- 1 Ocak 2015
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi narinevrem
-
Zedelenme olasiligi ne peki?Bozulmuş olabilir.
Canım ben orda değilim ki nerden bileyim,ama kolay kolay kanarmı bilemiyorumZedelenme olasiligi ne peki?
O onun istedigi gibi olmami istiyordu yani ona karsi gelmiycem iste suan tamda oyleyim
Onun olmami istedi yani beni birakama diyeKizligimi istedi ne ya? Sanki bi tabak kurabiye istemis
Bana kalsa ben aninda ayrilicam ama bakire degilsem endisem buBu ne demek yaw, vaatlerine karşı koyacağınıza neden ayrılmadınız daha önce?
Hayır öyle bir durum ortaya çıkıyor ki zaten sevmiyormuşsunuz gibi?
Telefon numarası sizi tanımaları demek değildir, seviyorsanız devam edin, sevmiyorsanız ayrılın bir an önce o zaman.
Evlenirsek bu mahvolmuşluğum düzelir diyorsanız da evlilik için elinizden geleni yapın bari ne diyim.
Bu elinizden geleni yapın derken kendi istemediğiniz şeyler işin içine girmesin yoksa bu ruh hali kalıcı olur. Forumda örnekleri bol.
Bir hata oldu evet cahillikOnedir ya kızlığımı istedi,ilişkiye girmek istedi deseniz daha iyi olur.
Kör cahillik bu olsa gerek.bilmediğin işine neden kalkışıyosun.
Büyük ihtimalle kızlık zarınızdan dolayı kanama olmuş.
Ailelerin bilmeleri garanti evleneceğiniz anlamına gelmiyor malesef.
Heleki 5 yıl oooo kim öle kim kala.millet düğününe birgün kala ayrılıyor.
he3rşeyin bir tamiratı var böyle kaygısı olanları evlenmeden üç gün önce tamir ediyorlar da içindeki tahribat nolacak tüm erkeklerden de soğumuş olabilirsin onun yüzündenBana kalsa ben aninda ayrilicam ama bakire degilsem endisem bu
Sorun su ki ben bu utancla nasil yasiycam her sey biranda oldu. O diyor birakmam seni namusumsun ama ben bu utancla yasayamiyorumBirleşme esnasında kanama olduysa zarın yırtılmış olma, ama sonrasında bir miktar kan geldiyse zedelenmiş olma ihtimali yüksek. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem, eğer yapmak istemiyorsan yapma, yakınlaşmada. Eğer yaptıysanda oturup pişman olacağına olgun bir kadın gibi yaşadıklarının arkasında dur, tecrübe edin. Ve zarın yırtılmış, yırtılmamış bir önemi yok, asla yanlış bir adamla evlilik yapma. Evlenmeden senden böyle bir istek için baskıda bulunan bir erkektende bir cacık olmaz, bunu da bil.
Ben onunla evlenmesem.bile evlenecegim adama demek istiyorum bunu. Sogudum evet ondanda sogudumhe3rşeyin bir tamiratı var böyle kaygısı olanları evlenmeden üç gün önce tamir ediyorlar da içindeki tahribat nolacak tüm erkeklerden de soğumuş olabilirsin onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?