- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba ablalarım kardeşlerim
Hemen konuya giricem.Öncelikle hala daha işsizim
deneyim bilgi arıyorlar oda bende yok
o kadar moralim bozuk ki 1 yıldır evde oturmktan artık patalayacağım
babamla bazen tartışıyoruz bana laf sokuyor sözlerinde kardeşim öss girmişti ve kazanamadı babamın lafı ise şu oldu ''sizden ne beklenir ki başka kafanız anca başka şeylere çalışsın hiç umudum yok sizden dedi bayağıda bir saydırdı'' odama gidip ağladım sabaha kadar elimden gelen bu aklım bu kadar beynim 2 yıllık üniversiteye yetti gittim bitirdim şimdi ise 4 yıl olabilmek için açıköğretimden tamamlıyorum uğraşıyorum saatlerce şu netin başında iş ilanlarına bakıyorum ama olmuyo
kpss giricem şurda ne kaldı onada çalışıyordum çok güzel ama bu psikolojiyle kendimi veremiyorum olmuyo 21 gün kaldı babam bana girsen ne olucakki ama gir bakalım diyor bütün umutlarımı birer birer yıkıyor yaaa öyle isteksizleştim ki hırslıydım göstericem sana kendimi diyordum içimden ama artık uğraşıcak gücüm kalmadı ayrıca izmirde oturuyorum ben izmirde bir işe girmiş olsam bile çıkma saatim 8-9 olsa işten babam kıyameti koparır eve bu kadar geç gelinirmi gibisinden bunu ufak iş deneyimlerimde yaşadım çünkü uzak olmak istiyorum anneme kıyamıyorum kardeşime ama babamın bu çıkışları yüzünden uzakta olmak kendi işimi evimden uzakta bulmak istiyorum çünkü artık ağır geliyor duyduğum laflar kaldıramıyorum ve izmir dışı ilanlara bakmaya başladım kızlar başvuruyorum onlarada ya dönücez diyip dönmüyolar yada direk olumsuz çok mutsuzum yaaaaa oooofffffffffffffffffff kendi ayaklarım üzerinde durup babama kendimi göstermek istiyorum senin kızın bunu başardı demek istiyorum herşeyime sen yapamazsın olmaz edemezsin diyor kapandıkça içime kapandım konuşmalarım bozuldu kekeler gibi oldum herşeyime bir engel koyuyor kızım git yap et deyip arkamda bana destek olmuyor durmuyor sen yapamazsın diyor :'
'(
Hemen konuya giricem.Öncelikle hala daha işsizim