Bana neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
psikiyatriye farklı bi sebeple gidiyorum aslında, anksiyete kaynaklı
gitmişken bu konuyu da açmıştım ama dediğim gibi üzerinde durmadı hiç geçiştirdi direk

Çünkü sadece rüyanızdan bahsetmissiniz, diğer düşüncelerinizden bahsetmediğiniz icin normal degil mi üzerinde durmamasi.

Yorumlara bakinca da iyice şaşırdım, baya kisi de böyle hissettiyse evliyken-nişanliyken yazik, üzüldüm.
 
Bu filmi ben de gördüm 😔 ne çok yaşayan varmış, yalnız değilmişim. Eşim dünyadaki en iyi insan, öl desem neden diye sormaz ama kalbin ve hormonların ne yapacağı belli olmuyor. o her aklına geldiğinde git eşine yaklaş, evliliğini daha sıcak bir hale getir. O adamı mümkün olduğu kadar görme, göz göze gelme. Yeteri kadar çabalarsan aklını ondan uzaklaştırabilirsin emin ol başarılabilir. Ama en ufak hatan da hiç istemediğin bir yere taşıyabilir seni. Çok çaba harcaman lazım. Allah kolaylık versin.
 
Çünkü sadece rüyanızdan bahsetmissiniz, diğer düşüncelerinizden bahsetmediğiniz icin normal degil mi üzerinde durmamasi.

Yorumlara bakinca da iyice şaşırdım, baya kisi de böyle hissettiyse evliyken-nişanliyken yazik, üzüldüm.
Başına gelenler mutlu gibi geldi mi size, insan oğluyuz hepimizin kusurları hataları var, allah kimseyi şaşırtmasın. Önemli olan bununla mücadele edip hataya düşmemek. Aldatan insanların bir kısmından duyulan bir cümle var "ikinizi de seviyorum" belki gerçektir bu cümle. Aldatan kişi iki tarafa da kusursuz davranabiliyorsa bu belki de böyle bir hatanın eseridir.
Kimsenin başına gelmesin, başına gelen de aldatma noktasına taşımadan kendini kurtarsın inşallah. Ben tek cümle kurabiliyorum burada allah şaşırtmasın.
 
Ben ilişkilerde ve evliliklerde sırılsıklam aşka pek inanmam, insanoğlundan iki kişinin mesela 5 sene-10 sene-20 sene aynı duygu yoğunluğuyla birlikte olması bana olası gelmiyor, çiftler arasında sevginin zaman zaman sönükleşip zaman zaman arttığına inanıyorum. Zaten iki insan birbirine sonsuza kadar aşık olsaydı evlilik gibi iki tarafı garantiye alan kanuni tedbirlere ihtiyaç duyulmazdı. Eşinize olan sevginiz bu dönemde biraz sönmüş olabilir, birinin elektriği sizi etkilemiş olabilir insani durumlar bunlar fakat burada sizin karakter sahibi biri olmanız önem kazanıyor. Bu hislerin oluşması sizin suçunuz değil ama bu hisleri sürekli besleyip sonunda da harekete geçmeniz (aldatma) sizin suçunuz olur. Biz dürtüleriyle hareket eden hayvanlar değil bazı etik değerlere sahip olan insanlarız, yaşadığınız ilk etapta insani bir duygu, eşinizle şimdiye kadar birbirinize yaptığınız yol arkadaşlığının hatırı şu dönem sönük olan sevginizden önde olmalı ve tehlikeli sularda yüzmemelisiniz. Zaman geçecek başka olaylardan dolayı eşinizle ilişkiniz ve duygularınız daha yoğunlaşacak, yine başka olaylar olacak sevginiz yine küllenir gibi olacak ve hayatınız böyle devam edecek. Mevsimler gibi işte, yaz kış bahar hepsini tekrar tekrar yaşayacaksınız. Ama her ne olursa olsun birbirinize sadakatiniz devam etmeli. Bu hislerin de üstünde durmayın önemsemeyin geçer gider. Hayatınızı uzun vadeli düşünün.
 
