Bana nispet mi yaptı şimdi ?

Öyle olman gerekiyorsa öyle olacaksın canım benim.. Bazıları da meraktan ölür senden laf alıcam diye müfettişler gibi sorguya tutar insanı :) Çıldırtıyorlar hakkaten..

bir de şey vardı bu çirkefte, benden sanırım 1 yıl önce evlendi ve çocuğu olmadı, benim de olmuyor. kendi çocuğunun olmayışıyla ilgili konuşmaz ama beni didikler durur neden olmuyor diye. ben normalde ters yapmazdım ama sınırını bilmeyen birisiydi. şuan bütüüüün eş ailesini sildim ve çok rahatım.

mesafe her zaman iyidir bence ..
kim olursa olsun..
sallamayın ve bırakın sizinle yarış halinde kalsın.. Kıskançlık ce çekememzlktır bu koyun mesafenizi olsun bitsin..

Biz mesela kayınvalidesigille bi yere gezmeye falan gitsek bi etkinlik yapsak fotoğraf çekilsek kaynanası korkudan bizim fotoyu koymasan olurmu işte görünce küsüyo beni götürmüyosunuz falan diyosu bende artık onlarla dışarı çıkmıyorum sadece dayıyı çok sevdiğimiz için ev görüşmeleri yapıyoruz

mesafe her zaman iyidir bence ..
kim olursa olsun..
sallamayın ve bırakın sizinle yarış halinde kalsın.. Kıskançlık ce çekememzlktır bu koyun mesafenizi olsun bitsin..
Evet bende araya mesafe koyup artık samimiyet kurmak istemiyorum yani işin garip tarafı kaynanası gelip bana dert yanar sürekli anlatır gelin sürekli gelir anlatır sonra bi de yan yana geldiklerinde bakarım sanki can ciğerler söylediklerini untuyolar sanırım yada benim gidip birbirlerine söylemeyeceğimi biliyolar

O kadar bilindik ki hareketleri anlatamam :)) Kendilerine gelince kapalı kutu olurlar ama başkalarına gelince kurcalar da kurcalarlar.. Aslında bilinçli yapıldığını düşünüyorum çünkü empati yapmayı illaki biliyordur. Bile bile karşındakinin canını yakmaya uğraşacaklar Allah akıl fikir versin cidden başka diyecek bişey bulamıyor insan.

Al birini vur ötekine bu nedir böyle yaa…. Uzak durun en iyisi :)

Çok haklı konuşmuşsunuz çok pratik cecap berebilecek biri değilim sinirlenince aklıma hiç bişey gelmiyo malesef onun için size soruyorum ne yapıyım diye aslında bi süre görüşmesek daha
Bence de gorusme bi sure. Kimse senden senin sinirlerinden daha degerlı degıl bunu unutma.

Bence o fotoları paylaşma zamanınız gelmiş :)

akrabalar birlikte oldumu dedikodu çok olur sen ilerinde yokken arkandan dedikodunu yapmışlar...bu kadın ortalıkta kaynanasına anne anne diyorsa dedikoduları yapılmasın diye.kişi kendinden bilir işi misali..ayrıca seni kıskanıyor da olabilir..

Evet eşimde aynısını söylüyo kıskanıyo seni diye bizim aramız kayınbabasıgille çok iyi diyede çekemiyo sanırım mesela kayınvalidesigil bunlara ne alırsa hemen bana msj atıyo onu anlatıyo normalde çok yazmaz ama bu durumlarda hep anlatma gereği duyuyo nedense her zaman diyorum çok güzel iyi olmuş hayırlı olaun diye hatta benim iki tane kızım var o kı çocuğu olmasını çok seviyodu ben kızlarımı sevince beni çatlatmak için mi seviyosun falan diyodu yani saçma sapan muhabbetler benimde oğlum yok onu mu kıskanıyım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…