Bana neler oluyor , nasıl bi ruh halindeyim.....

anakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
96
1
36
İstanbul
Arkadaşlar Herkese Merhabalar ;

Öncelikle benzer bi sayfa varsa ve ben baktığım halde göremediysem afedersiniz...

Bana neler olduğuna bi anlam vermiyorum, kendimi çok yalnız hissediyorum ve daha önce böyle bi ruhu halinde olmadım.
Aslında güzel bi ilişkim var , 2 ay sonra da evleniyorum ama çevremde hiç kimse yok, yalnızım derdimi paylaşacağım hiç arkadaşım dahi yok.
O kadar bunaldım ki herşeyden şuan yıkılmış işlerimi düşünmeden derdimi anlatmak istedim.
Bu bi dönem mi yoksa ben artık yalnızlığımı kaldıramıyor muyum ? Eskiden herkesle sohbet eden, hep gülen esprili mutlu biriydim ve artık kendime baktığımda artık öyle birini göremiyorum.
Ne yapmalıyım arkadaşlar ??????
Hep yalnız kalmaktan korkardım ve galiba artık gerçekten yalnızım. Yalnız Olmak istemiyorummmm

Bak ne guzel 2 ay sonra evleniyormussun. Allah bir yastikta kocatsin sizi insallah.
Neden bos yere kendini bu kadar hirpaliyorsun ki, acaba dugun telasi falan mi bilemedim...
Neyi cagirirsan onu getirirsin gibi bir soz vardir, senin yapicagin tek sey herzaman pozitif olmak ve dusunmek.

bende 2 ay sonra evleniyorum kısmetse aynı duygulardayız aslında yanlız değilim ama yapayanlızım gibi bir his var içimde... daha bir evim eşyam bile yok evi tuttuk daha birsürür iş var nasıl çıkıcam altından nasıl yetiştiricem bilmiyorum... sanki hiçbirşey istediğim gibi gitmiycekmiş hiçbirşey beyenmiycekmişim gibime geliyoo ,kimseyle konuşmakda istemiyorum odama kapanıyorum sadece... Bazen acaba yanlışmı yapıyorum diyorum sonrada pişman oluyorum öyle düşündüğüme çünkü seviyorum ve seviliyorum,umarım geçici duygulardır bunlar , heryerimde sivilce çıktı,günlerdir başım ağrıyoo pööööff

Çook teşekkür ederim...
sevdiğim adamla evleniyorum evet bu çok güzel bişeyy ama bu mutlu zamanlarımda keşke yanımda olacak candan bi arkadaşım olsaydın.
Ben bu yüzden mutsuzum galiba...

Çook teşekkür ederim...
sevdiğim adamla evleniyorum evet bu çok güzel bişeyy ama bu mutlu zamanlarımda keşke yanımda olacak candan bi arkadaşım olsaydın.
Ben bu yüzden mutsuzum galiba...

Arkadas edinmek kolay canim, guvenilir mi degil mi orasi tartisilir.
Insanlar o kadar fesatlastiki, kime guvenecegini sasirirsin.
Nisanlin hem esin hemde en iyi arkadasin olabilir, buda size kalmis.

Bence sizi evliliğe hazırlık dönemi bunltmış. Sürekli bişeylerinizi paylaşabiliceğiniz birinin de olmamasından dolayı bunalmışsınız.
Hİç mi arkadaşınız yok yakın olmasada etrafınızda. Adımları siz atın ilişkiler kurmaya çalışın?

İnşaallah canım bu bi dönemdir de geçer.
Çevremde bi kaç arkadaşım vardı fakat menfaatçi davranışları beni hemen itti onlardan

Çevremde bi kaç arkadaşım vardı fakat menfaatçi davranışları beni hemen itti onlardan

merhba, benimde 1 bucuk ay sonra düğünüm olacak hemn hemen aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim .. dünde ben burada senin gibi içimdekileri paylaştım.. arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular.. Canım benim bu geçiici bir dönem.sna herşey o kadar ağır geliyor ki altından kalkamayacağını düşünüyorsun ve etrafında paylaşacağın kimse yok herşey senin üstünde, istediğin gibi olmuyor pek çok şey.. bende çok bunaldım. su an ev arıyoruz istediğim bir evi bulamıyorm kayınpederim bi ev bulmuş 3+1 iiçime sinmedi beğenmedim az önce aradım beğenmediğimi söyledim siz o zamn bulun diyor. nişanlımla konştum o 16:00 -00:00 vardiyasında bir ev gördüm bana git kendin bak diyor. . yani o kadr daraldım ki ağlamak bağırmak istiyorum. bir sürü eksik var vakit daralıyor. bu arada kendime güvenim kalmadı kendimi beğenmiyorum hergün yüzümde sırtımda siivlcelerim artıyor tad alamıyorum hiçbirşeyden

