Bana neler oluyor , nasıl bi ruh halindeyim.....

canım unutmuşum yazmayıda benim arkadaşım vr ama sadece adları var bir tek iş yerimde canım dostum var bazen o nu bunalttığımın farkında olmasamda o hep bana yardımcı oluyor.kendisi benden 3 yaş büyük bekar ama yeri geliyor ablamın yerinde oluyor arkadasım oluyor yani iyi ki var.. o nun haricinde işte kimse yok :) he nişanlım var o nu seviyorum çok seviyorum 8 yıl biz emek verdik çaba gösterdik allahım kavusturdu ailelerle bi sorun yaşamadık inşallah bu sıkıntılı stresli dönemi atlatırızda normal hayatlarımıza dönebilelim rahat nefes almak istiyorum.. Muhit olarak Kartal tarafından ev bakıyoruz inşallah yakınızdır.. hepimize Rabbim yardım etsin sabır versin.

Arkadaşlar benimde düğünüm ağustos sonu. size tavsiyem ev işini hızlandırın. bende temmuz sonuna kadar vaktim var diyodum haziranda aramaya başladık 1 ay hergun ev baktık temmuz başında bulduk 1 aydır evle uğraşıyoz. yok tesisatçısı yok beyaz esya servisi yok badanası.... daha perdeler bile hallolmadı. demem oki temmuz sonunda bulsaydık nasıl yetiştirecektik acaba. bu arada bizde ev yuzunden kavgalar ettik benim beğenmemem yuzunden ama napayım şimdiki evim çokmu şahane yoo ama içime sindi heryeri. sizdede boyle olur inş.
gerçekten bu dönem insanı baya bi geriyo. hele bizim gibi herşeyinizi kendiniz yapıyorsanız

İnşşallh sizin nişanlılarınız benimki kadarr kıl,titiz,birazda gıcık değildir, artık ya o bana alışcak ya ben ona :)) sevdik işte öle böle

Ouwwwww 8 senemiiiii :O Maşallah Allah'ım nice seneler ağız tadıyla beraber olmanızı nasip etsin.
Ben ümraniyedeyimm malesef olsunn yinede sohbetin bana çok iyi geldi vallaaa :)))

Biri benden mi bahsetti :)

2 ay var düğünüme kendimi kocaman bir boşluğun içinde hissediyorum...
Herşey üzerime geliyormuş gibi kendimden başka hiçbir yardımcım yok...
Ve en kötüsüde eşimle ayrı şehirlerdeyiz..Ev bulamadık haftalarca 2 gün önce nihayet tutabildik.
Daha yapılması gereken bir sürü şey var aynı zamanda çalışıyorum onunda stresi yetiyor artıyor...
Sırf bu yüzden hiç istemediğim halde yerli yersiz tartışmalar yasıyoruz birbirimizi üzüyoruz

Başka bir şehire gitmenin stresimi uzun süredir çalışıp kendime bir düzen kurmusum onu bırakıp gitmekmi beni bukadar yıpratıyor bilmiyorum
Ama toparlanmam lazım insan ne yaparsa kendine yapar sözü doğru sanırım :)

İnşşallh sizin nişanlılarınız benimki kadarr kıl,titiz,birazda gıcık değildir, artık ya o bana alışcak ya ben ona :)) sevdik işte öle böle

Valla benimki de öylee herşeye karışır ve beni deli eder , kıyafetime, saçıma makyajıma karışır.Uyuzzzzzzzzzz ama canımm sevgilimm o benimmm

Yeni bir düzene başlayacak olmanız sizi böyle hissettiriyor olabilir. Arkadaş edinebilirsiniz zamanla, sabredin. Ne güzel sevdiğiniz biriyle evleneceksiniz. Sıkıntısız kimse yok. Kendinizi boşuna üzmeyin . Mutluluklar dilerim

ev işini biz hızlandırmak istesek karşı taraf hızlandırmıyo onlar hızlandırmaya çalışsa ustalar yavaştan alıyo hadi herşey zamanında oluyo desek bu sefer maddi durum yetişmiyo alman gerekenleri zamanında alamıyosun..

ben gelinliğimi diktirdim biteli bi ay oldu anca geçtiğimiz cumartesi almaya gidebildim mesela maddi durumlar yüzünden. o yüzden stres hep var bu dönemde. eğer maddi imkanlar çok iyi olsa ben pek stresim olacağına inanmıyorum ..

benim düğün hazırlıklarımdaki başka bi örnek evi kirası uygun diye tuttuk suan içinde inşaat var beklemek zorundayız para olsa onu beklemez gider başka hazır bi ev tutardık..

