bana şiir gönderen ev sahibim

Ya ben müslümanım inancım var ama düşün artık inanmayanların yakasından be kardeşim. Sana mı kaldı derdi tasası. Beni, seni ne ilgilendirir yahu? Benim inancımda olan sırattan geçerken ben mi taşıyacağım sırtımda? Yettiniz be. Herkes hoca kesiliyor konu din olunca.

Evet zayif da bu seni niye ilgilendirir? Cahil ve hacı lafına mi yazdım ben? Kadının kılığına laf etmissin ona söz söyledim. Sizin gibi süper musluman olacağıma olmayayim daha iyi. Dünyanın hali sizin gibiler yüzünden ortada.

30 yaşında kadınım.
Kılık kiyafetim "bana göre" sorunlu değil.
Gayet şık giyiniyorum.
Ne giyecegime kendim karar veririm.
Ev sahibime ve dünyanın kalanına da bu konuda ne yemek düşer, burda yazmiyim.
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.

kimse senin giyinmeni sorun yapmiyo kimseninde umrunda deilsin msjlaei iyi okuyun bel alti vutuluyor dini karaliyorlar cahil haci cumayla isim olmaz bilmem ne burda binbir turlu insan var yazilara dikat edilmesi gerekiyor

Şimdi lou hanım, adama bana mesaj atmayın, karınıza söylerim minvalinde bir şeyler söylese çok eminim ki bu adam u dönüşü yapacaktır. Ne alaka, iki cuma mesajı attık diye sana mı asıldık, ayıp ayıp deyip üste çıkacaktır. Bu böyle olmazsa ben de Kendi değilim O değil de erkek olmak ne güzel bir şey ya, hayat onlara güzel.

Yaşlı cahil "hacı" kısmından sonrasını okuma gereği duymuyorum. hacı olan insanlar kötü olmuyo hanımefendi dindar oluyo. hacı olan insanları cahil ve yaşlı olan insanlarla bir tutamazsınız.

Her dindar da iyi olmuyor işte.
Genellemelerin hepsi can sıkıyor
Ne her dindar kötü ne her dinsiz kötü.
Burada bile içenlere veya dini inancı olmayan erkeklere dayakçı manyak sarhoş herif bakışı yok mu?
Aynı mantık burada da var
Bu durum da beni çok üzüyor da sinirlndiriyor mesela.
Ben şu an aşırı muhafazakar bir yerde yaşıyorum eskiden yaşadığım aşırı rahat mahallemizde çok özledim mesela
İcerlerdi hemen yanda meyhaneler vardı ama kavga olmazdı. Simdi alt katımda sabah akşam dayak dinliyorum.
Ama genelliklemiyorum elbette.
Aynı hassasiyeti siz de inanmayanlara gösterin lütfen

Yaşlı cahil "hacı" kısmından sonrasını okuma gereği duymuyorum. hacı olan insanlar kötü olmuyo hanımefendi dindar oluyo. hacı olan insanları cahil ve yaşlı olan insanlarla bir tutamazsınız.
Adamın özelliklerini saydim orda.
Bütün hacılar cahil demedim.
Bu adam yaşlı cahil ve haci dedim.
Lisede mantik dersleri geri gelmeli bence. Anlamaniz kolay olur.

kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin

Neden o zaman 'sizin kılık kıyafetini sorunluymus " yazıyorsun?

Sanki inancsizlar kana buluyor ülkeyi...

kimse senin giyinmeni sorun yapmiyo kimseninde umrunda deilsin msjlaei iyi okuyun bel alti vutuluyor dini karaliyorlar cahil haci cumayla isim olmaz bilmem ne burda binbir turlu insan var yazilara dikat edilmesi gerekiyor
kimse sorun etmediği için mi konu sahibine "kıyafetin sorunluymuş ki o hacı adam söylenme ihtiyacı duymuş" diyorsunuz? bu sorun etmemiş halinizse bir de ohooo.

böyle yazılar yollamayın rahatsız oluyorum diyebilirsiniz
işe yarıyor susarsanız kendi düşüncesini ortaya koyar.

şimdi cuma mesajına kaşrılık verince mi kuyruk sallamış oluyoruz yoksa vermeyince mi? kafam karıştı aydınlatın lütfen hanımlar. ne de olsa ortalık peşinden koşulacak ışık yakılacak sapıklarla dolu.

Bu cahil ve hacı lafına neden taktınız? Kadın hacı olduğu için cahil dememiş. Hacı kelimesini adamı betimlemek için kullandığını anladım ben. Kıyafetine karıştığını anlatmak amaçlı. Bilmiyorum ya bu dini konularda sürekli bir alınganlık sürekli bir mağduriyet durumu.
Not: İslam dinine mensubum.

cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardir

Yukarıdaki mesajın son cümlesiyle aşağıdaki mesajın ilk cümlesini yazan kişinin aynı olması ne garip. Kıvırmayın şimdi.

neden istediğiniz cevabı alamadığınız için ben mantıksız oldum burada? öncelikle saygılı olmayı öğrenin. ben yazdığınız yazı da rahatsız olduğum kısmı belirttim. hoşunuza gitmeyebilir ki kendi konularımda birisinin söylediği hoşuma gitmiyorsa cevap vermem veya gerekli açıklamayı yaparım. ama şuan sizin yaptığınız saygısızlık. size iyi günler dilerim

Cuma mesajına hiç cevap vermezdim ben olsam.

Kira muhabbeti yapılmış bitti tamamdır.
Fazla samimiyete gerek yok.

Cumayla işinizin olup olmadığını niye bilsin bu adam çok mu önemli?

Siz de özellikle uzasın muhabbet istiyor gibisiniz kusura bakmayın ama.

Şiirleri de oku oku yazma.
Taciz mi edecek niye okumadın, niye cevap vermedin diye.

Haa onu yaparsa ev sahibi deme s.ç bırak zaten..

Hala laik bir ulkedeyiz
Kimse kimseyi uyaramaz kıyafetiyle ilgili.
Başörtüsüne karışılmasi neyse açık giyinen kadına karışılmasini odur.
İsteyen istediği kadar açık giyinir kimse bakamaz laflarinizi bilip de konuşun
Kimsenin karışmaya da hakkı yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…