aynı ben gibisin bende aynı sen gibiym

aynı durumlardayıızzz herşey üstüste geliyor dimi hiçbir şey yetişmiycekmiş gibi geliyor,,,, geçse şu 2-3 ay da artık rahatlasak

aynı durumlardayıızzz herşey üstüste geliyor dimi hiçbir şey yetişmiycekmiş gibi geliyor,,,, geçse şu 2-3 ay da artık rahatlasak

gerçekten artık çok bunaldım gelin olacakmışım evlenecekmişiim hiçbirşey yok içimde olsun bitsin istiyorum. .ya nikaha karar verdik ki bizde hep düğün olur. eğlence istiyorum akşamına o na bile karışılıyor. balayı nişanlım ise gireli 6 ay olacak düğün ayında ona sesimi çıkarmıyorum ama .. sıkıldım bunaldm daraldım! ve benimde evim eşyalarım hala yok

Canımm bende aynı şeyleri hissediyorum...
Çalışıyorum ve hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor ve yanımda dediğim gibi biri olsa o güven belki bunları eğlenceli bi hale bile getirir.
İnşaallah sende bu sıkıntılı dönemi bi an önce atlatırsın ve içine sinen bi evin sevdiğin eşyaların ve en önemlisi sevdiğin adamla mutlu bi hayat sürersin İNŞALLLAHHHHHH :119:

İnşallah bu dönemi kolaylıklarla atlatırız etrafıma hazırlık yapanlara baktığımda 2 ay kalanların evi ,eşyaları herşeyi hazır bizim daha hiçbbirşeyimiz yok. En korktuğum şey bu stresli dönemde etrafımdakileri nişanlımı kırmak, o yüzden de resmen az konuşur oldum içime atıyorum , oda cildimde çıkan acayip leke ve sivilcelerle kendini gösteriyor, ne diyim Allah yardımcımız olsun .

Canım benim çok sevdiğim hep birlikte o lduğ u muz dayımın kızıı benim bu zor sıkıntılı dönemimde hiç yanımda olmuyor sadece kendisi alışverşie çıkmak istediğinde dişarı gitmek istediğinde beni arayıp soruyor. bi demiyor ki ne yapıyorsun ne durumdasın . .bende mesafeliyim artık aramıyorum eskisi gibi değilim. aama işyerimde bir arkadaşşım var ablamdan daha çk herşeyimi paylaşıyorum bir tek o var ablamın psikolojik sorunları var annem ablamla daha ilgili yani ne yapıyorsam tek başıma yapıyorum maddi yöndende tekim babam ablama yardım etti ev alması için geriye bişe kalmadı annem ev hanımı gün geliyor yol parasını zor buluyorum birde böyle şeylerde boğuşuyorum anlıyıcan. sevidğimle birlikteyim ama an geliyor sevgimden bile endişeleniyorum hiç kolay deeğil .. allah yardımcımız olsuun canım benim.. sen bi derdini söyledin bak bizde döküldük hemen..

Evvvetttt Canım farkettim , meğer ne kadar sıkkıntılıymış ve ben tek değilmişim....
Senin işinde zor seni en iyi anlayanlardan biriyim. Allah yardımcın olur İnşallah atlatırız. Ya az önce yazdığın yazıda ev filan aradığınızı yazdın belki muhiitt olarak yakın çevrelerdeysek,
3ay yanı yakıla ev aramış biri olarak biraz olsun yardımım olabilir.

düğün stresi bu hissedilenler. ben 2 hafta önce böyleydim sürekli ağlıyordum nişanlımlada hep kavga eder olmuştuk..şimdi son bir aya girdik yapılacak şeyler biraz biraz yapılmaya başlandı belki de bu yüzden şimdi biraz daha iyiyim. sizi belki rahatlatır diye söylüyorum son bi ay kaldı ve evi tuttuk ama içinde inşaat var ustalar ağustos başı bitecek diyor ve ben inanmıyorum onların söyledikleri zamanda bitereceklerine :18: son 15 güne kadar anca yerleşirim heralde evime.. annem sinirli.. nişanlım ve ailesine ramazan girmeden ev yerleşmiş olsun diyordu kıştan beri..o yüzden şuanda evle ilgili bi konuda bana pek yardımcı olmuyo.. hiç bişi beklediğimiz gibi olmadı (belkide beklentiye girmeyip oluruna bırakmak lazımdı). sizin daha 2 ayınız var halledersiniz kızlar..

yalnızlık hissi bende de çok oldu birçok işimi kendim hallettim fikrini alabileceğim kimse olmadı yanımda. sonra dedimki bu zamanda öğreniliyo etrafındaki insanların samimiyeti demekki..

herşey yoluna girecek kızlar hevesinizi kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…