- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi lou salome
-
Önceki evimizden biraz olaylı bir şekilde taşındık. 3 arkadaş yaşıyoruz. İş nedeniyle güneydoğuda bir şehirdeyiz.
Yeni ev sahibimiz benden 5 6 yaş büyük. Evli. Çocuklu. Normal medeni bir insan artı öğretmen diye tercih ettik. Eski ev sahibimiz yaşlı cahil ve hacıydı. Kılık kıyafetimize karışıyordu, düşünün artık.
Neyse 1 kez ev sahibimize whatsapptan mesaj gonderdim. "X bey, arkadaşım kirayi size 2 kere yollamis. Kendisinin hesap nosu bu" diye internet bankaciliginin ekran görüntüsü yolladım. O da arkadaşıma kirayi geri yolladi.
Bu olaydan sonra bir kere karikatür yolladı. Meslegimle ilgili. Gülen surat yaptım. O kadar. Sizin meslek de zor yazdı. Cevap yazmadım.
Bir kere güllerin içinde bir "iyi günler, hayırlı cumalar" yazan resim yolladı. "Cumayla pek ilgim yok" yazdım. Kahkaha atan surat yollayip "iyi gunler dilemek istemiştim aslında. Hem halinizi hatirinizi sormak istemistim" yazdı. Cevap yazmadim.
Dün bir şiir göndermiş. Whatsapptaki profil resmim burdaki ünlü bir şairin evinin bahçesinde çekilmiş bir foto. "Şiir seviyorsunuz sanırım..fotografiniza bakınca bu şiiri size yollamak geldi içimden" demiş. "Evet seviyorum. Eşiniz de öğretmen mi? O da edebiyat seviyor mu?" Dedim ki anlasın. "Hayır eşim şu devlet dairesinde çalışıyor" demiş. "Ne güzel..selamlarımızı iletin" dedim.
Bugün tekrar bir aşk şiiri yollamis. Dünkü eş muhabbetinin üstüne yazmaz saniyordum. Şaşırdım..
Kızlar ne yapayim? Cevap yazmadim. Ama cevap yazmamak çanak tutmak mi demek? Sessiz kalmak umut vermek mi demek?
Erkenden evleniyorlar bu sehirde. Laf olsun diye. Birileri uygun gordü diye. Sonra sıkılıyorlar. Cinsellikten ve karilarindan sıkılıp "ben aşk yaşayacak adamdim, bu heyecanlardan mahrumum artık" moduna giriyorlar. Başka heyecanlar ve heyecanlı tutkulu cinsellik yaşamak istiyorlar. Ama ben istemiyorum tabii.
Ne yazayım?
Kadın bir daha atmason diye uyarmış. Normal bir adam anlar ve atmaz. Siz öyle yapıyorsunuz diye herkes öyle yapmak zorunda değil. Ders verir gibi yazmissinizTamam cuma seni ilgilendirmiyor anladık ben musluman oldugum halde cuma mesajlarina donmuyorum. Bu tarz mesajlara genelde donulmez bilginiz olsun bundan sonrasi icin.
Size inanamiyorum.
Neden bir cuma temali mesaj göndermek zorundayim ki. Resmen tersledim adamı. Kaldı ki cuma günü benim için önemli bir gün değil.
cuma mesajına karşılık vermekle sen başlatmışsın aslında.
kim cuma mesajına bunu der ki ? bir cuma mesajı bulup yollasan daha uygun olurdu. kadın kuyruk sallamazsa erkek koşmazmış diye buna denir kusura bakma, evli adam peşimden koşuyor havalarına da girme şimdi.
Cuma mesaji=isve yapmak mi?cuma mesajına karşılık vermekle sen başlatmışsın aslında.
kim cuma mesajına bunu der ki ? bir cuma mesajı bulup yollasan daha uygun olurdu. kadın kuyruk sallamazsa erkek koşmazmış diye buna denir kusura bakma, evli adam peşimden koşuyor havalarına da girme şimdi.
cuma mesajına nasıl bir karşılık vermiş?
ah çok iyi oldu bu tebrik mesajını gönderdiğiniz bende sizinle nasıl iletişim kursam diye deliriyordum mu demiş ?
medeni insanların iletişim kuracağı şekilde kendisini ilgilendiren bir durum olmadığını söylemiş..
birde ben hep merak ediyorum hazır bahsi geçmişken sizin kuyruk tam olarak nerede ? ben benimkinin yerini tespit edemedim bir türlü de..
Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.Kadın bir daha atmason diye uyarmış. Normal bir adam anlar ve atmaz. Siz öyle yapıyorsunuz diye herkes öyle yapmak zorunda değil. Ders verir gibi yazmissiniz
Ya ne ışığı ya. Sacmalaiyorsunuz resmen.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Adam hep yazsın cizsin kadın hep sussun. konu sahibi cevap vermedim deseydi neden terslemedjn dersiniz siz.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Yooo ben dönüyorum kimse de benden ışık falan almadı.Sizin çevre pis zihniyetli demek ki.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Hristiyan degilim. Deistim. Islam dinine inanmiyorum.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Yooo biz döneriz valla. Biri bir şey için kutlasa, hayır dilese karşılık veririz. Ha şu var, ev sahibim cuma mesajı atmaz zaten. Fakat bu ev sahibi denen adam kadına sarmayı kafaya koymuş zaten. Bazısı cevap vermemeyi, dönmemeyi anlamaz. Cevap vermese de sırnaşık mesajlara devam ederdi zaten. Mesajdan sonuç alamayınca evin önüne gelirdi, bir şekilde kadınla karşılaşma yolunu bulurdu.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Cuma mesajı atmak yoklamak mı oluyor yani? Cevap verirse taciz edebilirim anlamına mı geliyor erkekler içinBenim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
bir insan müslüman değilse hristiyan olacak diye bir durum yok, herhangi bir dini inancı olmayabilir. kaldı ki konu bu değil ayrıca cuma mesajlarına neden cevap verilmesin, ben bana atanlara cevap veriyorum gayet de size de, diyerek.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
Sizin gibilere göre zaten hep tacize ugrayan kadın suçludur. Terslese de suçludur. Kibarca reddetse de suçludur.Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?