Bana nolursunuz yardım edinnnn delircem!

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum😥 anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum😰😰😰

:KK61: üzüldüm umarım şans size güler.
Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum gönül baglayip sevdigin adamdan olan cocugun hakkinda şüphe duymak. Umarım en zararsız şekilde tatlıya bağlanır

Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum😥 anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum😰😰😰

Vermeyin, 5,5 aylık bebek o kadar saat anasız kalamaz hem de içen bir babayla, çok istiyorsa polis nezaretinde gelir görür.

Önleminizi kesinlikle alın.
Mesajları hemen yetkili bir yere bildirin.
Şimdi mi aklı başına gelmiş ? Utanmaz terbiyesiz.
Sizi psikolojik olarak tamamen bitirmeye çalışıyor.
Benim orda olmamı istemiyor 7 saat bi bebek anneden ayrılmaz kpıda beklerim rahatsız etmem dedim hakkım olduğu halde istemiyor. Bebeğim huysuz bu aralar zaten herşey inat uğruna anlaşmalı teklif ediyorum ona da cevap yok ne yapcağımı bilemedim😢

Yarin pazartesi degil mi? Neden yarın görüşücek?
Çocuğunuz meme emmiyor mu ufacık daha nasıl olacak o is. Kindar inat madem bu kadar rahatsiz oldunuz ki haklısınız da birileri eşliğinde görüştürseniz? Çocuğa bakabilir mi o kadar saat. Ay zor yaa.

Ay ne büyük saçmalık! Herseyi geçtim , boşanmıyor dünya iyisi olsanız bile, ben oğlum 5.5 aylıklen bırak 7 saati yarım saat ırakıp markete gitmedim eşime yahu. El kadar bebe nası olur o? Acıkırsa emzirmen gerekirse ne olacak demiyorum bile 7 saatte en az 2 hatta 3 kez emzirmek gerek yahu! Bu nasıl mahkeme!!? Bahsettiğiniz çocuk 3-4 yaşında değil ki hayret bir durum hayret!

Vermek zorundayım mahkeme kararı var:KK43:

Şu an acilen yeni bir karar aldıramayacağınız için kararı çiğneyin, polise de anlatın durumu, 5,5 aylık bebek beslenmesi lazım, temizlenmesi lazım, uyutulması lazım bu adamın evi bile yok çocuğu nereye göndereyim, eşlik etmem gerek ama kabul etmedi diyin

Yarin pazartesi degil mi? Neden yarın görüşücek?
Çocuğunuz meme emmiyor mu ufacık daha nasıl olacak o is. Kindar inat madem bu kadar rahatsiz oldunuz ki haklısınız da birileri eşliğinde görüştürseniz? Çocuğa bakabilir mi o kadar saat. Ay zor yaa.
Dini bayramların ikinci günü ve cumartesi ayda iki kez. Kabul etmiyor işte beni de etmedi ki durabilirmişim ama kaçırır diye korkuyorum annelik işte bide adam fena:(

Ay ne büyük saçmalık! Herseyi geçtim , boşanmıyor dünya iyisi olsanız bile, ben oğlum 5.5 aylıklen bırak 7 saati yarım saat ırakıp markete gitmedim eşime yahu. El kadar bebe nası olur o? Acıkırsa emzirmen gerekirse ne olacak demiyorum bile 7 saatte en az 2 hatta 3 kez emzirmek gerek yahu! Bu nasıl mahkeme!!? Bahsettiğiniz çocuk 3-4 yaşında değil ki hayret bir durum hayret!
Ben evi boşaltmaya gittiğimde anneme bırakmıştım 4.5 saat durmuştu sürekli.mesajlarda onu söylüyor verirsin mamasını ben onun babasıyım diyor.

Attığı mesaj bu
Hanım efendi oğlumla evde olacağı mı ne biliyorsun ? Beni rahatsız etme. 10 da alırım 5 kadar ne yaptığım da seni ilgilendirmez. İşine geldiği zaman millete bırakmayı biliyorsun. Huysuzsa durmuyorsa sen annesiysen bende babasıyım. Bunu aklınıza yazsanız iyi olur. Bundan sonra sizin bahanelerinizi yiyecek kanacak birisi yok karşında. Saygılar ✋

Ay Allah aşkına adalete saygım sonsuz ama evliyken “15 dakika tut duşa giricem” dediğinde kıyamet koparan adamlara 7 saat çocuk mu verilir? Hemde daha 5,5 aylık. Muhtemelen emiyordur da. Hemde gerçekten korkularınızda haklısınız. Takip edin kesinlikle.

Şu an acilen yeni bir karar aldıramayacağınız için kararı çiğneyin, polise de anlatın durumu, 5,5 aylık bebek beslenmesi lazım, temizlenmesi lazım, uyutulması lazım bu adamın evi bile yok çocuğu nereye göndereyim, eşlik etmem gerek ama kabul etmedi diyin
Mamasını veririm susar diyor adam mahkeme 5.5 aylık olduğunu bildiği halde bu kararı verdi bu adamla uğraşmak o kadar zor ki hep kötülük inat sinirini nasıl çıkarak bilmiyor . Gider akrabasına veya ofiisne of takip etsem diyorum yakalarsa ne yapcam ben hakkım var ama adamdan cekiniyorum su hale bak.

Ay Allah aşkına adalete saygım sonsuz ama evliyken “15 dakika tut duşa giricem” dediğinde kıyamet koparan adamlara 7 saat çocuk mu verilir? Hemde daha 5,5 aylık. Muhtemelen emiyordur da. Hemde gerçekten korkularınızda haklısınız. Takip edin kesinlikle.
Bu adam daha nafaka ödemedi buna rağmen icraya vermedim ama o hemen mahkeme karar cıkarır cıkarmaz uygulansın istiyor. Bazen ben de adalete sasırıyorum mahkemeden sonra itiraz edicem

Ailemle yıldızı barışmadı beni de uzaklaştırmaya calıstı uzaklaşmayınca değişti alkol, şiddet, baskı.. ailemi tercih ettiğimi düşünüyor.
Ailenle yıldızı barışmadı değildir. Yani barışmamıştır da biseyler yaşandı mı? Laf söz gibi. Onu ne kinlendirdi bu derece onu merak ettim. Yanlış anlama.Bu arada iyi bayramlar🤗

Mecbur vereceksin gibi duruyor. Mesajları mahkemeye sunarsın artık.
Yarın alır ailesine götürür muhtemelen

Back
X