bana şiir gönderen ev sahibim

cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardir

Çok haklısınız tabii ki herkesin bir adabı edebi vardır. Ama kimse kimsenin adabı ve edebine göre yaşamak zorunda da değildir öyle değil mi?

bi insan hacı olunca cahil olamıyor mu ben anlamadım.
kadın orda hacı olduğu için cahil dememiş ki. damın üzerindeki en belirgin iki tanımı söylemiş. şimdikinin öğretmen olmasını belirtmesi gibi. hadi tüm öğretmenler ayaklansın şimdi.

arkadasim sadece o kelimesi deil cumayla isim olmaz kelimeside var

Sadece engelle asla ters cevap yazma gıcık olur kafayı takar falan ....

Siz öncelikle kimin tarafından nasıl evlendirildiklerini bir kenara koyun.. emin olun çok da aşıktır aslında karısına, karısına sorarsanız... arada biri varken, dikkati dağınıkken kavga kıyamet kopuyor olabilir evde, aradan çekilip kısa bir süre gözlemlemek tekrar aşık ve mutlu olabildiklerini görmek için yeterli...

korkma cnm bi yerden ulasmam bebide alakadar etmez konu sahibide boyle zihniyete olanlarida her koyun kendi bacagindan asilir mahser meydaninda gorurum boyle dusunceli insanlari dini karalasinlar siz suzun dilsiz seytanlar denir boylelerine

bacım ne diyon sen? kadın desitim demiş zaten mahşer günü kart atsan ulaşmaz kendisine.

arkadasim sadece o kelimesi deil cumayla isim olmaz kelimeside var

İnanmıyor çünkü.
Cumaya inanmak zorunda mı?
Bende umursamaiyorum cumayı bu beni kötü biri yapmaz ki.
Neden sizinle aynı hassasiyeti taşımayanlara bu öfke?
İnanmıyor. Bu kadar basit.
Cumaya inanmayana cuma mesajı atma
Abartılacak bir şey değil ki bu
Saygı istiyorsunuz ama saygı duymuyorsunuz maaslese f

Ay lütfen şu konuyu amacından saptırmasanız.

Kimse kimsenin kılık kıyafetine karışmıyor karışan da bizzat o kişinin şahsiyetsizliği ile alakalıdır.
En azından artık karışılmıyor, başörtüsü için yapılan savaşlar sona erdi, şükür..
Şimdi herkes pekala da iyi biliyor karışılmadığını. Ortalık karıştırmaya gerek yok.
Herkes özgürdür!
Başını açan da kapatan da, çarşaflısı da, minilisi de.. Ay lütfen,bir arada yaşıyoruz kapalısı açığı, ailemizde bile var her türlüsü.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim bu ülke müslüman bir ülke evvelallah, kimse kusura bakmayacak artık, kendinizi kandırmayın der ve susarım

Garibim oldukça sıradan bir öğrenci profilindeydi. Metrelerce sürüklendi, şiddet gördü ve beli kırıldı. Yetmedi gasp da edildi.
Bu örneklerden sadece bir tanesi.

bu ülkede kadınları, erkekleri geçtim, 9 aylık bebek, 90 yaşında sakat adam, yavru kedi,tavuk, damacana bile tecavüze uğradı, bunların zhniyetine göre hepsi kuyruk salladı ya da uygunsuz giyindi herhalde.
demek ki kendilerine her selam vereni de kuyruk sallıyor sanıyorlar...

kesinlikle dogru diyorsun ben o adami savunmuyorum fakat konu sahibinin yanlis dinj karalayan cumlelerine kiziyorum cahil ve haci diyor akabinden cumayla isim maz diyor

korkma cnm bi yerden ulasmam bebide alakadar etmez konu sahibide boyle zihniyete olanlarida her koyun kendi bacagindan asilir mahser meydaninda gorurum boyle dusunceli insanlari dini karalasinlar siz suzun dilsiz seytanlar denir boylelerine
Dini kim kötülüyor acaba. Şu nefret söylemlerinizin farkına varın bi. Siz de şimdi iyi birşey mi yaptım zannediyorsunuz? Kimin elinden tutar kime yol gösterir bu söylemler? Tabi amaç buysa.

Kadın tarafından istenmedi diye, iş yerine hediye kutusu içinde silah sokup kadını öldürdü geçenlerde birisi.
Niye kimse anlamıyor? Şiddete baş vuran suçludur, şiddete uğrayan değil. Gözünüzü seveyim açın şu gözlerinizi artık ya!
Valla Pelin bu kadar net bir konuda hala karşı cinsi savunmanın manasını anlamıyorum ben. Beyaza beyaz, karaya kara demeyi bilmek lazım. Çok mu zor?

Müslüman bir ülkede değil laik bir ülkede yaşıyoruz.
Ayrıca Benim ve esimin, inanmayan kuzenlerin teyzelerimin dayılarımın amcalarımin ve enistelerimin de kimliğindeki alınan yazıyor
Tüm arkadaşlarım ateist yada deist ama hepsinde müslüman yazıyor
Kendi cevrenizden çıkın kimlikte musluman olan ama olmayan dünya kadar insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…