bana şiir gönderen ev sahibim

Neymiş cehalet kavrami hacılık kavraminin gerekliligi degilmis okumus belli bi mertebeye gelmis insanlarda cahilce davranislarda bulunabiliyorlarmis

Su yorumumla kesin banlanacagim ama soylemeden gecmeyecegim
Dindar oldugunu dusunup başkasının yasayis bicimine hakaretlerde bulunanan bi kisi ne kadar cahilse çagdas modern ileri goruslu oldugunu dusunup cehalet kavramini haciya hocaya ayrilmaz sifat olarak goren o kadar cahildir hatta cahilin onde gidenidir

Bakin şuan medeni gordugunuz insanin medeniyetsiz davranislarindan nasil kurtulacaginizi dusunuyorsunuz

Tamam cuma seni ilgilendirmiyor anladık ben musluman oldugum halde cuma mesajlarina donmuyorum. Bu tarz mesajlara genelde donulmez bilginiz olsun bundan sonrasi icin.
Kadın bir daha atmason diye uyarmış. Normal bir adam anlar ve atmaz. Siz öyle yapıyorsunuz diye herkes öyle yapmak zorunda değil. Ders verir gibi yazmissiniz

Size inanamiyorum.
Neden bir cuma temali mesaj göndermek zorundayim ki. Resmen tersledim adamı. Kaldı ki cuma günü benim için önemli bir gün değil.

Aldırış etmeyin..

Cuma mesaji=isve yapmak mi?
Kafaniza tukuruyum

+1000. Bende henüz yerini tespit edemedim ama sanıyorum ki toto kısmında bir yerlerde sallandığına göre.

Kadın bir daha atmason diye uyarmış. Normal bir adam anlar ve atmaz. Siz öyle yapıyorsunuz diye herkes öyle yapmak zorunda değil. Ders verir gibi yazmissiniz
Benim ne haddime ders vermek, her toplumun her inancin tepkisi farklidir, konu sahibi bilmiyor olabilir ki zaten hristiyanmis sanirim. Cuma mesajlarina genelde donulmez donulurse boyle pis zihniyetli insanlara isik yakmissiniz gibi oluyor. Malesef durum bu.

Ya ne ışığı ya. Sacmalaiyorsunuz resmen.

Adam hep yazsın cizsin kadın hep sussun. konu sahibi cevap vermedim deseydi neden terslemedjn dersiniz siz.

Hacemmiyi tercih ederim bu denyoyaya

Yooo ben dönüyorum kimse de benden ışık falan almadı.Sizin çevre pis zihniyetli demek ki.

Bu işlerin bi kuralı kanunu yok.Ne demek cevap verilmez Ayrıca konu sahibi müslüman değil gayet net bunu söylemiş.Her hafta elin adamından cuma mesajı almak zorunda mı?

Hristiyan degilim. Deistim. Islam dinine inanmiyorum.

Yooo biz döneriz valla. Biri bir şey için kutlasa, hayır dilese karşılık veririz. Ha şu var, ev sahibim cuma mesajı atmaz zaten. Fakat bu ev sahibi denen adam kadına sarmayı kafaya koymuş zaten. Bazısı cevap vermemeyi, dönmemeyi anlamaz. Cevap vermese de sırnaşık mesajlara devam ederdi zaten. Mesajdan sonuç alamayınca evin önüne gelirdi, bir şekilde kadınla karşılaşma yolunu bulurdu.
Ülkemizde hayırı cevap olarak kabul etmeyen bir tür var maalesef.

Cuma mesajı atmak yoklamak mı oluyor yani? Cevap verirse taciz edebilirim anlamına mı geliyor erkekler için
Gerçekten bilmediğim için soruyorum, hiç bir erkekten cuma mesajı almadım.

bir insan müslüman değilse hristiyan olacak diye bir durum yok, herhangi bir dini inancı olmayabilir. kaldı ki konu bu değil ayrıca cuma mesajlarına neden cevap verilmesin, ben bana atanlara cevap veriyorum gayet de size de, diyerek.

Sizin gibilere göre zaten hep tacize ugrayan kadın suçludur. Terslese de suçludur. Kibarca reddetse de suçludur.

Bu duyguyla nasıl yaşıyorsunuz? Kadın oldugunuz için sürekli bir suçluluk hissetme duygunuzla?

profil resminize bir erkek arkadasınızla falan foto varsa onu koyun geri cekilebilir onu gorunce gerci adam oyle yuzsuzki evli barklı hala yazıyor anlarmı bilemem olmadı hic cevap yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…