her gece rüyamda gelinliğimin başına türlü işler geliyodu çok şükür aldık astım odama yani güzel tarafları tabiki var bugunlerin ama benim için stresi daha ağır bastı eminim kişiden kişiye (kişiliklerine ve maddiyatına göre) değişiyo bu işler :44:

Kesinlikle katılıyorum belki bana şaşıranlar olabilir aranızda ama biz bir iğne bile görmedik her ikimizde ailelerimizden
Haklarını yemiyim bana alınacak takılar için sadece 10 binlira verdiler onuda mecburiyetten eşim bekarken çok yardım etmiş
Ailelerin durumlarıda iyi ama kimse ses çıkarmıyor bizde kendi basımıza yuvarlanıp gidiyoruz.
İşte bu çok yıpratıyor herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun.
Ama birde şu açıdan bakıyorum ileride evliliğin kıymetini daha iyi biliriz çünkü ne zorluklar içinde yol alıyoruz
Hep hayırlısı için dua ediyorum...

Canım benim tabiki maddiyat çok önemli , bende bi baba var sormaa yani daha çıkarıp 5 kuruş vermediii .
Kendi maaşımla alabildiğim kadarıyla alıyorum napıyımmmmm
Sende çok düşünme bence herşey olur , şimdi olmasa bile evlendikten sonra bile olur...

benim ailemden yana bi sıkıntım yok ama nişanlımın ailesinin bir sürü borcu var bide düğün girdi araya onlar çok zorlanıyo.. bende istediğim şeyleri alamıyorum şunu istiyorum diyemiyorum.alışverişe çıkılıyo nerde uygun fiyata bişey var onu buluncaya kadar arıyorum. işte bu süreç beni yıpratıyo. gelinliğimi kına kıyafetimi ev eşyalarımı hep en uygun nerden alabilirim diye araştıra araştıra aldım. çalışıyorum fazla vaktim yok bide bu stres oluyo o yüzden bu durum daha da sıkıntılı oluyo.

ama tek tesellim artık 10 yıldır beklediğimiz güzel günlerimize sadece 1 ay kaldı

senı cokk ama cokk ıyı anlıyorumm ama bu sürecın gecıcı oldugunu da cok ıyı bılıyorum..

su sıralar bende kendımı aynen senın gıbı hıssedıyorum.. etrafımda bır sürü ınsan..arkadas..tanıdık ama hepsı bana cokk uzakk.. yapayalnızım.. ben sankı ben degılm.. aynada hep mutsuz ve gülmeyı unutmus bır yüz..

hıc bırseye dermanı olmayan, gücü olmayan bır ben.. aslında bu ben degılm???

sanırım benım durumum cok büyük bır hayalkırklıgı yasamamdan dolayı.. gececek bılıyorum ama bazen gelıp gecıyor bazende delıp gecıyor bazı seyler..

evt maddiyat önemliymişş samanlık seyran olmuyor bende yeni yeni anladımm nişanlımın ailesinin durumu kötü bizde orta halliyiz ama onlar yapmayınca benim ailemde yapamıcak dedim zoruma gitti çünkü kendi ailemi sıkıntıya sokmak. Oğlan tarafının bana takılacaklarını bile biriktirdiğimiz paralarla alıcaz . Çok sorunj etmiyorum maddi zorluklar beni boğmaz da umarım ilerde manevi zorluklar yaşamayız . Asıl beni üzen o olur. Baya bir zorlanıyoruz şimdi de kredi çekelim dedikk :Altından kalkıcağımıza inanıyorum . Allh hepimize kolaylıklar versin

Kızlar en önemlisi sağlık ama sonra maddiyat sanırım. ben asker yolu bekliyorum. çalışıyorum bi yandan. para biriktirmeye zar zor uğraşıyorum daha şimdiden sıkıntı bastı bana. üstelik düğünüme daha çok. 2013 ün 10 uncu ayı
kendimi çok yalnız hissediyorum bende. ama ben bazı sağlık sorunları ve stresten dolayı yalnızlaştım. hiç de sevmem yalnızlığı ama yalnızım ne yazik ki

Ouwwwww 8 senemiiiii :O Maşallah Allah'ım nice seneler ağız tadıyla beraber olmanızı nasip etsin.
Ben ümraniyedeyimm malesef olsunn yinede sohbetin bana çok iyi geldi vallaaa :)))

hımmm.. seninde bana iyi iyi geldi sohbetin. kendimi yalnız hissediyordum ama değilmişim tabii istemmem kimse sıkıntı çekmesin herkes gönlüne göre evini döşesin istekleri olsun karşılıklı ol sun tabii bunlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…