Bana nolursunuz yardım edinnnn delircem!

Ona yeni bir kanun geldi. Gecici velayette geçerli mi bilmiyorum ama velayeti kötü kullanmaya girdiği için velayetin değişmesine sebep oluyor. Yani anneden alınıp babaya verilme ihtimali var. Tabi avukatınıza sorun. Birde icra parası babadan tahsil edilse bile anne borclu olarak yazılıyor. Karşı koyma var ise. Son okuduğum haberde bu yazılıydı.
Benim tek derdim nerde olduğunu bileyim en azından tek başına göstermek istemiyorum zaten takip ettim onları bana takip ettiğin arabayı polise veriririm dedi anlaması imkansız ben değil başkası takip etti . Uzak bir yere teyzesine getirdi bebeğimi cunku ailesi burada yaşamıyor akraba akraba geziyorlar aylardır.

Haklısınız bendeki salaklık
Salaklık değil canım, çok iyi niyetli hareket ediyorsun. Yapma, zararlı çıkarsın. Ben de icra yoluyla alıyorum çocuğumun nafakasını. Bir kere bile gönüllü ödemedi. Ama kusura bakmasın, çocuğu yapıp kenara çekilmek yok öyle. Ha bu arada benimki de başta alacaktı benden velayeti, bana göstermeyecekti falan... Boş laf bunlar, sırf seni korkutmak için. Hiç korkma. Korktuğunu da belli etme. Bir süre sonra elini eteğini çekecek, bak gör. Anca aydan aya maaşından kesilen nafaka yüzünden aklına gelir, bir iç çeker "Ah paracıklarım..." diye, o kadar. Sevgiler,güçlü ol.

Salaklık değil canım, çok iyi niyetli hareket ediyorsun. Yapma, zararlı çıkarsın. Ben de icra yoluyla alıyorum çocuğumun nafakasını. Bir kere bile gönüllü ödemedi. Ama kusura bakmasın, çocuğu yapıp kenara çekilmek yok öyle. Ha bu arada benimki de başta alacaktı benden velayeti, bana göstermeyecekti falan... Boş laf bunlar, sırf seni korkutmak için. Hiç korkma. Korktuğunu da belli etme. Bir süre sonra elini eteğini çekecek, bak gör. Anca aydan aya maaşından kesilen nafaka yüzünden aklına gelir, bir iç çeker "Ah paracıklarım..." diye, o kadar. Sevgiler,güçlü ol.
Yok o kendi diyor bi yaşına kadar sende ama sonra alacağım oğlumu asla bırakmam diye sımdıde öfkesinden zorluk cıkarıyor o kadar henüz boşanma dilekçesne cevap bile vermedi uzattıkça uzatıyor. Ben de icraya veriyorum o bu kadar kötüyse anlayacağı dilden konuşmam gerek . Cok teşekkür ederim

Bebeğim ona verdim ikinci kere ve bebeği ona verdiğimde bana ters davrandı 15 dakika geç gelmesine rağmen bana yarım saat çocuğu geç vereceğim dedi ben de hayır deyince tepki verdi sen görürsün dedi gitti ben de korktum kardeşim başka bi arabayla onu takip etti nereye gidecek baksın diye . Eş kişisi teyzesine yaklaştığı anda ortadan kaybolmuş arabanın önüne çıkmış kardeşimin yanındaki adama tekmeler atmaya başladı kardeşime de tekme geldi koluna. Beni aradı ağlayarak hemen oraya gittik adam kaçtı tabiki kardeşim beni bekledi darp raporu aldık şikayetci olduk bana da mesajlar attı . Siz görceksiniz sizi süründürcem bu hayattaki son hatanı yaptın falan. Polise gittik kaale almadılar . Ben de ona birşey yazmadım akşam bebeğimi almayı bekledim sonunda getirdi şükürler olsun. Ve gece yazı yazmış ölüm bile ayırmayacaktı bizi diye dün de kaldırmış. Anlaşmalı boşanıyordum bu yüzden çekişmeli olarak devam edip her hakkımı alacağım.

Back
X