Bana neler oluyor böyle cok mutsuzum :((

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
739
36
Hic uyanmak istemiyorum.2 yasinda bir oglum var sabah 8 de kalkar kahvalti yapariz biraz ortaligi toplar tv bakar 12 de yatar ogleden sonra 3 te kalkariz.okadar derin uyuyorumki oglen uykusunu bi dunya ruya goruyorum.sanki gece uykusu uyur gibi oluyorum.uyandigimda mutsuz bitkin yorgun oluyorum elim hic bi ise gitmiyor.canim cok skiliyor.daha once yapmaktan zevk aldigim seyleri yapiyorum ama maalesef mutlu olamiyorum.faranjit oldum bogazim berbat heryerim agriyor.disari cikayim diyorum ayaklarim gitmiyor.yuzumun rengi soldu vucudum balon gibi sondu.istahim yok acliktan midem agriyor ama yiyemiyorum.annemi cok ozledim.ne zaman izmire gitsem yuzum gozum canlaniyor hissediyorum kendimdeki degisimi.ama ewime donunce o kasvet aninda oturuyor uzerime. Gulmek gezmek yemek icmek hiiiiic bisey istemiyorum:KK12: Suan ailemin yaninada gidemem bikac is yuzunden.bulundugum yerde hic arkadasim yok yanlizim sabahtan aksama kadar ewdeyim:KK14: Esim kavga ediyor benimle cik disari gez diye ama inanin disari cikinca oglumun pesinden kosmaktan bi yere oturup bi kahve icip etrafi bile seyredemiyorun yorgun bitkin donuyorum ewe:KK43: Mutsuzum iste mutsuzum ben:KK61:Hep uykum geliyor hep.esimlede konusamiyorum.pek ayni dili konusmuyoruz.o genelde isiyle mesgul:KK62: Aslinda suan buraya yazarken bile biraz rahatladim.kizlar yardim edin bana akil verin ne yapayim ben.kurs falan demeyin oglumu birakacagim yer yok ve oglum coook haraketli:KK34: sizce bana ne oluyor boyle.uzun oldu kusura bakmayin ama icim cok kotu

biz öğrencilerinde başına da geliyor inanın bana bende sizin gibiydim, yeni çevreye yeni insanlara ve yeni yaşam şartlarına alışma evresidir bu. Ben atlattın en kısa zamanda sizde atlatırsınız dilerim..

3 saat öğle uykusu bir yetişkin için çok değil mi?
Oğlunuz ne kadar hareketli olursa olsun öğlen 3 saat uyuması bulunmaz bir nimet bence.O uyurken işlerinizi halletseniz çocuğunuz uyanıkken kafanızda iş olmaz rahat rahat çocuğunuzu alır evden çıkarsınız.

biz öğrencilerinde başına da geliyor inanın bana bende sizin gibiydim, yeni çevreye yeni insanlara ve yeni yaşam şartlarına alışma evresidir bu. Ben atlattın en kısa zamanda sizde atlatırsınız dilerim..
Keske sizin gibi uni yillarima donebilsem ogrenci olsaydim.en guzel gunlermis ogrencilik donemleri.bitince aile kurunca anliyorsun.keske tek derdim sinavlar olsaymis

Keske sizin gibi uni yillarima donebilsem ogrenci olsaydim.en guzel gunlermis ogrencilik donemleri.bitince aile kurunca anliyorsun.keske tek derdim sinavlar olsaymis

Aynen insan böyle düşünüyor, elbetteki aile, yuva kurunca insan tuhaflaşıyor ama geçeceğine inanın ve hayata öyle sarılın daha iyi olacaksınız eminim :/

3 saat öğle uykusu bir yetişkin için çok değil mi?
Oğlunuz ne kadar hareketli olursa olsun öğlen 3 saat uyuması bulunmaz bir nimet bence.O uyurken işlerinizi halletseniz çocuğunuz uyanıkken kafanızda iş olmaz rahat rahat çocuğunuzu alır evden çıkarsınız.
Ewet bana cok.ama ona ragmen saat 8 de tekrar uykum geliyor.yatiyorum.oyle bi uyuyorumki sanki uyanikken bana tas tasitiyorlar :KK43:

kendinize zaman ayırmanız lazım. tüm günü evde çocuğunuzla geçirmek inanın kolay bir şey değil. elbette evladınızı çok seviyorsunuz, o size bir yük değil, kesinlikle bunu söylemiyorum ama aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan nefes alacak vakte ihtiyaç duyulduğunu biliyorum.

bir arkadaşım aynen sizin gibi kızına bakıyor, çalışmıyor, bulunduğu şehirde hiç arkadaşı yok kimseyle görüşemiyor. o kadar kötü hissetmeye başlamıştı ki..sonra eşiyle anlaştılar, haftada 3 gün akşamları 2 saat spora gitmeye başladı. o sırada kızına eşi bakıyor. inanın bu bile durumu çok değiştirdi.

size kendinize ait vakit lazım. eşinizle konuşun, haftasonları beraber vakit geçirmek istemeniz çok doğal fakat haftaiçi akşamları en azından bir iki saat o göz kulak olur oğlunuza. siz de biraz yürüseniz, iki vitrin baksanız, bir kahve içseniz bile havanız değişir kafanız dağılır ve daha mutlu olursunuz bence.

