- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Öyle olman gerekiyorsa öyle olacaksın canım benim.. Bazıları da meraktan ölür senden laf alıcam diye müfettişler gibi sorguya tutar insanı :) Çıldırtıyorlar hakkaten..
Biz mesela kayınvalidesigille bi yere gezmeye falan gitsek bi etkinlik yapsak fotoğraf çekilsek kaynanası korkudan bizim fotoyu koymasan olurmu işte görünce küsüyo beni götürmüyosunuz falan diyosu bende artık onlarla dışarı çıkmıyorum sadece dayıyı çok sevdiğimiz için ev görüşmeleri yapıyoruzSinirlenmeniz gıcık olmanız çok normal ben kendi öz ablamda yaşadım bu durumu yıllarca :) ve gerek onda gerek etrafımdaki bu özellikle sahip oldukları eşyaları,hayatlarındaki insanları nispet aracı olarak kullanan insanların pek hayrını gördüklerini göremedim.O tür tipler hep gözleri başkalarında olan,ellerindekiyle memnun olmayan,kendindeki altından olsa başkasındaki tahtadan olsa yine de tatmin olmayan tipler oluyor.Ve de hava attıkları şeyler bir şekilde ellerinde patlıyor.Şöyle örnek vereyim geçen sene bir arkadaş kaskını övüyordu bana.Kendisininki epey pahalı marka,birçok özelliği olan bi kasktı.Benimkide normal standartlarda pahalı olmayan sıradan bir şeydi.Ben kaza geçirdim kaskımda sadece çizikler oluştu,o arkadaş elinden yere düşürdü ama kaskının vizörü tuzla buz oldu şaftı kaydı.Bi bakmışsınız siz kayınvalidenizle düzelmişsiniz kendisi kötü olmuş.Dünyanın bin türlü hali var her an her şey olabilir.Canınızı sıkmaya bile değmez.
Evet bende araya mesafe koyup artık samimiyet kurmak istemiyorum yani işin garip tarafı kaynanası gelip bana dert yanar sürekli anlatır gelin sürekli gelir anlatır sonra bi de yan yana geldiklerinde bakarım sanki can ciğerler söylediklerini untuyolar sanırım yada benim gidip birbirlerine söylemeyeceğimi biliyolarmesafe her zaman iyidir bence ..
kim olursa olsun..
sallamayın ve bırakın sizinle yarış halinde kalsın.. Kıskançlık ce çekememzlktır bu koyun mesafenizi olsun bitsin..
O kadar bilindik ki hareketleri anlatamam :)) Kendilerine gelince kapalı kutu olurlar ama başkalarına gelince kurcalar da kurcalarlar.. Aslında bilinçli yapıldığını düşünüyorum çünkü empati yapmayı illaki biliyordur. Bile bile karşındakinin canını yakmaya uğraşacaklar Allah akıl fikir versin cidden başka diyecek bişey bulamıyor insan.bir de şey vardı bu çirkefte, benden sanırım 1 yıl önce evlendi ve çocuğu olmadı, benim de olmuyor. kendi çocuğunun olmayışıyla ilgili konuşmaz ama beni didikler durur neden olmuyor diye. ben normalde ters yapmazdım ama sınırını bilmeyen birisiydi. şuan bütüüüün eş ailesini sildim ve çok rahatım.
Al birini vur ötekine bu nedir böyle yaa…. Uzak durun en iyisi :)Evet bende araya mesafe koyup artık samimiyet kurmak istemiyorum yani işin garip tarafı kaynanası gelip bana dert yanar sürekli anlatır gelin sürekli gelir anlatır sonra bi de yan yana geldiklerinde bakarım sanki can ciğerler söylediklerini untuyolar sanırım yada benim gidip birbirlerine söylemeyeceğimi biliyolar
Bence de gorusme bi sure. Kimse senden senin sinirlerinden daha degerlı degıl bunu unutma.Çok haklı konuşmuşsunuz çok pratik cecap berebilecek biri değilim sinirlenince aklıma hiç bişey gelmiyo malesef onun için size soruyorum ne yapıyım diye aslında bi süre görüşmesek daha
Hiç ama hiç kıskanmadım yapımda yok kıskançlık çevremdeki insanları kıskanma gibi bi huyum yok çok şükürGereksiz alinganliklar peşindesiniz ya bir baş örtüsünü bile kiskaniyorsunuz. :)))
Evet haklısınız teşekkür ederimBence de gorusme bi sure. Kimse senden senin sinirlerinden daha degerlı degıl bunu unutma.
