Eveeeet sevgili günlüğüm ,sana kilo vermeden yazmak istemedim ,yani günlüğümü biraz kilo verdikten sonra açmak istedim , nedeni ise bir hevesle kilo vermek isteyipte kendisine diyet günlüğü oluşturup yarım bırakanlar olduğu için, bende kendimden korktum açıkçası ,neyse ,ben 88 kiloyle yoluma başladım ve 17 gündür diyetteyim şuan 81 kilo oldum daha vermem gereken çooook kilom var ,yalnız ben buraya hergün ne yiyip içtiyimi yazmak istemiyorum ,sadece haftada bir girip nekadar kilo verdiyimi yazmak ve görmek istiyorum ,diyet günlüğümü onun için açtım ..hedefim 60 kg olmak inşallah sağlıkla sıhhatle mutlu bir şekilde veririm kilolarımı haftaya cuma görüşmek üzere günlüğüm /QUOTE]
Sevgili gunlugum bir hafta sonra yine karsindayim evet sira geldi kilo bildirimime.
Gecen haftaki kikom 81 kilo
Bu haftaki yani bugunki kilom 79.300 ve yine haftaya gorusmek uzere gunlugum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeeet sevgili günlüğüm ,sana kilo vermeden yazmak istemedim ,yani günlüğümü biraz kilo verdikten sonra açmak istedim , nedeni ise bir hevesle kilo vermek isteyipte kendisine diyet günlüğü oluşturup yarım bırakanlar olduğu için, bende kendimden korktum açıkçası ,neyse ,ben 88 kiloyle yoluma başladım ve 17 gündür diyetteyim şuan 81 kilo oldum daha vermem gereken çooook kilom var ,yalnız ben buraya hergün ne yiyip içtiyimi yazmak istemiyorum ,sadece haftada bir girip nekadar kilo verdiyimi yazmak ve görmek istiyorum ,diyet günlüğümü onun için açtım ..hedefim 60 kg olmak inşallah sağlıkla sıhhatle mutlu bir şekilde veririm kilolarımı haftaya cuma görüşmek üzere günlüğüm /QUOTE]
Sevgili gunlugum bir hafta sonra yine karsindayim evet sira geldi kilo bildirimime.
Gecen haftaki kikom 81 kilo
Bu haftaki yani bugunki kilom 79.300 ve yine haftaya gorusmek uzere gunlugum
Giden kilomu yazmayi unutmusum.neyse yukardaki karisik olmus sanki tekrar yazayim ..
Gecen hafta cuma kilom 81.kg
Buhafta yani bugunki kilom 79.300.kg
Giden kilo.1.700 kg ..
Canım peki neler yapıyorsun...çok güzel kilo veriyorsun maşallah...ınş hedefine ulaşırsın yakında...
Gunaydin sevgili gunlugum ve yine gunlerden cuma ve yine tartilma gunum evet tartildim ve kilo bildirimimi yapayim...
Baslangic kilom 88 kg
Gecen hafta cuma kilom 79.300
Bu hafta cuma yani bugunki kilom.
76.900..
Giden kilo 2.400 kg
Haftaya cuma gorusmek uzere gunlugum
çok azimlisin, yolunu bulmuşsun, sakın bırakmatebrikler verdiğin kilolar için, diyet şeklin bana da ilham verdi. ben de iki öğün sonra bir de ara öğün yiyececeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?