Bana neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış sularda yüzüyorsunuz. Ne erkek ne kadın her ikisi için de mide bulandırıcı bir durum dşüncesi dahi kötü.
3.5 senelik evliyim, eşimle 8 sene flörtten sonra evlendik. Bir kere dahi şöyle bir düşünce aklımdan geçmedi.
Bence eşinizi söylediğiniz gibi sevmiyorsunuz, deseniz ki 10-15 senelik evliyim okey henüz 2 sene :) bence silkelenin.
Adam da evliymiş zaten, yazıktır.

Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Psikiyatri doktorunuza burada anlattığınız gibi anlatin..
Duygularınıza o tercüman olacaktir yönlendirmede yapar..
psikiyatristinizden çekindiğinizi farkedebiliyorum
ancak bu tür şeylerin en dibini görmüş adamdır/kadındır o eminim
siz daha baştan önlem alırsanız bu konunun uzamasını önlersiniz
ama bana kalsa psikiyatrist çoktan mesajı almış önemsememeniz yönünde telkin etmiş sizi bilerek üzerinde durmamış gibi geldi
çünkü geçici hisler üzerinde konuşulmayınca silinip gidiyor
neden psikiyatriste gidiyorsunuz?
dikkatimi çekti, psikiyatristler rüyalarınızı dinliyor mu? gittiğiniz kişi psikiyatrist ise olabilir çünkü belli ki ciddi nörolojik sorunlarınız var derim ama gittiğiniz kişi psikologsa ona uzun uzun anlatabilirsiniz. Hisleriniz normal değil, bunu bilin

neden psikiyatriste gidiyorsunuz?
dikkatimi çekti, psikiyatristler rüyalarınızı dinliyor mu? gittiğiniz kişi psikiyatrist ise olabilir çünkü belli ki ciddi nörolojik sorunlarınız var derim ama gittiğiniz kişi psikologsa ona uzun uzun anlatabilirsiniz. Hisleriniz normal değil, bunu bilin
psikiyatriye farklı bi sebeple gidiyorum aslında, anksiyete kaynaklı
gitmişken bu konuyu da açmıştım ama dediğim gibi üzerinde durmadı hiç geçiştirdi direk

evlenince sanki aşk yerini arkadaşlığa dostluğa hayat arkadaşlığına bıraktı.. şevkat, sevgi, saygı var evet ama o tutkulu aşk sanırım kayboldu..
Duygularını tanımlamakta zorluk çeken biri de değilsiniz . Buda güzel bence. Zaten açıkça belli oluyor tutkulu sevgi ve aşkın yerini saygı sevgi dolu dostluğa bıraktığı.. bozmayın moralinizi kendinizi dinleyin cevabı kalbiniz verecek size. Ama şunu da unutmayın Birgün gerçekten aşık olup ruh eşinizi bulduğunuzda bu evlenince de değişmeyecek bir bağlılığa dönüşebilir. O kişinin şuan siz evliyken gelmeyeceğinin de garantisi yok.. davranışa dökülmese de ruhunuzu doyuracak eşiniz de gelebilir. Bilmiyorum çok karışık ama şunu söyleyebilirim ki evliliklerin çoğu bu seyirde devam ediyor. Belki de dediğim düşük ihtimal hiç olmaz sizde güzel bir insan olan eşinizle bu hayatı nihayete erdireceksiniz. Kısacası suan yapacak birşey yok. Lütfen işyerindeki beyi de sıradanlaştırın gözünüzde hayatınıza devam edin..

Ten uyumu var muhtemelen aranızda. Fark etmeseniz bile kokusu dahi etkilemiş olabilir.

2 yıl sadece biraz erken olmuş. Yoksa duygular zaten stabil değildir. Eşinizi bir gün çok severken bir gün az seversiniz. Bazen bir kaşık suda boğasınız gelir. Dışarıdan birini çekici bulmayı da yadırgamadım. Eskiden olsa çok kızardım vayyy derdim. 8 yıllık evliyim ben de geçen yıl yaşadım böyle bir durumu. Oluyormuş yani. Kadın erkek bir çok kişinin de yaşadığını düşünüyorum. Ama eyleme geçmek doğru değil tabii. Zamanla sönecektir zaten

çok ince çok hassas konular. biz bir fikir söyleme, eleştirme, yerme hakkına sahip değiliz. zaten durumun zor olduğunu biliyorsunuz idrak ediyorsunuz. bu da bir sınav ve bunu sakın yakın gördüğünüz/sandığınız kimseyle paylaşmayın. sizin konularınızı okuyan biriyim önceden biliyorum yani sizi. lütfen bu durumu içinizde kapamaya çalışın. hissediyorum ki güzel bir yuvanız var ve bu yuva her zaman huzuru getirir. ileride eşinizin de belki böyle bir durumu olabilir o zaman siz ne düşünür ne hissederdiniz sorgulayın...

Yanlış sularda yüzüyorsun.
Eşine duyguların devam etseydi başka biri ilgini çekmezdi bence.
Hem kendini hem eşini yıpratırsın bu işin sonunda.
Ben de JES JES gibiyim. Kıvanç, Burak geyiği yapar ablamlar ben susar kalırım. Onlar numara yaptığımı sanıyor ama içimi ben bilirim. Kocam bir yana dünya bir yana.

