- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi lou salome
-
Evet zayif da bu seni niye ilgilendirir? Cahil ve hacı lafına mi yazdım ben? Kadının kılığına laf etmissin ona söz söyledim. Sizin gibi süper musluman olacağıma olmayayim daha iyi. Dünyanın hali sizin gibiler yüzünden ortada.o beni ilgilendirmez musluman olup olmamasi benim msjimda seni ilgilendirmez muhatabim konu sahibidir (cahil ve haci )bu ne anlama geliyor seninde dini inancin zayif anlasildi hacilik la cahiligi ayni kefeye kimse koyamaz kisilerin hatalari dine baglanmamali nokta.
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.30 yaşında kadınım.
Kılık kiyafetim "bana göre" sorunlu değil.
Gayet şık giyiniyorum.
Ne giyecegime kendim karar veririm.
Ev sahibime ve dünyanın kalanına da bu konuda ne yemek düşer, burda yazmiyim.
kimse senin giyinmeni sorun yapmiyo kimseninde umrunda deilsin msjlaei iyi okuyun bel alti vutuluyor dini karaliyorlar cahil haci cumayla isim olmaz bilmem ne burda binbir turlu insan var yazilara dikat edilmesi gerekiyoraaa saçlarımı yolacağım şimdi sinirden. bittim tükendim bu zihniyete laf anlatmaya çalışmaktan.bakın ben istediğim gibi giyinebilirim kimsenin beni kılık kıyafetime göre yargılamaya ve karışmaya hakkı yok. yok yahu yok yani bu kadar. millete mi kaldı benim giydiğimin tasası?
Yaşlı cahil "hacı" kısmından sonrasını okuma gereği duymuyorum. hacı olan insanlar kötü olmuyo hanımefendi dindar oluyo. hacı olan insanları cahil ve yaşlı olan insanlarla bir tutamazsınız.
Adamın özelliklerini saydim orda.Yaşlı cahil "hacı" kısmından sonrasını okuma gereği duymuyorum. hacı olan insanlar kötü olmuyo hanımefendi dindar oluyo. hacı olan insanları cahil ve yaşlı olan insanlarla bir tutamazsınız.
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.
Sanki inancsizlar kana buluyor ülkeyi...Ya ben müslümanım inancım var ama düşün artık inanmayanların yakasından be kardeşim. Sana mı kaldı derdi tasası. Beni, seni ne ilgilendirir yahu? Benim inancımda olan sırattan geçerken ben mi taşıyacağım sırtımda? Yettiniz be. Herkes hoca kesiliyor konu din olunca.
kimse sorun etmediği için mi konu sahibine "kıyafetin sorunluymuş ki o hacı adam söylenme ihtiyacı duymuş" diyorsunuz? bu sorun etmemiş halinizse bir de ohooo.kimse senin giyinmeni sorun yapmiyo kimseninde umrunda deilsin msjlaei iyi okuyun bel alti vutuluyor dini karaliyorlar cahil haci cumayla isim olmaz bilmem ne burda binbir turlu insan var yazilara dikat edilmesi gerekiyor
Adamın özelliklerini saydim orda.kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.
cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardirEvet zayif da bu seni niye ilgilendirir? Cahil ve hacı lafına mi yazdım ben? Kadının kılığına laf etmissin ona söz söyledim. Sizin gibi süper musluman olacağıma olmayayim daha iyi. Dünyanın hali sizin gibiler yüzünden ortada.
bu yazdiklariniz icinden birtek (yasli cahil haci) kelimenize takildim cahilikle hacilik ne alaka haciligi bukadar kucumser gibi konusuyorsunuz birde cumayla isiniz yokmus cuma muminin miraci bayramidir asil cahil olan siziniz........ demeki kilik kiyagetiniz sorunluymus ki o haci adam soylenmis ALLAH ondan razi olsun
kimse senin giyinmeni sorun yapmiyo kimseninde umrunda deilsin msjlaei iyi okuyun bel alti vutuluyor dini karaliyorlar cahil haci cumayla isim olmaz bilmem ne burda binbir turlu insan var yazilara dikat edilmesi gerekiyor
Adamın özelliklerini saydim orda.
Bütün hacılar cahil demedim.
Bu adam yaşlı cahil ve haci dedim.
Lisede mantik dersleri geri gelmeli bence. Anlamaniz kolay olur.
bu yazdiklariniz icinden birtek (yasli cahil haci) kelimenize takildim cahilikle hacilik ne alaka haciligi bukadar kucumser gibi konusuyorsunuz birde cumayla isiniz yokmus cuma muminin miraci bayramidir asil cahil olan siziniz........ demeki kilik kiyagetiniz sorunluymus ki o haci adam soylenmis ALLAH ondan razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?