Bana ne oluyor böyle

Arkadaş yok, sevgili yok, iş güç yok normal sıkılman tüm gün zaman geçer mi evde. Bu kadar depresif, çaresiz hissediyorsan bir terapiye git ve ne yapmak istediğine karar ver.
Terapiye verecek param olsa keşke

Namazlarını dikkatli kil manevi bir boşluktasın belki de. İlahiyat mezunusun sen bunları biliyosundur birde çık sokağa en azından sokakta komşularla sosyalleş bu kadar içine kapanık olmakda iyi değil

bu döngüden ancak kendin çıkabilirisn , kendine yeni ugraşlar yenı heyecanlar yeni hobilr farklı arkadas cevreleri ile asbililrisn. değiştirebildiğin herseyi değiştirmeye çalış hayatında
Vallahi çabalıyorum ama şu ailem varya burnumdan getiriyor

Namazlarını dikkatli kil manevi bir boşluktasın belki de. İlahiyat mezunusun sen bunları biliyosundur birde çık sokağa en azından sokakta komşularla sosyalleş bu kadar içine kapanık olmakda iyi değil
Artık namaz bile ağır geliyor farzları bile aksatiyorum kilarsam sadece farzları kıliyorum

onlar ile ilişkine de çeki düzen verebilirlisn baska bir ile vs iş bulup tasınma ortam değiştirme gibi imkanın yok mu
Hayır kimin yanına gideyim ki tek düşüncem karşıma doğru kişi çıksinda evlenip gideyim! Başka yolu yok çünkü

Back
X