- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum
anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum