Bana ne oluyor böyle:(

işte sorunda bu netsis bilmiyorum okulumda doğru düzgün derse girmediler hocalar ve muhasebe hocamız beyninde tümör oldğu için giremiyordu derslerimize hiç bir zaman muhasebe sınavlarında bizim hep kitap defterlerimiz açıktı :( ve bişey öğrenemedik:( bu yüzden çok canım sıkkın ben eta ve logo programlarını biliyorum sadece ama genelde netsis arıyorlar:( muhasebe okudum ama canım bölümüm bu şimdide iktisat okuyorum açıktan 3.sınıf

Bir tanıdığım netsis bilen eleman arıyordu muhasebe seni yönlendirectim yoksa..Canım sen ne yap et eğitimini al bilmiyorum sertifikalı eğitimlere gittim diyorsun ama halk eğitimin var aslında bildiğim izmirde

canımmmmmmmmm çok teşekkür ederimmmm verdiğin destek ve şu çalışma planı içinnn ayrıca ben durumumuz olmadığı için dershaneye falan gidemedim ya matematik ile sorunum var ne yapamam gerekiyor yaaa nasıl atlatırım şu matematik sorularını yaaa matematikten bi 10-15 olsa yeter ben en fazla 7 tane yapabiliyorum:'( denemelerde yaaaa oooffffffff çok saol tekrardan tatlım yaaa iyi ki varsınıızzz

Matematikten çıkmış soruları çalışsan rahat 15 tane yaparsın(temelim yok dediğin için öyle diyorum ) yoksa çok zor değil. Matematikten çıkmış soruları tekrar tekrar çöz. Çözümlü çıkmış deneme bankaları var. Onlardan çalışırsın. Matematik coğrafya ve tarihe göre daha kolaydır aslında. Tarihte mesela 2 şık ta doğru gelebilirken matematikte doğru tektir. Kesin sonuç. Mantığını kavramışsan benzer soru geldiğinde direk çözersin. Ama tarihte konuyu 3-4 kez tekrar etmiş olsan bile öyle bir sorarlar ki yanıtı bulamazsın.

Sen elinden geleni yap. Lütfen dediklerimi yabana atma. Son 3 ay çalışabildim.82 aldım. Ev işleri , yemek , ütü bulaşık , Oğlum 5 e kadar kreşe gitti .O gelene kadar nekadar çalışabilirsem. Sen sabahtan akşama kadar özgürsün . Çalış lütfen.

Back
X