Bana nolursunuz yardım edinnnn delircem!

Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum😥 anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum😰😰😰
Nasılsınız nasıl geçti. Ne oldu son durum ?

5.5 aylık bebeği bunca saat annesiz bırakacak kararı hangi kafayla verdi bu mahkeme?
Büyüdüğünde almak istemez bu tipler. Amaç: tamamen annenin canını yakmak. Geberesiceler ya
Aminn keşke geberseler keşke. İşte ilerde de görmek istemez . Çocuk babam nerde der anne yüzünü güldürecek bahaneler bulur. Kafası esince arar . Çocuk hayat boyu babalı filmleri izlediğinde gözünden yaş düşer. Allah bütün böyle adamların belasını versin. Benim annemle babamda boşandı . Mahkeme pazarları babada kalacak dedi. Babam ev bekar evi bizim yaşlar daha büyüktü. İlk gittiğim sabahı nasıl sabah ettik bir allah bir de biz biliriz. Yaptığı birşey yok . Canım kızım demekten başka. Ama herşeyi görüyor çocuklar işte. Annemde sabah kadar uyuyamadı. Elinde telefon balkonda bekliyor. 29 yaşındayım ben 9 yaşındayken boşandılar. 20 sene oldu babada kaldığımız total : 2 gece 1 ayda iş yeri açmıştı. Orda işçi olarak çalıştırdı öyle kaldık. Defalarca tehtitler alırım demeler. Hep hikayeydi . Çocuklarıda hikayelerde piyon yapar pislikler.

Ben evi boşaltmaya gittiğimde anneme bırakmıştım 4.5 saat durmuştu sürekli.mesajlarda onu söylüyor verirsin mamasını ben onun babasıyım diyor.

Attığı mesaj bu
Hanım efendi oğlumla evde olacağı mı ne biliyorsun ? Beni rahatsız etme. 10 da alırım 5 kadar ne yaptığım da seni ilgilendirmez. İşine geldiği zaman millete bırakmayı biliyorsun. Huysuzsa durmuyorsa sen annesiysen bende babasıyım. Bunu aklınıza yazsanız iyi olur. Bundan sonra sizin bahanelerinizi yiyecek kanacak birisi yok karşında. Saygılar ✋

Siz neden rica millet mesaj atıyorsunuz?? Bu konuda sizin tedirgin olduğunuzu hissetmiş attığı mesaja bak zevke gelmiş resmen.

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?

Nasılsınız nasıl geçti. Ne oldu son durum ?
Aldı bebeği beni istemedi ben de arabayla takip ettim uzak bir yete getirdi teyzesine ben de oralarda durdum sonra teslim verdiğim yerden teslim aldım bebeğimi 7 saat onda durdu benim için saatler zor geçti:( ama bi sıkıntı yaşanmadı

Siz neden rica millet mesaj atıyorsunuz?? Bu konuda sizin tedirgin olduğunuzu hissetmiş attığı mesaja bak zevke gelmiş resmen.

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?
Evet aynı şehirdeyiz. Adamın amacı beni strese sokmak ben babayım oğlumu göremiyorum diyor oğluna zar zor bez alıyor onu da dün ben dedim bez al mama al diye .

Aminn keşke geberseler keşke. İşte ilerde de görmek istemez . Çocuk babam nerde der anne yüzünü güldürecek bahaneler bulur. Kafası esince arar . Çocuk hayat boyu babalı filmleri izlediğinde gözünden yaş düşer. Allah bütün böyle adamların belasını versin. Benim annemle babamda boşandı . Mahkeme pazarları babada kalacak dedi. Babam ev bekar evi bizim yaşlar daha büyüktü. İlk gittiğim sabahı nasıl sabah ettik bir allah bir de biz biliriz. Yaptığı birşey yok . Canım kızım demekten başka. Ama herşeyi görüyor çocuklar işte. Annemde sabah kadar uyuyamadı. Elinde telefon balkonda bekliyor. 29 yaşındayım ben 9 yaşındayken boşandılar. 20 sene oldu babada kaldığımız total : 2 gece 1 ayda iş yeri açmıştı. Orda işçi olarak çalıştırdı öyle kaldık. Defalarca tehtitler alırım demeler. Hep hikayeydi . Çocuklarıda hikayelerde piyon yapar pislikler.
Hepsi can sıkmak ve tiyatro yoksa bu adamın da böyle olacağını biliyorum başlarda şov yapar sonra sormaz bile bahaneler..

