Bana neler oluyor , nasıl bi ruh halindeyim.....

anakokusu ; vallahi öyle dertliymişiz kii sen yazınca hepimiz dökülüverdik içimizdekilerii :)

tabii ki herşeyin başı sğlık Allaha çok şükür elimiz ayağımız tutuyor kimseye muhtaç değiliz allah ettirmesinde. vallahi 50 liran varsa 30 unu ayır 20siyle idare et ben çok pişmanım eve verdim paramı gezdikde giydikde şimdi anca ucu ucuna yetişiyor. kredide çektik Allah yuva kuranın yardımcısı oluyor ama o gün ekadarda maddi olanaksızlıklar oldu mu bu zamanların tadını alamıyorsun. Herkesin maddi durumu ortada çok zengin insanlar değiliz cift maaşla insanlar anca geçinebiliyorlar herşey ateş pahası banka yerine k imseden borç isteyemiyorsun ki faiz ödememek için olmuyor bakalım daha neler çıkcaz karşımıza.

bu bir dönem olsa gerek... çünkü zaman zaman bende kendimi yalnız hissediyorum ..o kadar hissedıyorum ki herkesi suçluyorum etrafımda ki sonra geçiyor... bu sefer şanslı biriyim etrafımda ailem arkadaslarım var falan diye düşünüyorm :S

forever frıends

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…