bana şiir gönderen ev sahibim

Hristiyan degilim. Deistim. Islam dinine inanmiyorum.
Aa olur mu hiç inanman lazım mutlaka. Müslüman ülkede yaşıyoruz sonuçta Bak cuma mesajına karşılık verdiğin için pis zihniyetli insanlara yeşil ışık da yakmış oldun

Yani ne yapsan yaranamayacaksın lou. Kadın her zaman haksız.

Cuma mesajı atmak yoklamak mı oluyor yani? Cevap verirse taciz edebilirim anlamına mı geliyor erkekler için
Gerçekten bilmediğim için soruyorum, hiç bir erkekten cuma mesajı almadım.
Bende sasir
Ölsün kadınlar

Çünkü hoşgörü sahibi bunlar di mi :))
O yüzden inanmak ve bunların kurallarina göre yaşamak mecburi :))

bu yazdiklariniz icinden birtek (yasli cahil haci) kelimenize takildim cahilikle hacilik ne alaka haciligi bukadar kucumser gibi konusuyorsunuz birde cumayla isiniz yokmus cuma muminin miraci bayramidir asil cahil olan siziniz........ demeki kilik kiyagetiniz sorunluymus ki o haci adam soylenmis ALLAH ondan razi olsun

Tamam cuma seni ilgilendirmiyor anladık ben musluman oldugum halde cuma mesajlarina donmuyorum. Bu tarz mesajlara genelde donulmez bilginiz olsun bundan sonrasi icin.

Niye dönülmesin?
Ben beni düşünüp mesaj atana o kişiyle sıkıntım yoksa 'sana da hayırlı cumalar' veya 'senin de cuman mübarek olsun' yazarım. Siz yapmıyorsunuz diye böyle değil. Nezaket icabı...

İyise kadın muslan değil ki. Onun bayramı degil yani. Kimsenin kılığı kıyafeti de kimseyi ilgilendirmez. Sorunlu olan sizin kafaniz

30 yaşında kadınım.
Kılık kiyafetim "bana göre" sorunlu değil.
Gayet şık giyiniyorum.
Ne giyecegime kendim karar veririm.
Ev sahibime ve dünyanın kalanına da bu konuda ne yemek düşer, burda yazmiyim.

aaa saçlarımı yolacağım şimdi sinirden. bittim tükendim bu zihniyete laf anlatmaya çalışmaktan.bakın ben istediğim gibi giyinebilirim kimsenin beni kılık kıyafetime göre yargılamaya ve karışmaya hakkı yok. yok yahu yok yani bu kadar. millete mi kaldı benim giydiğimin tasası?

Son 5 yılda 1134 kadın ki daha da fazladır, sırf bir karar aldılar diye, hayır dedikleri için, yeni bir hayat yaşamak istediler diye öldürüldüler. Bu kadınları çevrelerindeki erkekler öldürdü. Şimdi tekrar konuşalım mı kuyruğu, boynuzu?

Sen yazıp yazıp duruyorsun şiir.
Bırak bu palavralarıda git evine gir.
Ben ekmek parası derdindeyim olamam senin şiirlerine şair
Bir daha bana yazarsan anlatırım karına hepsini bir bir.

Ay kız oldu bu bunu yaz

Ayy çok yaşayın kahkahalarla güldüm

İyise kadın muslan değil ki. Onun bayramı degil yani. Kimsenin kılığı kıyafeti de kimseyi ilgilendirmez. Sorunlu olan sizin kafaniz
o beni ilgilendirmez musluman olup olmamasi benim msjimda seni ilgilendirmez muhatabim konu sahibidir (cahil ve haci )bu ne anlama geliyor seninde dini inancin zayif anlasildi hacilik la cahiligi ayni kefeye kimse koyamaz kisilerin hatalari dine baglanmamali nokta.

Bu yuzde bilmem kaçıncı Müslüman ülkede yaşadığını sananlara kötü bir haberim var o oran nereden baksaniz yüzde yetmişe falan düşer. Benim cevremde kafadan en az otuz kirk kişi inanmıyor ama kimlikte müslüman geçiniz lütfen bu cumaya tabii cevap verin ne biçim müslümansiniz sözlerini.
Lou sen de hata yok. Gayet açık bir şekilde söylemişsin ama o anlamazlığa gelmiş yüzsüz.
Bir daha bir şey yazarsa lütfen bana mesaj atmayin hoşlanmıyorum bu durumdan ısrar ederseniz eşinizin haberi olacak de. Sertlestir üslubunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…