Hic uyanmak istemiyorum.2 yasinda bir oglum var sabah 8 de kalkar kahvalti yapariz biraz ortaligi toplar tv bakar 12 de yatar ogleden sonra 3 te kalkariz.okadar derin uyuyorumki oglen uykusunu bi dunya ruya goruyorum.sanki gece uykusu uyur gibi oluyorum.uyandigimda mutsuz bitkin yorgun oluyorum elim hic bi ise gitmiyor.canim cok skiliyor.daha once yapmaktan zevk aldigim seyleri yapiyorum ama maalesef mutlu olamiyorum.faranjit oldum bogazim berbat heryerim agriyor.disari cikayim diyorum ayaklarim gitmiyor.yuzumun rengi soldu vucudum balon gibi sondu.istahim yok acliktan midem agriyor ama yiyemiyorum.annemi cok ozledim.ne zaman izmire gitsem yuzum gozum canlaniyor hissediyorum kendimdeki degisimi.ama ewime donunce o kasvet aninda oturuyor uzerime. Gulmek gezmek yemek icmek hiiiiic bisey istemiyorum:KK12: Suan ailemin yaninada gidemem bikac is yuzunden.bulundugum yerde hic arkadasim yok yanlizim sabahtan aksama kadar ewdeyim:KK14: Esim kavga ediyor benimle cik disari gez diye ama inanin disari cikinca oglumun pesinden kosmaktan bi yere oturup bi kahve icip etrafi bile seyredemiyorun yorgun bitkin donuyorum ewe:KK43: Mutsuzum iste mutsuzum ben:KK61:Hep uykum geliyor hep.esimlede konusamiyorum.pek ayni dili konusmuyoruz.o genelde isiyle mesgul:KK62: Aslinda suan buraya yazarken bile biraz rahatladim.kizlar yardim edin bana akil verin ne yapayim ben.kurs falan demeyin oglumu birakacagim yer yok ve oglum coook haraketli:KK34: sizce bana ne oluyor boyle.uzun oldu kusura bakmayin ama icim cok kotu
evde hobi olabilir, blog yazabilirsiniz, birde bence gündüz uyumayı bırakın bütün enerjinizi alıyor sanki, ben çok uyuyunca mala bağlıyorumda resmen. evde sakın pijamayla dolaşmayın enerjinizi düşürür, farenjit olduysanıs alerjik bi durumunuzda olabilir, oda halsizlik yapabilir,
oğlunuzla evde doğal oyun hamuru yapıp oynayon sizede stres attırır el uğraşı olduğu için, oğlunuz gündüz uyuyunca önce ayağınızı uzatığ kahvenizi için, sonra hobi yada yemek yapın, eve iyi oksijen girmesini sağlayın , tabi polen allerjisi filan varsa sabahtan havalandırma yapmayın.
ayy bende biraz karışık yazdım kusura bakmayın :)

Hipotiroid, demir eksikliği, B12 ya da D vitamini eksikliği olunca da bu durumlar ortaya çıkar. Yakın zamanda kan degerlerinize bakıldı mı? Salgın hastalık gibi herkeste olabiliyor

yok walla , ben öğrencilik yıllarıma dönmek isterimde kuzularımla beraber dönmek isterim:)) koyarım bebek arabasına o sınav senin bu sınav benim dolaşırız:)) çok yoruluyorum evet yaşlanıyorumda ama kuzularım için değer :)))

Hipotiroid, demir eksikliği, B12 ya da Daha vitamini eksikliği olunca da bu durumlar ortaya çıkar. Yakın zamanda kan degerlerinize bakıldı mı? Salgın hastalık gibi herkeste olabiliyor
ooowww işte bunlar çok doğru b12 düşüklüğü az kaldı beni telef ediyordu

öğlenlerı uyumamayı deneyin yine aynı oluyormusun. birde ben mutsuzu diye beynine iletme mutlu olsan bile mutsuz yasarsın hayatını.

aslında mutsuzluktan degıl bir şey yapmamaktan boylesin. saglıklı evladın var eşin yuvan senı sevenler var bunlar bıle yeter cogu zaman mutlu olmaya. kitap okumayı dene baska dunyalara git bakalım yine aynımısın.

benımde evde kardeşim boyle hep yorgun hep uykulu oğlen tel actım butun hayat enerjimi sömürdü kapadım teli hemen.

bence oglunuzla oyun parkına gidip top havuzu vs onu bi güzel yorun. sonra eşinizle kahve keyfi yapın oglunuz uyurken :)

kendinizi zorlayın bence...mesela öğlen uyumayın..ev işlerini yapın..sonra giyinin süslenin alın bebğinizi çıkın dışarı alışveriş yapın parka gidin..

X