- Konu Sahibi lou salome
-
heheAdamın özelliklerini saydim orda.
Bütün hacılar cahil demedim.
Bu adam yaşlı cahil ve haci dedim.
Lisede mantik dersleri geri gelmeli bence. Anlamaniz kolay olur.
Hollanda uyruklu değişim öğrencisi ülkemizde tecavüze uğradı. Hiç tanımadığı biri tarafından. Acaba caddede yürürken kime nasıl bir kuyruk salladı merak ediyorum. Varlığımız yetiyor herhalde.şimdi cuma mesajına kaşrılık verince mi kuyruk sallamış oluyoruz yoksa vermeyince mi? kafam karıştı aydınlatın lütfen hanımlar. ne de olsa ortalık peşinden koşulacak ışık yakılacak sapıklarla dolu.
cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardir
Adamın özelliklerini saydim orda.o beni ilgilendirmez musluman olup olmamasi benim msjimda seni ilgilendirmez muhatabim konu sahibidir (cahil ve haci )bu ne anlama geliyor seninde dini inancin zayif anlasildi hacilik la cahiligi ayni kefeye kimse koyamaz kisilerin hatalari dine baglanmamali nokta.
cok bos konusuyorsunuz ben konu sahibinin kiligina kiyafetine laf soylemedim msj iyi okuyun demeki vardir biseyki soylemis uyarmis herkesin bi adabi edebi vardir
Hollanda uyruklu değişim öğrencisi ülkemizde tecavüze uğradı. Hiç tanımadığı biri tarafından. Acaba caddede yürürken kime nasıl bir kuyruk salladı merak ediyorum. Varlığımız yetiyor herhalde.
Ne işi varmis tanımadığı ülkede? Şimdi malum arkadaşlar bunu diyecekHollanda uyruklu değişim öğrencisi ülkemizde tecavüze uğradı. Hiç tanımadığı biri tarafından. Acaba caddede yürürken kime nasıl bir kuyruk salladı merak ediyorum. Varlığımız yetiyor herhalde.
laflari carpitmakta ustunuze yok dogru okuyun msjlari sinirdn kendime hakim olamadm iyi yapmis dedim benmi kilik kiyafer yargiliyorum egri oturun dogru konusun dine sayginiz olsun biraz cumsyla alakam yok cahil haci bu laflar nie dikatini cekmedi acaba medeni cahilerYukarıdaki mesajın son cümlesiyle aşağıdaki mesajın ilk cümlesini yazan kişinin aynı olması ne garip. Kıvırmayın şimdi.
Her dindar da iyi olmuyor işte.
Genellemelerin hepsi can sıkıyor
Ne her dindar kötü ne her dinsiz kötü.
Burada bile içenlere veya dini inancı olmayan erkeklere dayakçı manyak sarhoş herif bakışı yok mu?
Aynı mantık burada da var
Bu durum da beni çok üzüyor da sinirlndiriyor mesela.
Ben şu an aşırı muhafazakar bir yerde yaşıyorum eskiden yaşadığım aşırı rahat mahallemizde çok özledim mesela
İcerlerdi hemen yanda meyhaneler vardı ama kavga olmazdı. Simdi alt katımda sabah akşam dayak dinliyorum.
Ama genelliklemiyorum elbette.
Aynı hassasiyeti siz de inanmayanlara gösterin lütfen
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.
bunu şu örümcek zihniyetlilere sorsan eminim onlara göre bişey yapıp kuyruk sallamıştır mutlaka. mesala saat kaçta dışarıdaydı, ne giyiyodu...
Garibim oldukça sıradan bir öğrenci profilindeydi. Metrelerce sürüklendi, şiddet gördü ve beli kırıldı. Yetmedi gasp da edildi.Ne işi varmis tanımadığı ülkede? Şimdi malum arkadaşlar bunu diyecek
arkadasim kilik kiyaget umrumda deil dini karaliyorlar nie bukadar imaniniz zayif biraz adaletli olunHala laik bir ulkedeyiz
Kimse kimseyi uyaramaz kıyafetiyle ilgili.
Başörtüsüne karışılmasi neyse açık giyinen kadına karışılmasini odur.
İsteyen istediği kadar açık giyinir kimse bakamaz laflarinizi bilip de konuşun
Kimsenin karışmaya da hakkı yok!!
kimsenin kilik kiyafetine laf etmek hadimize deil fakat sizin cumlelerinizde sorun var cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz o adamin cahiligi hacilikla alakasi ne arti bide cumayla ilgilanmiyormusunuz oda beni ilgilendirmez burda muslumanlarin dikatini cekilel laflar ederseniz karsiligini alirsiniz.
cahil ve haciyi nasil ayni konuya koyarsiniz
...demeki kilik kiyagetiniz sorunluymus ki o haci adam soylenmis ALLAH ondan razi olsun
laflari carpitmakta ustunuze yok dogru okuyun msjlari sinirdn kendime hakim olamadm iyi yapmis dedim benmi kilik kiyafer yargiliyorum egri oturun dogru konusun dine sayginiz olsun biraz cumsyla alakam yok cahil haci bu laflar nie dikatini cekmedi acaba medeni cahiler
arkadasim kilik kiyaget umrumda deil dini karaliyorlar nie bukadar imaniniz zayif biraz adaletli olun
korkma cnm bi yerden ulasmam bebide alakadar etmez konu sahibide boyle zihniyete olanlarida her koyun kendi bacagindan asilir mahser meydaninda gorurum boyle dusunceli insanlari dini karalasinlar siz suzun dilsiz seytanlar denir boylelerinebu konu kapanır. bi kaç kişi de ban yer.
ama konu sahibi sen canını sıkma. adamı engelle geç. başka yerden ulaşırsa da ' bu mesajların sebebini anlamadım. iletişim halnde olmamızı gerektirecek bi durum yok. bana mesaj atmayın de.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?