uygun da bi başlık bulamadım kii neyse ben anlatıyı. :) sorunum kendim miyim yoksa kayınvalidem mi bilmiyorum buna siz karar verin .. Bundan 8 ay önce eltim doğum yaptı çocuğuna bakamadı kucağına bile alamadı .. Korktu tedirgin oldu alamadı insan kendi çocuğunu alamaz mı alamadı zaten müthiş derecede soğuk bir insan .. Daha önceden hatırlayan varsa Ah eltim Ah başlığıyla konu açmıştım .. Neyse devam ediyim .. Bu çocuk 5 ay boyunca kayınvalidem de durdu o baktı mamayla büyüdü .. Eltim kaynımda gidip gidip evlerinde yattılar .. Eşimin ailesi erkek çocuğuna düşkün aileler olur ya .. Erkek çocuğuna kıymet verirenler olur ya erkek adamın erkek evladı mantığındalar .. Bende 54 gün önce doğum yaptım ve kız bi prensesim oldu :) Allah nazarlardan saklasın .. Sorun şu .. Erkek çocuğu olduğu için onu daha çok seviyolar .. Bu kız olduğu için hiç umursamıyolar umursadıkları zamanda yalandan yapmacık sevgi gösteriyolar.. O kadar sinir oluprum ki eltim okadar fena okadar uyanık ki iş yapılacağı zaman gidip lavaboda duruyodu sırf işten kaçmak için ,. Bende salak gibiiş peşinde koşuyodum yine öylede neyse .. Ben bir dedikleri iki etmedim gel dediler hasta hasta gittim git dediler gittim .. Sırf eşim için .. O çocuk erkek diye ona takımlar almalar kıyafetler almalar .. Neler neler alıyolar görümcelerim filan bize tek bi takım almış kaynana.. Başka birşey yok oda yıkanınca sündü bi acayip oldu ne kadar kaliteliyse .. Öbür çocuğa gömlek pantolonlu takımlar filan .. Kız çocuğuna hiç takım yok ya . Oadar nankörler ki .. Ben okadar iyilik yaptım göze sokmak için anlatmıyorum yanlış anlaşılmasın nolur .. Ama içimi dökmem lazım son zamanlarda okadar doldum ki kimseye anlatamıyorum .. O hamileykende farklıydı erkek ya .. Bizde haöileydik onun kadar ilgi görmedik bilmiyorum ki .. Çocuğuda çok seviyorum çok sevimli tam sevmelik oldu .. Ama bu düşüncelerden dolayı sinir oluyorum biliyorum çocuğun suçu yok ama ..
ben senin eltini çok sevdim
bana kızma
akıllı kadın vesselam
kendini kullandırtmıyor
birazda bu tavırları nedeni ile
ilgi ve saygıyı daha çok görüyor diye düşünüyorum
istemediği bir şeyi yaptıramıyorsun
kırmadan etmeden birşekilde işin içinden çıkıyor
sen de iyi niyetinin kurbanısın
o kadar alıştırdın ki kv leri her dediklerine evet demeye
onlarda nasıl olsa alınmaz kırılmaz yine koşar gelir diye düşünüyor
ama malesef zaman o zaman değil