kızlar ya ben neyapıyım hadi konuyu komşuyu geçtim kardeşimin karısıyla başedemiyorum.daha 4 aylık evliydim doktora bile gitmemiştik ortada hiç bişey yokken etrafa onun çocuğu olmuyor diye laflar etmeye başlamıştı.kardeşimin hatrına hiçbişey söylemedim.4 yaşında oğlu var ben kendi çocuğummuş gibi seviyorum ve değer veriyorum kendim evenenekadar maddi manevi herşeyiyle ilgilendim.çünkü onlar evlendiklerinde ben bekardım ve bizle kalıyorlardı elime doğmuş gibi bişey.birgün onlara gittim oturuyoruz çocuğa içim kaynadı ne güzel gözlerin var yerim o gözlerini dedim.gelinimiz bana baktı ''aman abla sen orda kal nazarın filan değer '' dedi.şok geçirdim dicek kelime bulamadım.daha sonrada doğumgünüm vardı aileleri davet ettim.tabi kardeşimle karısıda var.anneannem hediye olarak şarjlı ev süpürgeli almış.mutfağım geniş olduğu için duvara monte ettirmedim.yer için olan aparatında dursun dedim.o arada gelinimizde geldi mutfağa tabi yerde dursun zaten senin evinde çocuğunda yokya bişey olmaz dedi.doğum günümde bile moralimi sıfıra indirdi.ben kendi derdimemi yanayım bunlamı uğraşıyım neyapıyım artık görüşmemeye karar verdim annemede dedim o gelin benim evime adım atmasın bana gelirken onu getirmeyin dedim.bu arada bende birbuçuk yıllık evliyim kızlar evliliğimin 7.ayından beri çocuk için uğraşıyorum.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim.çocuğum olursa gelinimize dokunma benim bebeğime diyebilirim.okadar canımı acıttı.ben onun çocuğunu kendiçocuğum gibi sevmiştim halada seviyorum.gelinimiz çocuğu için mağazada bi kıyafet görünce hemen akşam bana söylerdi fiyatınıda duyururdu.tabi ben dururmuyum çok seviyorumya hemen ertesi gün işten gelirken alır getirirdim kıyafeti.kendim evlenenekadar maddimanevi resmen annelik ettim çocuğuna ama şimdi en acı lafları ondan duyuyorum.benim yanımda böyleçocuğunu öpüp koklamalar annem yavrum kuzumdiye bastıra bastıra çocuğunu sevmeler.bunları ben tedaviye başlayınca yapmaya başladı.beni gıcık etmek için.normalde çocuğunu hep emir komuta ile yönetir.çocuk su istese bile öf çeken bi kadın.neyse derdim çokya yazdıkça yazdım allah sabır versin hepimize.
ya inan yazını hayretle okudum ne biçim bir insan bu daha 1.5 yıl ya neki sanki 10 yıl olmuş gibi konuşuyo ki 10 yıl bile olsa Rabbimin bildiği vardır bence sen onunla görüşmeyi kes seni olumsuz etkiliyo dahada stres yaptırıyo malum stres önemli bebek konusunda Allahım ya ne kadar kendini bilmez insanlar var bende 1.5 yıllık evliyim benimde çevremde sorarlar daha düşünmüyomusun die sizde bi tane yapın artık falan derler ama kimse böle incitecek kelime konuşmamıştır zaten konuşamazda.. Rabbim inş steyen herkesin kucağını doldurur tez zamanda hayırlısıyla...
Son düzenleme: