Çook teşekkür ederim...
sevdiğim adamla evleniyorum evet bu çok güzel bişeyy ama bu mutlu zamanlarımda keşke yanımda olacak candan bi arkadaşım olsaydın.
Ben bu yüzden mutsuzum galiba...
Bence sizi evliliğe hazırlık dönemi bunltmış. Sürekli bişeylerinizi paylaşabiliceğiniz birinin de olmamasından dolayı bunalmışsınız.
Hİç mi arkadaşınız yok yakın olmasada etrafınızda. Adımları siz atın ilişkiler kurmaya çalışın?
bende 2 ay sonra evleniyorum kısmetse aynı duygulardayız aslında yanlız değilim ama yapayanlızım gibi bir his var içimde... daha bir evim eşyam bile yok evi tuttuk daha birsürür iş var nasıl çıkıcam altından nasıl yetiştiricem bilmiyorum... sanki hiçbirşey istediğim gibi gitmiycekmiş hiçbirşey beyenmiycekmişim gibime geliyoo ,kimseyle konuşmakda istemiyorum odama kapanıyorum sadece... Bazen acaba yanlışmı yapıyorum diyorum sonrada pişman oluyorum öyle düşündüğüme çünkü seviyorum ve seviliyorum,umarım geçici duygulardır bunlar , heryerimde sivilce çıktı,günlerdir başım ağrıyoo pööööff
merhba, benimde 1 bucuk ay sonra düğünüm olacak hemn hemen aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim .. dünde ben burada senin gibi içimdekileri paylaştım.. arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular.. Canım benim bu geçiici bir dönem.sna herşey o kadar ağır geliyor ki altından kalkamayacağını düşünüyorsun ve etrafında paylaşacağın kimse yok herşey senin üstünde, istediğin gibi olmuyor pek çok şey.. bende çok bunaldım. su an ev arıyoruz istediğim bir evi bulamıyorm kayınpederim bi ev bulmuş 3+1 iiçime sinmedi beğenmedim az önce aradım beğenmediğimi söyledim siz o zamn bulun diyor. nişanlımla konştum o 16:00 -00:00 vardiyasında bir ev gördüm bana git kendin bak diyor. . yani o kadr daraldım ki ağlamak bağırmak istiyorum. bir sürü eksik var vakit daralıyor. bu arada kendime güvenim kalmadı kendimi beğenmiyorum hergün yüzümde sırtımda siivlcelerim artıyortad alamıyorum hiçbirşeyden
aynı durumlardayıızzz herşey üstüste geliyor dimi hiçbir şey yetişmiycekmiş gibi geliyor,,,, geçse şu 2-3 ay da artık rahatlasak
merhba, benimde 1 bucuk ay sonra düğünüm olacak hemn hemen aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim .. dünde ben burada senin gibi içimdekileri paylaştım.. arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular.. Canım benim bu geçiici bir dönem.sna herşey o kadar ağır geliyor ki altından kalkamayacağını düşünüyorsun ve etrafında paylaşacağın kimse yok herşey senin üstünde, istediğin gibi olmuyor pek çok şey.. bende çok bunaldım. su an ev arıyoruz istediğim bir evi bulamıyorm kayınpederim bi ev bulmuş 3+1 iiçime sinmedi beğenmedim az önce aradım beğenmediğimi söyledim siz o zamn bulun diyor. nişanlımla konştum o 16:00 -00:00 vardiyasında bir ev gördüm bana git kendin bak diyor. . yani o kadr daraldım ki ağlamak bağırmak istiyorum. bir sürü eksik var vakit daralıyor. bu arada kendime güvenim kalmadı kendimi beğenmiyorum hergün yüzümde sırtımda siivlcelerim artıyortad alamıyorum hiçbirşeyden
Canımm bende aynı şeyleri hissediyorum...
Çalışıyorum ve hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor ve yanımda dediğim gibi biri olsa o güven belki bunları eğlenceli bi hale bile getirir.
İnşaallah sende bu sıkıntılı dönemi bi an önce atlatırsın ve içine sinen bi evin sevdiğin eşyaların ve en önemlisi sevdiğin adamla mutlu bi hayat sürersin İNŞALLLAHHHHHH :119:
Canım benim çok sevdiğim hep birlikte o lduğ u muz dayımın kızıı benim bu zor sıkıntılı dönemimde hiç yanımda olmuyor sadece kendisi alışverşie çıkmak istediğinde dişarı gitmek istediğinde beni arayıp soruyor. bi demiyor ki ne yapıyorsun ne durumdasın . .bende mesafeliyim artık aramıyorum eskisi gibi değilim. aama işyerimde bir arkadaşşım var ablamdan daha çk herşeyimi paylaşıyorum bir tek o var ablamın psikolojik sorunları varannem ablamla daha ilgili yani ne yapıyorsam tek başıma yapıyorum maddi yöndende tekim babam ablama yardım etti ev alması için geriye bişe kalmadı annem ev hanımı gün geliyor yol parasını zor buluyorum birde böyle şeylerde boğuşuyorum anlıyıcan. sevidğimle birlikteyim ama an geliyor sevgimden bile endişeleniyorum hiç kolay deeğil .. allah yardımcımız olsuun canım benim.. sen bi derdini söyledin bak bizde döküldük hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?