- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Normalde çok takmıyodum ama nedense böyle dalga geçer gibi gülerek konuşması zoruma gittiUğraşmaya bile değmez bence boşverin.
Nispet küçük dünyalı insanların işi bence.Şimdi siz ona bir imalı laf söyleseniz iş iyice büyür,yenge işin içinden sıyrılır siz suçlu çıkarsınız.Kendi halinde takılsın hiç uymayın bile.Normalde çok takmıyodum ama nedense böyle dalga geçer gibi gülerek konuşması zoruma gitti
Benim kayınvalidem ben evlendiğimden beri malesef bana bir tane çorap dahi almamıştır çok şükür ihtiyacım bi beklentim yok ama bu kadın böyle konuşuncada sinirlerim tepeme çıktı dedim eşime kendime bişey alcam aynı lafı bende ona söylüycem diye oda boşver onla upraşmaya değmez diyo ama siz en güzelini yapmışsınızşimdi güzel arkadaşım zamane gelinleri hep böyle. aynı şekilde böyle eşimin tarafında bir gelin var benim kv ile görümcelerle anlaşamadığımı bilir ve laf sokardı :) ben de artık sabır kalmamıştı aynısını ona yapmaya başladım. mesela bir yerden para geldi ve kv bana para verdi istediğin bir şey al benden hatıra diye beş taş aldım hemen kıza yazdım canım x annem bana yüzük aldı sizinkiler ne aldı diye. eğer ben böyle yapmasaydım o kızdan kurtuluş olmazdı :) veya kv ile ilgili konu açmaya çalışırsa hemen siz de ne var ne yok x teyzeyle aran nasıl diyordum
Ama iki gündür içim içimi yiyo başka biri söylese hiç takmam ama bu kadın hep aynısını yapıyoNispet küçük dünyalı insanların işi bence.Şimdi siz ona bir imalı laf söyleseniz iş iyice büyür,yenge işin içinden sıyrılır siz suçlu çıkarsınız.Kendi halinde takılsın hiç uymayın bile.
Mantıklı yürümüşsün :)şimdi güzel arkadaşım zamane gelinleri hep böyle. aynı şekilde böyle eşimin tarafında bir gelin var benim kv ile görümcelerle anlaşamadığımı bilir ve laf sokardı :) ben de artık sabır kalmamıştı aynısını ona yapmaya başladım. mesela bir yerden para geldi ve kv bana para verdi istediğin bir şey al benden hatıra diye beş taş aldım hemen kıza yazdım canım x annem bana yüzük aldı sizinkiler ne aldı diye. eğer ben böyle yapmasaydım o kızdan kurtuluş olmazdı :) veya kv ile ilgili konu açmaya çalışırsa hemen siz de ne var ne yok x teyzeyle aran nasıl diyordum
Eşim dayısını çok sever bende çok severim üzerimizde emekleride çok fazla onlara gittiğimiz zaman sürekli karşılaşıyoruz yakın oturuyoruzBunda ne var demeyin demıssın ama, Bunda ne var sahiden?
Ayrıca sizinle yarıstırıyorsa kendisini, neden en cok onlarla gorusuyorsunuz.
Boşverin allah aşkına derdiniz mi yok. Kendi egosu için laf sokuşturan birine ne diyeceksiniz ki ? Hiç umursamam hatta öyle umursamam ki deli olsunEşim dayısını çok sever bende çok severim üzerimizde emekleride çok fazla onlara gittiğimiz zaman sürekli karşılaşıyoruz yakın oturuyoruz
E boyle de strese giriyorsun?Eşim dayısını çok sever bende çok severim üzerimizde emekleride çok fazla onlara gittiğimiz zaman sürekli karşılaşıyoruz yakın oturuyoruz
Benim kayınvalidem ben evlendiğimden beri malesef bana bir tane çorap dahi almamıştır çok şükür ihtiyacım bi beklentim yok ama bu kadın böyle konuşuncada sinirlerim tepeme çıktı dedim eşime kendime bişey alcam aynı lafı bende ona söylüycem diye oda boşver onla upraşmaya değmez diyo ama siz en güzelini yapmışsınız
Mantıklı yürümüşsün :)
Sinirlenmeniz gıcık olmanız çok normal ben kendi öz ablamda yaşadım bu durumu yıllarca :) ve gerek onda gerek etrafımdaki bu özellikle sahip oldukları eşyaları,hayatlarındaki insanları nispet aracı olarak kullanan insanların pek hayrını gördüklerini göremedim.O tür tipler hep gözleri başkalarında olan,ellerindekiyle memnun olmayan,kendindeki altından olsa başkasındaki tahtadan olsa yine de tatmin olmayan tipler oluyor.Ve de hava attıkları şeyler bir şekilde ellerinde patlıyor.Şöyle örnek vereyim geçen sene bir arkadaş kaskını övüyordu bana.Kendisininki epey pahalı marka,birçok özelliği olan bi kasktı.Benimkide normal standartlarda pahalı olmayan sıradan bir şeydi.Ben kaza geçirdim kaskımda sadece çizikler oluştu,o arkadaş elinden yere düşürdü ama kaskının vizörü tuzla buz oldu şaftı kaydı.Bi bakmışsınız siz kayınvalidenizle düzelmişsiniz kendisi kötü olmuş.Dünyanın bin türlü hali var her an her şey olabilir.Canınızı sıkmaya bile değmez.Ama iki gündür içim içimi yiyo başka biri söylese hiç takmam ama bu kadın hep aynısını yapıyo
Çok haklı konuşmuşsunuz çok pratik cecap berebilecek biri değilim sinirlenince aklıma hiç bişey gelmiyo malesef onun için size soruyorum ne yapıyım diye aslında bi süre görüşmesek dahaE boyle de strese giriyorsun?
Seni sinirlendircek bisey dedıgınde boz onu. Ben kendim alırım kaynanama ihtiyacım yok gibi degıl.
Almasın ya sana yakısmıs ama benim tarzım degıl de mesela. Onun modu dussun
Öyle olman gerekiyorsa öyle olacaksın canım benim.. Bazıları da meraktan ölür senden laf alıcam diye müfettişler gibi sorguya tutar insanı :) Çıldırtıyorlar hakkaten..ben artık fena bir kadın olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum inşallah :)
Darısı bana inşallahben artık fena bir kadın olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?