- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
Evvvetttt Canım farkettim , meğer ne kadar sıkkıntılıymış ve ben tek değilmişim....
Senin işinde zor seni en iyi anlayanlardan biriyim. Allah yardımcın olur İnşallah atlatırız. Ya az önce yazdığın yazıda ev filan aradığınızı yazdın belki muhiitt olarak yakın çevrelerdeysek,
3ay yanı yakıla ev aramış biri olarak biraz olsun yardımım olabilir.
ahh bu aradaaa benn pek yemek yapmayıda bilmiyorumm :))))))))))))))(((((((((((
ben pek değil hiç bilmiyorummm :) netten bakıcam bide yemek kitabından öle öle alışırım sanırsamm
canım unutmuşum yazmayıda benim arkadaşım vr ama sadece adları var bir tek iş yerimde canım dostum var bazen o nu bunalttığımın farkında olmasamda o hep bana yardımcı oluyor.kendisi benden 3 yaş büyük bekar ama yeri geliyor ablamın yerinde oluyor arkadasım oluyor yani iyi ki var.. o nun haricinde işte kimse yok :) he nişanlım var o nu seviyorum çok seviyorum 8 yıl biz emek verdik çaba gösterdik allahım kavusturdu ailelerle bi sorun yaşamadık inşallah bu sıkıntılı stresli dönemi atlatırızda normal hayatlarımıza dönebilelim rahat nefes almak istiyorum.. Muhit olarak Kartal tarafından ev bakıyoruz inşallah yakınızdır.. hepimize Rabbim yardım etsin sabır versin.
İnşşallh sizin nişanlılarınız benimki kadarr kıl,titiz,birazda gıcık değildir, artık ya o bana alışcak ya ben ona :)) sevdik işte öle böle
ev işini biz hızlandırmak istesek karşı taraf hızlandırmıyo onlar hızlandırmaya çalışsa ustalar yavaştan alıyo hadi herşey zamanında oluyo desek bu sefer maddi durum yetişmiyo alman gerekenleri zamanında alamıyosun..
ben gelinliğimi diktirdim biteli bi ay oldu anca geçtiğimiz cumartesi almaya gidebildim mesela maddi durumlar yüzünden. o yüzden stres hep var bu dönemde. eğer maddi imkanlar çok iyi olsa ben pek stresim olacağına inanmıyorum ..
benim düğün hazırlıklarımdaki başka bi örnek evi kirası uygun diye tuttuk suan içinde inşaat var beklemek zorundayız para olsa onu beklemez gider başka hazır bi ev tutardık..
her gece rüyamda gelinliğimin başına türlü işler geliyoduçok şükür aldık astım odama yani güzel tarafları tabiki var bugunlerin ama benim için stresi daha ağır bastı eminim kişiden kişiye (kişiliklerine ve maddiyatına göre) değişiyo bu işler :44:
ev işini biz hızlandırmak istesek karşı taraf hızlandırmıyo onlar hızlandırmaya çalışsa ustalar yavaştan alıyo hadi herşey zamanında oluyo desek bu sefer maddi durum yetişmiyo alman gerekenleri zamanında alamıyosun..
ben gelinliğimi diktirdim biteli bi ay oldu anca geçtiğimiz cumartesi almaya gidebildim mesela maddi durumlar yüzünden. o yüzden stres hep var bu dönemde. eğer maddi imkanlar çok iyi olsa ben pek stresim olacağına inanmıyorum ..
benim düğün hazırlıklarımdaki başka bi örnek evi kirası uygun diye tuttuk suan içinde inşaat var beklemek zorundayız para olsa onu beklemez gider başka hazır bi ev tutardık..
her gece rüyamda gelinliğimin başına türlü işler geliyoduçok şükür aldık astım odama yani güzel tarafları tabiki var bugunlerin ama benim için stresi daha ağır bastı eminim kişiden kişiye (kişiliklerine ve maddiyatına göre) değişiyo bu işler :44:
Canım benim tabiki maddiyat çok önemli , bende bi baba var sormaa yani daha çıkarıp 5 kuruş vermediii .
Kendi maaşımla alabildiğim kadarıyla alıyorum napıyımmmmm
Sende çok düşünme bence herşey olur , şimdi olmasa bile evlendikten sonra bile olur...
Ouwwwww 8 senemiiiii :O Maşallah Allah'ım nice seneler ağız tadıyla beraber olmanızı nasip etsin.
Ben ümraniyedeyimm malesefolsunn yinede sohbetin bana çok iyi geldi vallaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?