Psikologluk bir durum değil bence sizde söylemişsiniz iş dışında bir yerde bi hareketinden sonra oldu diye..bence çokta takma takılma..bence derin bir nefes aaaal..sonra güzel bir sofra kur,birde eşine şöyle tatlı alsın..karşılıklı güzel bir çay için tatlı yeyin tatlı sohbet edin..eşinin kıymetini bil.o pis herifin pis süfli bakışımıdır,hareketimidir neyidir bilmem..hepsini kafandan at ve eşinle derin sohbet et mutlu olmaya bak.o adamı görmezden gel.enerjisi sinerjisi batsın.sinir oldum
 
Arkadaşlar telefondan girdiğim için alıntı yapamadım herkesi. Şirket bilgisayarından girmek istemiyorum takip ediliyodur falan diye. Yorumlarınız için teşekkürler hepsine ayrı ayrı hak veriyorum. Bu sıralar haftada 1 falan karşılaşıyoruz genelde evden çalıştığımız için ofiste denk gelmiyoruz. Şu rüyalarıma da bi girmese artık
 
Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Psikiyatriste takıntı ile ilgili bir nedenden mi gidiyorsunuz??
 
Ben en çok şu cümlenize takıldım.
'evli olup başka kadınlara ilgi duyan erkekler gebersin isterim' gibi bişey yazmışsınız. Peki bu sizin yaptığınız tam olarak ne ola ki?
 
Ben en çok şu cümlenize takıldım.
'evli olup başka kadınlara ilgi duyan erkekler gebersin isterim' gibi bişey yazmışsınız. Peki bu sizin yaptığınız tam olarak ne ola ki?
Ben zaten yanlışın farkındayım aksini iddaa etmiyorum, sıkıntı burda zaten. Öyle düşünmeme rağmen durum böyle
 
Bende yaşadım aynısını 2 kere üstelik eşimden uzaklasmisim ki esim benden uzaklaşmış ondan olmuş ben eşime daha çok sarıldıkça gözümde okadar çok hata yapıp dışarı itiyordu ki. En sonunda kendimi 4 duvara kapatmak stabil bir hayata geçmekte buldum isi gücü biraktim.


Eşiniz tam.istediginiz tipte yada karakterde olmayabilir severek evlenmemiş olabilirsiniz. Yada eşinden çok baskın karakter olabilirsiniz. Ama eşinize sarılmaya calisin
 
gün içinde düşünüyor musunuz peki o kişiyi ? yoksa sadece gördüğünüzde mi aklınıza geliyor adamın varlığı ?
 
Sonbaharın etkisi tatlım.. En güzel aşklar sonbaharda başlar. Yani hormonların oyunları aslında. Ama tehlikeli çok tehlikeli. İlkbaharda yaşasan geçici olurdu ama sonbahar daha kalıcı işliyor beyine aşkları.
Gönlüm başkasına kaydı çünkü sonbahardı.. İlkbahar olsa olmazdı. Suçlu bulundu bravo.
 
Evet takıntılarım var anksiyete tanısı var 1.5 senedir
Takıntılarınız sebep olmuş olabilir. İlk hamleyi o yapmış belki o sıra, belki bir kere rüyada gördükten ya da istemediğiniz bir his yaşadıktan sonra kafanızdan atmaya çalışırken (belki biraz obsesif ve sert bir biçimde) aklınıza geldikçe o düşünceyi kovmaya çalıştıysanız ondan da olmuş olabilir. Zira aşk ve obsesyon birbirine çok yakın. Zihinde ne kadar çok tekrar edilirse bir isim, bir şahıs; o kadar yakın buluruz kendimize, o kadar içimiz ısınır.

Siz zaten içinizden atmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Evlilik farklı bir kurum, evet. Aşkla evlenilse de "hayat arkadaşlığı, can yoldaşlığı" kisvesine evriliyor bir süre sonra. Yine de siz eski tutkuyu geri getirmeye çalışın bir süre. Aklınıza iş arkadaşınız geldiği anda veya rüyanızda görürseniz, benim tavsiyem çabanız "X kişiyi düşünmemeliyim" olmasın. Eşinizin sevdiğiniz huylarını, size yaptığı jestleri, kendine aşık ettirdiği halleri düşünün. En sevdiğiniz fotoğraflarını açın, uzun uzun bakın. Birlikte olduğunuz sürelerde maksimum temas halinde olun, el ele tutuşun vs. Hatta eşinize uyumadan önce parfümünü sıktırıp öyle yatın, gece de onun kokusunu bol bol alın. Ben bunların faydasının olacağını düşünüyorum. Tabi içinizde çözemiyorsanız da psikiyatristinize mutlaka detaylı bir biçimde söyleyin. Sanki ilk söylediğinizde çok yüzeysel kalmış
 
Başkasına ilgi duyuyorsan eşine aşkın bitmiş bence
Heyecan kalmamış sende dışarıya yönelmişsin
Bu işin burda kalması gerek
Yoksa üzülen sen olursun
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X