Bana nolursunuz yardım edinnnn delircem!

Ay Allah aşkına adalete saygım sonsuz ama evliyken “15 dakika tut duşa giricem” dediğinde kıyamet koparan adamlara 7 saat çocuk mu verilir? Hemde daha 5,5 aylık. Muhtemelen emiyordur da. Hemde gerçekten korkularınızda haklısınız. Takip edin kesinlikle.
Aynen yaa o zaman bakmazlar. Sırf şimdi anne acı çeksin diye yapıyor. Bir de bu bebek niye durduk yere mama yesin anne sütü alıyor belki?

Kişilikli sorumluluk sahibi olan adam bebeğe bakar, konu sahibi düşünmeden bebeğin beslenme sorununu nasıl çözeceğini de düşünür. Zaten bebeğe bez almamak için direnmesi bile çocuğu ilerde daha az arayıp soracağının kanıtı.
Konu sahibinin bu süreçte soğukkanlı gözükmesi gerekiyor. Tüm talepleri mesaj yoluyla olsun. Nafakayı ödemeyi, bez ve mama almayı reddettiği tüm mesajları kayıt altında tutsun.
Öyle yapıyorum evet bez aldı bebeğe ama ben söyleyince söylemesemde alırdı sadece bakın ilgileniyorum pozu.

Şimdi annem babam ben 9, kardeşim 4 yaşındayken boşandı. Size genel durumu anlatayım erkek psikolojisi. Baba denen mahlukatlar ilk boşanma aşamasında bi çocuklara sararlar. Anneyi üzmek için alacam edecem sana göstermiycem gibi beyinsizlik örnekleriyle karşınıza çıkarlar. Sakın korkmayın. Velayet için dava bile açarlar sonra götüm götüm vazgeçerler. Deli mi erkek?
manyak mı ya bu erkek,tekrardan özgür olmuş kendi haline ederine bakmadan bir sürü cıvır hatun peşinde gezecek, daha gecelere akacak içecek s.çacak.
siz sanıyor musunuz ki alacak bebeği evinde ayağında sallayıp uyutacak? Babaanne dede bakar mı sanıyorsunuz? Nah bakar. Gelini seven kayınvalide yok. Ex gelini seven hiç yok. Bi kaç seferden sonra zaten oğluna derki oğlum getirme
Ben bakamam
Adam zaten bi noktadan sonra çocuğu daha az görecek vs.
Aksi yaşananlar varsa bilemem ama adamların tavrı genelde budur.
Ben babama çok üzülüyordum çocuk aklımla
Onunla yaşamak istedim gel mel dedi ama
Aynı gün daha eve varmadan trendeyken geri döndük
Bu adam bi de velayet davası açmıştı...
Korkmayın sizden alamaz
Bi süre sonra bıkar zaten bakmaz
Karı kız kovalayacak
Bi kaç seneye de sizden ümitlerini kesince evlenip yeni çocuk yapıyorlar
İşte erkekler maalesef böyle...
Ne yazık ki böyle . Ben cok vicdanlı davrandım ama artık gram korkmuyorum tek isteğim kurtulmak oldu.

Evet biliyorum zor ama bunu sorun yaptiginizi belli etmeyin sizi zayif noktanizdan vurmak istiyor. Benim arkadasimda bosandi basta onlarda da böyle oldu sonra arkadasim ben arkadaslarimla bir yere gitcem cocugu sen al falan dedi rahat bir sekilde. Sonra adam hic istememeye basladi cocugu. Erkek sonucta ne kadar bakar.
Aynen öyle bu adam da inadına yapıyor zamanla vazgececek. Adam kötü avukat bile dedi ki bela gibi bi adam.

Umrunda değil mama verdi
Bence mahkemede pedogo bilirkişi falan isteniyorsa sizin yararınıxza olur. Biberonda kabul etmediğini falan söyleseniz. Anne sütü alan bebeya mama verilmesinin sakıncası falan. Belki diikate alınır. Ama 5.5 ay için görüş süresi çok uzun ya. İtiraz edilemiyormuymuş?

Bence mahkemede pedogo bilirkişi falan isteniyorsa sizin yararınıxza olur. Biberonda kabul etmediğini falan söyleseniz. Anne sütü alan bebeya mama verilmesinin sakıncası falan. Belki diikate alınır. Ama 5.5 ay için görüş süresi çok uzun ya. İtiraz edilemiyormuymuş?
Edeceğim bu hafta hiç değilse hafta sonu ili gün 3 er saat olsun

Odenmeyen nafakalar icin avukatiniz icra yoluna basvursun. Bebegi de emdigi icin sizin ya da bir buyugunuzun nezaretinde gormesine izin verin.
Bosanmanin ilk yillari bu sekilde seyler yapabiliyorlar. Esip yagip gurluyorlar. Velayeti alacagimlar havada ucusuyor. Ama sadece laf...
Hayatina yeni biri girince cocugunu bile unutabiliyorlar. Baskasina gelince korkak olanlar, gucunun yettigine gelince aslan kesilebiliyor. Gecmis olsun.