Çok yeni evlisin. Duygularının bu kadar çabuk sönmesi anksiyetenden kaynaklı olabilir. Kendinin bilincinde olman takdire şayan. Diğer adama olan hislerinin yanlış olduğunun da farkındasın ve bundan rahatsızsın. Kurtulmak istiyorsun. Psikolojinle alakalı bir durum olduğunu sanıyorum.

Kendini eşinin yerine koymayı denedin mi? Aynı şeyleri o düşünseydi sen ne hissederdin? Belki kendini toparlamanda yardımcı olur.

Nisanliyken ayni sey benimde basima geldi, nisanlim uzaktaydi uzun suren bir uzak mesafe iliskisiydi bizimki dedigniz gibi is yerinden birisi yani hiccc donup bakmayacagim bir tip biranda ilgimi cekmisti ama yani surekli dusunmuyordum acikcasi ama sonra ben normal arkadaslarla nasil konusuyorsam onunla da konustum, dediginjz gibi onun da ilgisi vardi ama dedim ya normal konustum arkadas ortamim nasilsa oyle sonra baktim adam yani hicv ilgimi cekecek biri degil zaten sonrasinda nisanlim yanima tasindi evlendik ve asiri seviyorum esimi yani hicc aklima gelmiyor, o duygular geciciymis yani ne bileyim belki nisanlim uzakta diye bosluga dustum ama tabi ki adama karsi hic bir hamle olmadi...kendinzi rahat birakin bunlar gececek adami sadece biraz abartmissinz

enerjileriniz karşılıklı birbirini çekmiştir,
benim de zamanında böyle bir çekimim olmuştur birisine, ben evli değildim o zamanlar o evliydi. ama kendine hakim olamıyordu bakıyordu falan, ben de bakıyordum tam türk filmi sahnesi.
bu histen kurtulmanın net çözümü aynı ortamda bulunmamaktadır. eğer öyle bir şansınız varsa o kişiyle rastlaşmamak için ortam değiştirin. zamanla unutursunuz.

Esin ile fazlasi ile monoton bir evlilikmi yasiyorsunuz? O sahisi "heycansiz" yapmanin yerine, evliligini heycanli yapmaya deneyebilirsin. Ne bilim disarda bir restoranda yemek yemek, gün boyu mesajlasmak (birazda cinsellik konusu ile), beraber daha fazla ve kaliteli zaman geçirmek,.. Tekrar niye ona asik oldugunu fark etmen ve his etmen önemli.

Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Ben de markette çalışan kızı rüyamda öptüğümü gördüm, :oops::oops: hayırdır hiç öyle ilgilerim yoktur diyordum, lezbiyenlik falan tövbe tövbe, büyük günah, haram, çok kınarım. S. Frued dedim biliçatı istekleri yansıtır falan, hiç öyle bir düşüncem olmadı hayatta.

Sonra ne oldu dersiniz, tekrar gittim markete. Kızı tekrar gördüm, konuştuk falan ve HATIRLADIM. Kız izlediğim dizide bir kadın vardı kız aynı ona benziyor, lezbiyedi kadın rol gereği. İnsan bilinçaltı çok tuhaf çalışıyor. Diziyi izlerken epey yadırgamıştım, ters bize böyle şeyler. Aklıma takıldı, benzerliği ben fark etmedim ama zihmin hatırlamış herhalde, rüyama girdi. Takmayın bence, geçer zamanla.

Bir dostum bana 40 gün demişti, bir insanı 40 gün görmeyince hala ona aşık hissediyorsan 41 gün git yanına. Yok geçmişse duyguların takmaya değmez.

Günaydın,

Töbe estagfurullah de

Seytanı def et.

Ben anladım. Ben de delicesine aşığım kocama. Ama bir kere bahsettiğiniz enerjiyi yaşamış olabilirim. Aynı frekans yakalanıyor. Bakışarak anlaşılıyor düşünceler. 3. Kişinin yorumlamasına ihtiyacınız yok. Aldatmaz dediğimiz insanlar bu şey ne ise onun karşısında direnemeyip aldatıyor olabilir diye düşünüyorum bazen. Konuşmanız gereken zamanlar hariç bakmayın bile o kişiye. Bilmiyorum nasıl önlenebilir.

ya aslına bakarsak benim zaten zerre ilgim yoktu.. hani etkisiz eleman gibi kafamı kaldırıp baktığım birisi bile değildi. 2020 yıl başı partisinde bi hamlesi oldu bana karşı bilinçli. ondan sonra etkisi altına aldı beni resmen. gerçekten tehlikeli bi durum acilen son vermem gerek
İşte bu yüzden teknik konular dışında ortam paylaşımı olmamalı
Bu benim fikrim

ya işin garibi hani bi güzellik algısı vardır ya, o adamın benim bu algımla zerre alakası yok
gerçekten bilmesem dışarda kafamı bile çevirip bakmam
ne oldu da bu kadar içine çekti hiç bi fikrim yok
Çok afedersiniz ama hormonal. Yaydığı koku tahrik etmiş olabilir ya da bir Baska sey. Ne kadar üstüne düşüp düşünmezseniz o kadar iyi. Unutun unutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X