Çok şükür büyük dertlerim ya da sıkıntılarım yok ama kendi kafamda kurupta abarttığımı düşünmüyorum eminim benim yerimde kim olsa o tavırda bi konuşmaya sinirlenirdiKendinize acilen dert bulun
Bence o fotoları paylaşma zamanınız gelmiş :)Biz mesela kayınvalidesigille bi yere gezmeye falan gitsek bi etkinlik yapsak fotoğraf çekilsek kaynanası korkudan bizim fotoyu koymasan olurmu işte görünce küsüyo beni götürmüyosunuz falan diyosu bende artık onlarla dışarı çıkmıyorum sadece dayıyı çok sevdiğimiz için ev görüşmeleri yapıyoruz
Çok haklısınızBence o fotoları paylaşma zamanınız gelmiş :)
akrabalar birlikte oldumu dedikodu çok olur sen ilerinde yokken arkandan dedikodunu yapmışlar...bu kadın ortalıkta kaynanasına anne anne diyorsa dedikoduları yapılmasın diye.kişi kendinden bilir işi misali..ayrıca seni kıskanıyor da olabilir..Merhaba bdv nin güzel kadınları hemen konuya giriyorum eşimin akrabalarıyla çok samimiyiz sürekli görüşürüz özelliklede dayısı ve kuzenleriyle bu arada benim kayınvalidemle aram pek iyi değildir aynı ortamda bulunuruz ama çok fazla konuşmayız yani hep bi mesafe var aramızda neyse geçen akşam dayısıgile gittik dayıoğlu ve eşide ordaydı yengem (dayının karısı ) gelinine baş örtüsü almış bende mutfaktaydım bardakları falan hazırlıyodum gelin başına örtmüş geldi dedim çok güzel olmuş gülerek kullan bana dediki ayy inşallah senin kaynanacığında sana alırdedim ben kendime alırım kimseden öyle bi beklentim yok ama bozuldum yani biliyo çünkü kayınvalidemle aramızın olmadığını kendiside öyle kayınvalidesini sevmez ama yanına gidince anne anne diye dolaşır... bu arada bunda ne var demeyin lütfen bu kadın her defasında aynı benimle bi yarış halinde sanki, geçen yıl alyansımı değiştirdim beştaş falan aldım bu sene gitmiş benim yüzüklerimin aynısından almış mahsus yapar gibi ve biliyodu yüzüklerimin modelini neyse bana şimdi bişey söyleyin ben bu lafın altında kalmak istemiyorum
Evet eşimde aynısını söylüyo kıskanıyo seni diye bizim aramız kayınbabasıgille çok iyi diyede çekemiyo sanırım mesela kayınvalidesigil bunlara ne alırsa hemen bana msj atıyo onu anlatıyo normalde çok yazmaz ama bu durumlarda hep anlatma gereği duyuyo nedense her zaman diyorum çok güzel iyi olmuş hayırlı olaun diye hatta benim iki tane kızım var o kı çocuğu olmasını çok seviyodu ben kızlarımı sevince beni çatlatmak için mi seviyosun falan diyodu yani saçma sapan muhabbetler benimde oğlum yok onu mu kıskanıyım şimdiakrabalar birlikte oldumu dedikodu çok olur sen ilerinde yokken arkandan dedikodunu yapmışlar...bu kadın ortalıkta kaynanasına anne anne diyorsa dedikoduları yapılmasın diye.kişi kendinden bilir işi misali..ayrıca seni kıskanıyor da olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?