- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi lou salome
-
cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardir
arkadasim sadece o kelimesi deil cumayla isim olmaz kelimeside varadam hem cahil hem hacı olamaz mı?
konu sahibi o adama cahil hacı dedi diye bütün hacılara cahil mi demiş oldu?
mesela siz şimdi birini, yaşlı, kızıl saçlı, cahil bir kadın diye tanımlasanız bütün kızıl saçlılara cahil mi demiş olacaksınız?
İnsan hacı olunca kötü olamıyor mu? Dini karalamakla ne alakası vararkadasim kilik kiyaget umrumda deil dini karaliyorlar nie bukadar imaniniz zayif biraz adaletli olun
Bak itiraf et, yılbaşında katledilenlere de iyi oldu dedin değil mi.arkadasim kilik kiyaget umrumda deil dini karaliyorlar nie bukadar imaniniz zayif biraz adaletli olun
cokta umrumdaydin dogruyu soyleyeni 9 koydn kovarlarSize saygı duyamıyorum, bence saygı hak edilen bir şeydir.
korkma cnm bi yerden ulasmam bebide alakadar etmez konu sahibide boyle zihniyete olanlarida her koyun kendi bacagindan asilir mahser meydaninda gorurum boyle dusunceli insanlari dini karalasinlar siz suzun dilsiz seytanlar denir boylelerine
arkadasim sadece o kelimesi deil cumayla isim olmaz kelimeside var
Garibim oldukça sıradan bir öğrenci profilindeydi. Metrelerce sürüklendi, şiddet gördü ve beli kırıldı. Yetmedi gasp da edildi.
Bu örneklerden sadece bir tanesi.
kesinlikle dogru diyorsun ben o adami savunmuyorum fakat konu sahibinin yanlis dinj karalayan cumlelerine kiziyorum cahil ve haci diyor akabinden cumayla isim maz diyorKaralamiyorlar
Her dindar süper ahlaklı eğil. Her hacı mükemmel değil.
Neden her müslümanı ahlaklı ve harika sanıyorsunuz?
Bu kadar kolay galeyana geliyorsunuz?
Her dinden insanın iyisi kötüsü var ne inanmayan in iyisi kötüsü var.
Bu kadar abartmayin
arkadasim sadece o kelimesi deil cumayla isim olmaz kelimeside var
tabiki oyle ama bjrbirimizin insncina saygi duyulmasa sonj ne olurÇok haklısınız tabii ki herkesin bir adabı edebi vardır. Ama kimse kimsenin adabı ve edebine göre yaşamak zorunda da değildir öyle değil mi?
Dini kim kötülüyor acaba. Şu nefret söylemlerinizin farkına varın bi. Siz de şimdi iyi birşey mi yaptım zannediyorsunuz? Kimin elinden tutar kime yol gösterir bu söylemler? Tabi amaç buysa.korkma cnm bi yerden ulasmam bebide alakadar etmez konu sahibide boyle zihniyete olanlarida her koyun kendi bacagindan asilir mahser meydaninda gorurum boyle dusunceli insanlari dini karalasinlar siz suzun dilsiz seytanlar denir boylelerine
Kadın cuma kotudur dememiski, cumayla benim işim yok demiş. Bir daha cuma mesajı atmayin demek istemistabiki oyle ama bjrbirimizin insncina saygi duyulmasa sonj ne olur
Kadın tarafından istenmedi diye, iş yerine hediye kutusu içinde silah sokup kadını öldürdü geçenlerde birisi.bu ülkede kadınları, erkekleri geçtim, 9 aylık bebek, 90 yaşında sakat adam, yavru kedi,tavuk, damacana bile tecavüze uğradı, bunların zhniyetine göre hepsi kuyruk salladı ya da uygunsuz giyindi herhalde.
demek ki kendilerine her selam vereni de kuyruk sallıyor sanıyorlar...
Ay lütfen şu konuyu amacından saptırmasanız.
Kimse kimsenin kılık kıyafetine karışmıyor karışan da bizzat o kişinin şahsiyetsizliği ile alakalıdır.
En azından artık karışılmıyor, başörtüsü için yapılan savaşlar sona erdi, şükür..
Şimdi herkes pekala da iyi biliyor karışılmadığını. Ortalık karıştırmaya gerek yok.
Herkes özgürdür!
Başını açan da kapatan da, çarşaflısı da, minilisi de.. Ay lütfen,bir arada yaşıyoruz kapalısı açığı, ailemizde bile var her türlüsü.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim bu ülke müslüman bir ülke evvelallah, kimse kusura bakmayacak artık, kendinizi kandırmayın der ve susarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?