bana şiir gönderen ev sahibim

Pardonda konu sahibi cuma mesajına uygun bir cuma mesajıyla karşılık vermedi diye kuyruk mu sallamış oluyor??? Nereden çıkarıyorsunuz bunu allah aşkına yaaa??? Ayrıca hiçde sizin dediğiniz gibi evli adam peşimde koşuyor havasında değil kurtulma çaresi arıyor.Bu nasıl bir zihniyet kafanız hangi açıyla bakıyor olaylara?Boşuna dememişler bir kadına en büyük zarar yine başka bir kadından gelir diye.

Amacınız ne diye sorun, niye bu şiirleri bana gönderiyorsunuz eşiniz dururken diyin. Aldığınız cevaba görede eşine söylemekle tehtid edin

Yuh

Müslüman olmayan biri mesela cuma msj cvp vermez hiç aklınıza geldimi
ayrıca kuyruk sallamak ne demek hiç yakışıyormu bir kadının ağzına üstelik konu sahibi nin bir yanlışı da olmamış neye dayanarak böyle yazdıysanız.

sen şaka mısın, inanmak istemiyorum bu iğrenç yorumun gerçek düşüncelerin olduğuna.

Bir cuma mesaji bulup yollasa kuyruk sallamis olmazdi da simdi mi oldu? Cumayla alakam yok dedi diye sizin bu huzursuzlugunuz. Ne kadar kolay insanlari yaftaliyorsunuz. Kocaman bir suclu varken ortada kadina sucu atiyorsunuz. Neden? Cunku adam cuma mesaji atmis kadin atmamis. Tanri akil fikir versin.

O mesajın meali farklı yerlere gidiyor da bunu ben zikretmek istemiyorum.

Buna ne diyoruz söyleyeyim mi kişi kendinden bilir işi :)

O zihniyetinin ayağına taş bağlayıp denize atasım var. İşte bu yüzden kadınlar namus davası uğruna ölüyor. Yazık vallahi be. Bir kadın bunu söyleyen. Sizin adınıza ben utandım.

Size inanamiyorum.
Neden bir cuma temali mesaj göndermek zorundayim ki. Resmen tersledim adamı. Kaldı ki cuma günü benim için önemli bir gün değil.

Ay bu yorum gerçek mi? İğrenç çünkü midemi bulandırdınız.

Boşverin bencede bir daha yazarsa açık açık deyin rahatsız olduğunuzu

Ay sizin bu dediginize de bütünnn kadınlar kocişkomun pesinde adamı yoldan çıkarıyorlar deyip defalarca aldatılan kadın lafı denir tam.

Sizin kocanızda böyle herkese cuma mesaji adı altında yürüyen mesajlar falan atıyor mu acaba.Sadece soruyorum

cuma mesajına nasıl bir karşılık vermiş?
ah çok iyi oldu bu tebrik mesajını gönderdiğiniz bende sizinle nasıl iletişim kursam diye deliriyordum mu demiş ?
medeni insanların iletişim kuracağı şekilde kendisini ilgilendiren bir durum olmadığını söylemiş..

birde ben hep merak ediyorum hazır bahsi geçmişken sizin kuyruk tam olarak nerede ? ben benimkinin yerini tespit edemedim bir türlü de..

Engelleyin gitsin cins adamı. Gayet mantıklı cevaplar vermişsiniz anlasın diye ama kalın kafalı bir bey belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…