Benim orda olmamı istemiyor 7 saat bi bebek anneden ayrılmaz kpıda beklerim rahatsız etmem dedim hakkım olduğu halde istemiyor. Bebeğim huysuz bu aralar zaten herşey inat uğruna anlaşmalı teklif ediyorum ona da cevap yok ne yapcağımı bilemedim😢
Bebeğinizi emzirmeniz gerekiyor nasıl olacak bu iş

Bu adamda baba vasfı olmadığı attığı mesajlardan belli ama içiniz rahat olsun bir süre sonra sizi rahat bırakacaktır.

Ama siz bu kadar stres yapmayın. O bebeğe gözü gibi bakmak zorunda.

Aldı bebeği beni istemedi ben de arabayla takip ettim uzak bir yete getirdi teyzesine ben de oralarda durdum sonra teslim verdiğim yerden teslim aldım bebeğimi 7 saat onda durdu benim için saatler zor geçti:KK43: ama bi sıkıntı yaşanmadı
Teyzesi baktı yani. Bir süre sonra pes eder ufak bebek. Hastalığı olcak huzursuzluğu olacak . Canınızı sıkmayın.

Evet biliyorum zor ama bunu sorun yaptiginizi belli etmeyin sizi zayif noktanizdan vurmak istiyor. Benim arkadasimda bosandi basta onlarda da böyle oldu sonra arkadasim ben arkadaslarimla bir yere gitcem cocugu sen al falan dedi rahat bir sekilde. Sonra adam hic istememeye basladi cocugu. Erkek sonucta ne kadar bakar.

Boyle kinci, kompleksli, psikolojik sorunlu tiplerin nerdeyse hepsi de kadinin ailesini suclar evliligin bitişi ile ilgili olarak.. Kendileri mukemmel koca cunku, millet gelip iftiralar atip yuvalarini dagitiyor.. Kizlarina sahip cikmalari da suc! Oldu, sana bıraksalardı sen de gönlünce eziyet etseydin..

Hayir 5.5 aylik bebegin okadar saat babayla isi ne nasil besleyecek uyutacak alti ustu nasil temizlenecek tamam tabiki babasi gorsun ona karsi degilimde baska bir cozum bulunsa keske bebege uzulurum ziyan olmasn yavru

Evet biliyorum zor ama bunu sorun yaptiginizi belli etmeyin sizi zayif noktanizdan vurmak istiyor. Benim arkadasimda bosandi basta onlarda da böyle oldu sonra arkadasim ben arkadaslarimla bir yere gitcem cocugu sen al falan dedi rahat bir sekilde. Sonra adam hic istememeye basladi cocugu. Erkek sonucta ne kadar bakar.

Kişilikli sorumluluk sahibi olan adam bebeğe bakar, konu sahibi düşünmeden bebeğin beslenme sorununu nasıl çözeceğini de düşünür. Zaten bebeğe bez almamak için direnmesi bile çocuğu ilerde daha az arayıp soracağının kanıtı.
Konu sahibinin bu süreçte soğukkanlı gözükmesi gerekiyor. Tüm talepleri mesaj yoluyla olsun. Nafakayı ödemeyi, bez ve mama almayı reddettiği tüm mesajları kayıt altında tutsun.

Şimdi annem babam ben 9, kardeşim 4 yaşındayken boşandı. Size genel durumu anlatayım erkek psikolojisi. Baba denen mahlukatlar ilk boşanma aşamasında bi çocuklara sararlar. Anneyi üzmek için alacam edecem sana göstermiycem gibi beyinsizlik örnekleriyle karşınıza çıkarlar. Sakın korkmayın. Velayet için dava bile açarlar sonra götüm götüm vazgeçerler. Deli mi erkek?
manyak mı ya bu erkek,tekrardan özgür olmuş kendi haline ederine bakmadan bir sürü cıvır hatun peşinde gezecek, daha gecelere akacak içecek s.çacak.
siz sanıyor musunuz ki alacak bebeği evinde ayağında sallayıp uyutacak? Babaanne dede bakar mı sanıyorsunuz? Nah bakar. Gelini seven kayınvalide yok. Ex gelini seven hiç yok. Bi kaç seferden sonra zaten oğluna derki oğlum getirme
Ben bakamam
Adam zaten bi noktadan sonra çocuğu daha az görecek vs.
Aksi yaşananlar varsa bilemem ama adamların tavrı genelde budur.
Ben babama çok üzülüyordum çocuk aklımla
Onunla yaşamak istedim gel mel dedi ama
Aynı gün daha eve varmadan trendeyken geri döndük
Bu adam bi de velayet davası açmıştı...
Korkmayın sizden alamaz
Bi süre sonra bıkar zaten bakmaz
Karı kız kovalayacak
Bi kaç seneye de sizden ümitlerini kesince evlenip yeni çocuk yapıyorlar
İşte erkekler maalesef böyle...

Back
X