- 23 Temmuz 2019
- 685
- -688
- 98
Terapiye verecek param olsa keşkeArkadaş yok, sevgili yok, iş güç yok normal sıkılman tüm gün zaman geçer mi evde. Bu kadar depresif, çaresiz hissediyorsan bir terapiye git ve ne yapmak istediğine karar ver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terapiye verecek param olsa keşkeArkadaş yok, sevgili yok, iş güç yok normal sıkılman tüm gün zaman geçer mi evde. Bu kadar depresif, çaresiz hissediyorsan bir terapiye git ve ne yapmak istediğine karar ver.
Dm den konuşuluyorsa istersen konuşabilirizAynen benim de ayni.
Vallahi çabalıyorum ama şu ailem varya burnumdan getiriyorbu döngüden ancak kendin çıkabilirisn , kendine yeni ugraşlar yenı heyecanlar yeni hobilr farklı arkadas cevreleri ile asbililrisn. değiştirebildiğin herseyi değiştirmeye çalış hayatında
Artık namaz bile ağır geliyor farzları bile aksatiyorum kilarsam sadece farzları kıliyorumNamazlarını dikkatli kil manevi bir boşluktasın belki de. İlahiyat mezunusun sen bunları biliyosundur birde çık sokağa en azından sokakta komşularla sosyalleş bu kadar içine kapanık olmakda iyi değil
Önce bunları düzeltmelisin lütfen düzene koy hayatını bilen birisin senArtık namaz bile ağır geliyor farzları bile aksatiyorum kilarsam sadece farzları kıliyorum
onlar ile ilişkine de çeki düzen verebilirlisn baska bir ile vs iş bulup tasınma ortam değiştirme gibi imkanın yok muVallahi çabalıyorum ama şu ailem varya burnumdan getiriyor
ElifMavi,AMa ben burayı psikoloji günlüğü olarak kullanıyorum hatta psikolog varsa görüşlerini ekleyebilir
TamamdırElifMavi,
bdvyi günlük gibi kullanamazsınız.
Kendinizi geliştirmekle ve psikolojinizi düzeltmekle alakalı günlük gibi bir konu açmak istiyorsanız, bir tane konu açın, onu da ya Kişisel Gelişim veya Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! bölümüne açın.
Hayır kimin yanına gideyim ki tek düşüncem karşıma doğru kişi çıksinda evlenip gideyim! Başka yolu yok çünküonlar ile ilişkine de çeki düzen verebilirlisn baska bir ile vs iş bulup tasınma ortam değiştirme gibi imkanın yok mu
Nereye gittin kız gene? Küfürsüz, kavgasız duramadın mıKusura bakma teyzecim ama ben hep burda olacağim