Bana Özel Günlüğüm

esrawx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
229
22
118
Denizli
Eveeeet sevgili günlüğüm ,sana kilo vermeden yazmak istemedim ,yani günlüğümü biraz kilo verdikten sonra açmak istedim , nedeni ise bir hevesle kilo vermek isteyipte kendisine diyet günlüğü oluşturup yarım bırakanlar olduğu için, bende kendimden korktum açıkçası ,neyse ,ben 88 kiloyle yoluma başladım ve 17 gündür diyetteyim şuan 81 kilo oldum daha vermem gereken çooook kilom var ,yalnız ben buraya hergün ne yiyip içtiyimi yazmak istemiyorum ,sadece haftada bir girip nekadar kilo verdiyimi yazmak ve görmek istiyorum ,diyet günlüğümü onun için açtım ..hedefim 60 kg olmak inşallah sağlıkla sıhhatle mutlu bir şekilde veririm kilolarımı haftaya cuma görüşmek üzere günlüğüm

Son düzenleme:

Gunaydin sevgili gunlugum ve yine gunlerden cuma ve yine tartilma gunum evet tartildim ve kilo bildirimimi yapayim...

Baslangic kilom 88 kg

Gecen hafta cuma kilom 79.300

Bu hafta cuma yani bugunki kilom.
76.900..
Giden kilo 2.400 kg
Haftaya cuma gorusmek uzere gunlugum

Canım peki neler yapıyorsun...çok güzel kilo veriyorsun maşallah...ınş hedefine ulaşırsın yakında...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım peki neler yapıyorsun...çok güzel kilo veriyorsun maşallah...ınş hedefine ulaşırsın yakında...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım amin günde iki defa yemek yiyorum biri sabah bir dilim ekmek 5 zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir yarım domates yarım salatalık iki bardak çay , sonrasındaki yemeyimide öğleden sonra 2 veya 3 gibi yiyorum ogün ne pişirdiysem mesela dün mantar sote yapmıştım iki kaşık ondan birde pilav yapmıştım iki kaşıkta pilav bir su bardağıda ayran ,ondan sonra hiçbirşey yemiyorum belki bir iki baradak çay içiyorum okadar canım

günaydın günlüğüüüüüüm evet yine günlerden cuma ve yine bugün benim tartılma günüüüüm ,

bildirim .başlangıç kilom 88 kg..

geçen hafta cuma 76.900

buhafta yani bugün ..75.700

:
nazar:giden kg 1.200 haftaya cuma görüşmek üzere günlüğüm

çok azimlisin, yolunu bulmuşsun, sakın bırakma tebrikler verdiğin kilolar için, diyet şeklin bana da ilham verdi. ben de iki öğün sonra bir de ara öğün yiyececeğim.

çok azimlisin, yolunu bulmuşsun, sakın bırakma tebrikler verdiğin kilolar için, diyet şeklin bana da ilham verdi. ben de iki öğün sonra bir de ara öğün yiyececeğim.

çok teşekkür ederim canım ..evet canım sende aynısını yap bak gör nasıl gidiyor kilolar üstelik hiç sporda yapmıyorum

Ve yine karsindayim gunluyum

Bildirim baslangic 88 kg
Gecen hafta 75 700.kg
Bugun 74 .900
Giden 800 gr
Haftaya insallah gorusmek uzere

günaydın sevgili günlüğüm ..

bildirim ,başlangıç kg 88

geçen hafta 73.500

buhafta 72.600

giden 900 gr

Yine bir cuma sabahindan gunaydin sevgili gunlugun bu hafta biraz kacamakli oldu(

Baslangic 88 kg

Gecen hafta 72.600

Bu hafta 71.700

Giden 900gr..bursada sahilde bol bol yuruyus yapiyordum ..baya faydasi varmis, bu hafta hic yapamadim (

Son düzenleme:
evet uzun zamandan sonra burdayım suan kaç kiloyum bilmiyorum diyeti bırakmıştım ,ama şuan bugünden itibaren başlıyorum ,kilomu öğrenip yazıcam tek fark kilo bildirimini cuma deyil salı yapıcam ..7.5 ay olmuş diyeti bırakalı bırakmayaydım iyiydi ..haftaya salı görüşmek üzere sevgili günlüğüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…