Bana neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gün içinde düşünüyor musunuz peki o kişiyi ? yoksa sadece gördüğünüzde mi aklınıza geliyor adamın varlığı ?

İş yerinde gördüğüm zaman tüm gün aklımda kalıyor açıkçası eve gidince falan unutuyorum. İş yerinde her an karşıma çıkacakmış gibi gözüm arıyor geldi mi bugün diye

Eşinizle aranizda ki heyecan bitmiş değişik birşeylere ihtiyacınız var yani ilişkinizi hareketlendirecek gün içinde eşinizle mesajlasin mesela romantik tabi dışarda bı yemeğe çıkın biraz atraksiyon lazım size fazla monotonlasmis ilişkiniz ki başka adam ilginizi çekiyor

Gönlüm başkasına kaydı çünkü sonbahardı.. İlkbahar olsa olmazdı. Suçlu bulundu bravo.
Suçlu arayıp linç etme derdinde değilim çünki. Buraya her konu açanı linç edeceksek kimse konu açmasın. Dertleşmesin.Kendimce düşüncemi yazdım.Size fikir beğendirme kaygımda yok üstelik. Kadına aferin iyi yapıyosun devam et de dememişim.Beğenmedim tuşına basıp uzaklaşabilirsiniz. Polemiğe girmeyin benimle.

Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Çok can sıkıcı bir durum..:işsiz: yani herşeyin sizde farkındasınız gözle tavırla da olsa bir adamla flörtleşiyor gibisiniz.. Fakat belli ki ikiniz de kendinizi bilen insanlarsınız ki faaliyete geçme durumu söz konusu olmamış.. Yani bu açıdan bakacak olursak biraz içinizi rahatlatabilirsiniz fakat diğer taraftan bakınca başka bir adamın sizi heyecanlandırıyor olması çok da normal gelmedi bana ne bileyim eşinizle aranızda çok da bahsettiğiniz gibi birşey olmayabilir mi?? Bilemedim🤷‍♀️ gerçekten can sıkıcı ve aadamın karısı tarafından bakınca da çirkin geliyor bana.. Yani sorununuz eşinizle gibi bence ona odaklanın görünürde birşey olmayabilir ama sizin açınızdan bir eksiklik var belli ki onu bulun bence..Bu tabi ki benim fikrim en doğrusunu siz bilirsiniz

Sonucta duygular elimizde olan bir şey değil, sadece eyleme dökmediğiniz süreceği sıkıntı yok.
Bakışmaları hemen kesmeniz gerek yoksa sonu gelmediği gibi hep bi ileri seviyeye taşır
Baktınız engelleyemiyorsunuz kendinizi veya duygularınızı işi bırakın

Bende rüyamda çoğu gece Haluk Levent’i görüyorum :KK53: :KK53:
Duygusal olarak boşlukta filan mı hissediyorsunuz acaba?Kendinize şart koyun işe gitmeden,bugün bu adama iş dışında bakmayacağım hiç diye.Aklınıza gelincede başka şeyler düşünün hemen.Mesela eşinizle geçirdiğiniz güzel zamanları filan canlandırın gözünüzde,evlendiğiniz günü,beraber gittiğiniz ve çok beğendiğiniz bir yeri vs. hatırlayın.

Buarada konu acarak bile onu daha fazla akliniza sokuyorsunuz devam ettirmeyin
bazen anlik degisimler olabiliyor insana disardaki daha tatli geliyor ama bu gecici bisey buyuk ihtimalle sizde onu daha fazla dusunmeyin normal davranin esinizle daha fazla zaman gecirin mumkunse izne ayrilin biraz gormeyin o kisiyi

Sizde bir duygu olduğunu düşünmüyorum yani romantik anlamda.

Cinsel bir çekim duyuyor, beğeniyor olabilirsiniz. Heyecanlanmanız bundandır diye düşünüyorum .Belki heyecan duymayı özlemişsinizdir.

Bahsettiğiniz yılbaşındaki hareketi neydi acaba? Nasıl şekilde başladığını bilirsek belki duygunuzu tanımlamada yardımcı olabiliriz.

Bu durumu yaşamayan kadın/erkek yoktur yada daha yaşamamıştır.

Önemli olan şudur ötesine gitmemek,kendine engel olabilmek, ve asla o şahsın eşinden daha kıymetli olmadığını farkına varmak.

Ufak enerji ufak heyecan hormonel çekim gücü vs ama daha ötesi aldatmaktır.