Odenmeyen nafakalar icin avukatiniz icra yoluna basvursun. Bebegi de emdigi icin sizin ya da bir buyugunuzun nezaretinde gormesine izin verin.
Bosanmanin ilk yillari bu sekilde seyler yapabiliyorlar. Esip yagip gurluyorlar. Velayeti alacagimlar havada ucusuyor. Ama sadece laf...
Hayatina yeni biri girince cocugunu bile unutabiliyorlar. Baskasina gelince korkak olanlar, gucunun yettigine gelince aslan kesilebiliyor. Gecmis olsun.
Hepsi aynı artist bi yere kadar maksat can sıkmak .. cok teşekkür ederim

Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum😥 anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum😰😰😰
Çocuğu babasına verirken evine gitseniz? Bu konulardan hiç anlamam ama evine kamera taktırma ihtimaliniz var mı? Çocuğa bir şey yapmaz inşallah ama yapabilir de böyle insanlardan her şey beklenir. Kolay gelsin size isterseniz bu konuyu mahkemeye de taşıyın.

Çocuğu babasına verirken evine gitseniz? Bu konulardan hiç anlamam ama evine kamera taktırma ihtimaliniz var mı? Çocuğa bir şey yapmaz inşallah ama yapabilir de böyle insanlardan her şey beklenir. Kolay gelsin size isterseniz bu konuyu mahkemeye de taşıyın.
Bu velayetin değişmesine sebep olabilir. Sakinliğini koruması lazım şuan için. Fark edildiğinde nedeni ne olursa olsun kabul edilmez. Özel hayat gizliliği ve baba çocuk ilişkisini zedeleme anlamında kullanılabilir. Ufak izleme cihazları var. Fermuar gibi deneyim isterseniz. Bebek bakım çantasına takın veya iç bir bölmeye gizli dikiş ile bırakın.

Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorum😥 anlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum😰😰😰
Hayır vermek zorunda değilsin
İcrayla alsın çocugu sarhoş adama çocuk verilmez
Görüş günleri evde olma olursanda git icraya ver polis ve pedegog esliğinde alınacak çocuk de
İcraya da para istiyolar zaten 1. Kere alsa 2. Ye almaz
İcraya verirse göstermek zorundasın ama seni şikayet ederse çocuk kaçırmaya giriyo 6 aydan başlayan hapiş cezası var

Hayır vermek zorunda değilsin
İcrayla alsın çocugu sarhoş adama çocuk verilmez
Görüş günleri evde olma olursanda git icraya ver polis ve pedegog esliğinde alınacak çocuk de
İcraya da para istiyolar zaten 1. Kere alsa 2. Ye almaz
İcraya verirse göstermek zorundasın ama seni şikayet ederse çocuk kaçırmaya giriyo 6 aydan başlayan hapiş cezası var
Ona yeni bir kanun geldi. Gecici velayette geçerli mi bilmiyorum ama velayeti kötü kullanmaya girdiği için velayetin değişmesine sebep oluyor. Yani anneden alınıp babaya verilme ihtimali var. Tabi avukatınıza sorun. Birde icra parası babadan tahsil edilse bile anne borclu olarak yazılıyor. Karşı koyma var ise. Son okuduğum haberde bu yazılıydı.

Ona yeni bir kanun geldi. Gecici velayette geçerli mi bilmiyorum ama velayeti kötü kullanmaya girdiği için velayetin değişmesine sebep oluyor. Yani anneden alınıp babaya verilme ihtimali var. Tabi avukatınıza sorun. Birde icra parası babadan tahsil edilse bile anne borclu olarak yazılıyor. Karşı koyma var ise. Son okuduğum haberde bu yazılıydı.
Evet devamlı icrayla alırsa velayeti kötüye kullanma dan değişme oluyo

5.5 aylik bebegi 7 saat anneden ayiran mahkeme kararini seveyim! Boyle is mi olur ya? Sut kuzusu o daha. Ek gidaya bile gecmemis. Hala anasinin memesinde uyuyordur o yavru. Yaziklar olsun.

Bu velayetin değişmesine sebep olabilir. Sakinliğini koruması lazım şuan için. Fark edildiğinde nedeni ne olursa olsun kabul edilmez. Özel hayat gizliliği ve baba çocuk ilişkisini zedeleme anlamında kullanılabilir. Ufak izleme cihazları var. Fermuar gibi deneyim isterseniz. Bebek bakım çantasına takın veya iç bir bölmeye gizli dikiş ile bırakın.
Araştırcam evet öyle bir şey bulursam koyacağım.

Back
X