize diye kayinvalideme söyledim. O da gitmis esime beni bi güzel kötülemis yok bagirmisim falsn filan. Ablasida bana msj cekti görüsmek istemiyorum diye ben cvp yazmadim bile. Bu sefer de esimle konustuklqri zaman onu bana fisnikliyorlar. Ablasi yok yigenimi göremiyorum artik görüntülü telden diye her seferinde kavga cikiyor ben ne yapmaliyim benim esim beni hic savunmaz arkamda destek olmaz ona göre kayitsoz sartsiz ailesi hakli özellikle ablasi. Ben sustukca ailemi ve beni cok kötülüyorlar tatilime evime kadar karisiyorlar. Annesi anneme senin kizini aldima cok pusmanim dedini söyledimde esime annem demez dedi daha neyi anlatim daha neler neler bana yol gösterin lütfen sevgiler

Ya boyle durumlarda olay erkeklerde bitiyor. Ikı tarafı da idare etmesini bilecek ama işte bu da her babayiğidin harcı değil. Sinir oluyorum boyle şeylere işte. Nasıl yonlendireceğimi de bilemiyorum inan. Kolay bir durum değil. Insanlar nıe bole fişniklemekten haz alırlar, nie bu gunaha girerler anlamıorum. Allah ıslah etsın.

eşinize diyorsunuz gidip anlatıyor.sonra gidip kv kızını şikayet ediyorsunuz.kv dur kızım onun kulağını çekeğim demez.
özelinizin anlatılması evet kötü.belki ablasıyla paylaşmak istiyordur.ailesi hele hala Türkiyede ise bir de kendini yalnız hissediyordur.ablasının aranıza girmesi kötü.yalnız şimdi nasıl girdiği de var.belki düzeltmek istedi.
bir insanı aynı evin içinde 1-2 sene tanırsınız.nasıl çocuk yaptınız.belki aradaki ileişim yanlışlarını düzeltmek çözüm olabilir

Ya boyle durumlarda olay erkeklerde bitiyor. Ikı tarafı da idare etmesini bilecek ama işte bu da her babayiğidin harcı değil. Sinir oluyorum boyle şeylere işte. Nasıl yonlendireceğimi de bilemiyorum inan. Kolay bir durum değil. Insanlar nıe bole fişniklemekten haz alırlar, nie bu gunaha girerler anlamıorum. Allah ıslah etsın.
Esime göre cok iyi idare ediyormus kendisi ama disardan ven icerdende tam tersi. Ya bide bu yeni teknoloji görüntülü konusma ciktigindan beri özelim kalmadi yatak odasina kadar gösteriyor. Pazar günleri kizimla yatakta keyif yapiyoruz diye aramasi varya öldürüyor beni rahatsiz oldumu söyledigim zaman benim ailem orda seninkiler hergün görüyor torunlarini falan filan delirmeye az kaldi bilmiyorum burda dertlesmek belki neutral birinden fikir almak iyi gelicek diye düsündüm

eşinize diyorsunuz gidip anlatıyor.sonra gidip kv kızını şikayet ediyorsunuz.kv dur kızım onun kulağını çekeğim demez.
özelinizin anlatılması evet kötü.belki ablasıyla paylaşmak istiyordur.ailesi hele hala Türkiyede ise bir de kendini yalnız hissediyordur.ablasının aranıza girmesi kötü.yalnız şimdi nasıl girdiği de var.belki düzeltmek istedi.
bir insanı aynı evin içinde 1-2 sene tanırsınız.nasıl çocuk yaptınız.belki aradaki ileişim yanlışlarını düzeltmek çözüm olabilir
Ablasi düzeltmek yerine aileme karsi esimi doldurmus benim hatalarimi gördügünde esime anlatmasinda iyi niyet göremem ben demiyorum ki benim hic hatam olmadi ama hatami direkt bana söylese kötü niyet aramam her seferinde esime beni kötülediler baya baya oturup beni cekistiriyorlae ve her seferinde beni eltimle kiyasliyorlar

Esime göre cok iyi idare ediyormus kendisi ama disardan ven icerdende tam tersi. Ya bide bu yeni teknoloji görüntülü konusma ciktigindan beri özelim kalmadi yatak odasina kadar gösteriyor. Pazar günleri kizimla yatakta keyif yapiyoruz diye aramasi varya öldürüyor beni rahatsiz oldumu söyledigim zaman benim ailem orda seninkiler hergün görüyor torunlarini falan filan delirmeye az kaldi bilmiyorum burda dertlesmek belki neutral birinden fikir almak iyi gelicek diye düsündüm
valla ne diyeceğimi bilemedim. kızıyla keyfını gostermsı falan bunlar cok ta sıkıntı degıl ama diğer herseyın herkesın birbiri içine girmesi sıkıntı. Ayrılmasaydı madem anasının ablasının yanından yöresinden. Tövbe yarabbi, kimse duzelmez bu saatten sonra herhalde. Biraz geniş olmaya bakacaksın herhalde ama kendını ezdirme hiçbir zaman. Bu arada senın ailen yanındaymış galıba yanlış anlamadıysam sevındım buna da ayrıca.

Ablasi düzeltmek yerine aileme karsi esimi doldurmus benim hatalarimi gördügünde esime anlatmasinda iyi niyet göremem ben demiyorum ki benim hic hatam olmadi ama hatami direkt bana söylese kötü niyet aramam her seferinde esime beni kötülediler baya baya oturup beni cekistiriyorlae ve her seferinde beni eltimle kiyasliyorlar

şimdi anladım.gerçekten sinir bozucu.arkadaşın yazdığı gibi geniş olmak ve bazı şeyleri yokmuş gibi davranmak gerek galiba.veeee kaldım.o_One diyebileceğimi şaşırdım.neyseki uzaktalarmış.

Back
X