Dediğiniz gibi bir durum sözlüyken başıma geldi asla tipimin olmadığı bir çalışma arkadaşım içimde gereksiz bir heyecan yarattı ama durup dedim ki hayatımdaki kişi daha değerli daha özel değil mi yerini asla o heyecan yaratan kişi veya bir başkası dolduramaz işte bu kanıya vardığınızda rahatlarsın ama yaşadığınız bu heyecan bu çekim gücü kötü bişey değildir hiç bir insanda büyük büyük tepkiler verip aaaaa nasıl böyle bişey olabilir demesin her insanoğlunun başına gelebilir önemli olan mantıklı düşünüp noktalamaktır.

Suçlu arayıp linç etme derdinde değilim çünki. Buraya her konu açanı linç edeceksek kimse konu açmasın. Dertleşmesin.Kendimce düşüncemi yazdım.Size fikir beğendirme kaygımda yok üstelik. Kadına aferin iyi yapıyosun devam et de dememişim.Beğenmedim tuşına basıp uzaklaşabilirsiniz. Polemiğe girmeyin benimle.
Aaa olur mu ayol burda ne kadar namuslu dürüst olduğunu ispatlıcak başkasını kınayıp. Biri Bi derdini açsa da linçlesek diye bekliyorlar kimse derdini anlatamaz olfu

Yılbaşında hareketi neydi diye yazanlar olmuş. Aslında çokça basit bi hareket ama buraya yazmak istemiyorum çünkü başkaları da vardı ortamda. Özelden yazan olursa cevap verebilirim. Sadece onu farketmemi sağladı yani o hareket. öncesinde belki her gün önümden geçiyordu ama görmüyodum bile

Ya bence durum doğru değil o net zaten eşiniz aynı durumda bulunsa siz eminim sakin kalamazdınız kimse kalamaz
Fakat bir insanı sevmekle bir insana aşık olmak çok farklı bir şey cidden öyle
Ya da eşinizden aslında beklediğiniz gibi ilgi alamıyorsunuz

bakın ilgisiz demiyorum ilgilidir fakat adam tek hareketiyle aklınızda kalmıs
İnsan flört etmeyi özlüyor heyecan yaşamayı özlüyor

sevgi mi aşk mı durumunuzu iyi gözden geçirin
Yanlış bir karar almayın
Ama bir karar verin durumunuzla ilgili

Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum

Ne yaptığınızın farkındasınız aslında.. Eşinizi düşünün yanlış olduğunu bilin. Rüyada görmeniz ise tamamen bilinçaltı. Atlatırsınız inşallah

Bazen insanı içine çeken garip heyecanlar oluyor özellikle iş yerinde ama şunu bilin ki muhtemelen hormonlar,evliliğin monotonlaşıp heyecanını yitirmesi vs.... sebebi ile .
Eşinizle tatile filan gitseniz.başbaşa romantiz filan belki kafanız dağılır.yada çok sıkıntılıysa yeni bir iş belki.

Ya bence durum doğru değil o net zaten eşiniz aynı durumda bulunsa siz eminim sakin kalamazdınız kimse kalamaz
Fakat bir insanı sevmekle bir insana aşık olmak çok farklı bir şey cidden öyle
Ya da eşinizden aslında beklediğiniz gibi ilgi alamıyorsunuz

bakın ilgisiz demiyorum ilgilidir fakat adam tek hareketiyle aklınızda kalmıs
İnsan flört etmeyi özlüyor heyecan yaşamayı özlüyor

sevgi mi aşk mı durumunuzu iyi gözden geçirin
Yanlış bir karar almayın
Ama bir karar verin durumunuzla ilgili
Dediklerinize katılıyorum. Çok güzel yazmışsınız.

Biz eşimle bazen konuşuruz. Hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım, aldatma vs bir küçük hataya bakıyor, sonra da gerisi geliyor işte. O yüzden her zaman eşler arasındaki ilgiyi bir şekilde canlı tutmak ve bahsettiğiniz o hatalı kararı almamak gerekiyor.

Düşüncelerinizi yönlendirmek sizin elinizde konu sahibi.

Esinizden yeterince ilgi, sevgi gormuyor olabilor misiniz? Ya da baskasinin ilgisi hosunuza gitmis olabilir mi?

Ben diğerleri gibi yumuşak konuşamıcam. Kınamak, büyük konuşmak değil gerçekler bu çünkü. Gece evlendiğiniz eşim dediğiniz adamla uyuyup gündüz gözlerim onu arıyor diyorsunuz ne acı ne üzücü. Cinsel çekim bu şu karımı kocamı çok seviyorum aşığım tek gecelikti diyenler yaşıyor bunu işte. Eşiniz başkasına böyle birşey hissetse ne yapardınız düşünün ona göre devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X