- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Anlık bu durumlar, gelir geçer. Bazen insanın hayatında herşey normal gidiyorsa bilinç altında sanırım biraz macera arayışı oluyor bu birazda karakter sınavı gibi birşey. Eğer karakteriniz sağlam ve gerçekten eşinizi seven bir bireyseniz kısa bir sürede atlatırsınız durumu. Birazcık eşinizi neden sevdiğinizi ona neden aşık olduğunuzu hatırlayın. Eşinize hiç beklemediği bir anda sarılın seni seviyorum diyin , eve gelirken bir pasta alın ve hayatımda olduğun için kutlama yapmak istedim diyip ona supriz yapın. Iliskiyi canlı tutmak için böyle ufak tefek şeyler inanın yetiyor . Ben 11 yıldır esiml3 beraberim ve böyle şeyler yaparız birbirimize bizde ise yaradı. Birde gün içinde seni çok seviyorum yazıp msj atarım hiç bir sebeb yokken. Biraz böyle şeyler yapın ama karşılık beklemeden , göreceksiniz bir süre sonra sadece eşinizi düşünecek ve ilk günkü gibi hissetmeye başlayacaksınız. Lütfen kalbiniz ile hareket edin sakin libidonuzun beyninizi yönetmesine izin vermeyin ,çünkü siz okumuş, eğitimli, karakterli , oz saygısı olan harika bir kadınsınız bunu unutmayınGünaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.
Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.
Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..
Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.
Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum