Bana sıkı bir bahane bulun..

_Satenay_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
122
1
51
Yıllar sonra hayatıma biri girer gibi oldu... Çok heyecanlandım, öldüm,bittim...
Ucundan kıyısından başladım. Çok ince ruhlu, sanatçı kişilikli, üzerime titriyor,aynı sosyal çevredeyiz ve çevre öğrendi.Oğlu beni çok seviyor... E belanı mı istiyorsun diyeceksiniz. Galiba belamı istiyorum.
Yok ben alışkın değilim öyle etrafımda mükemmel insanlara... Beni el üstünde tutanlara... Sonuç?
Şimdi istemiyorum. hayatımdan çıksın gitsin, bir daha da geri gelmesin istiyorum.Ama o kadar mükemmel bir insan ki bunu kırmadan nasıl başarıcam bilemiyorum.(Hay Alla beni bildiği gibi yapsın)
Öyle karşıma alıp açık açık konuşmak falan olmaz,çok hassas ruhlu, çok üzülür...Söyleyecek yalan bulamıyorum,zaten kendimi kötü hissediyorum.Ben o en az şekilde yara alsın istiyorum.
Hadi bana yardım edin şimdi.... Bunca yıldır KK ya üyeyim, bana da bir el atın arkadaşlar....
 
Hayatin Kanunu Bu Bence Sevilirsin Sevemezsin , Sevincede O Seni Sevmmez..... Içinde Bir Kipirti Uyandirmiyor Anlaşilan..ama Bence Alin Karşiniza Açikca Konuşun Bence Bir Bahane Uydurarak Eline Kendini Kandirmaktan Başka Bir şey Gecmez Ha Onu Kandirmiş Inandirmiş Olabilirsin Ama Kendine Olan Saygin....
Neden Ki Sen Mükemmel Değilmisin Ki De Etrafinda öle Insan Istemiyorsun Herkes Farkli Acilarda Mükemmeldir Bence....
 
Satenay şaştım kaldım valla anacım herkez mükemmeli arar sen elinin tersiyle itiyosun:) böle kırılgan erkeklerede sinir olurum he madem istemiyon güzel bi şekilde konuş kırmadan, incitmeden. Başka türlü kendini ifade edemezsinki
 
Bence kasma kendini ve açık açık söyle.. Olmuyor bişeyler eksik sanki,içime sinmeyen birşeyler var de!..

Senin içinde bittiyse bitmiştir zaten.. Bu şekilde yürütmeye çalışırsan sen mutsuz olurken, karşındakini de daha fazla üzersin..
 
Mükemmel olabilir ama bence senin için herkes gibi , o yüzden ona herkes gibi oldugunu anlatman gerek satenaycım , açık ve net şekilde
 
adaş seni anlıyorum bitanem soğuk davranmakla başla işe aramaları azalt,o aradığında yoğunum de:1yes2:
 
ama sakın pat diye söyleme,ahını alırsın. önce soğuk davran,kavga çıkar,sonra da ayrıl.
 
Boşuna dememişler; '' Aşkta seven sevilmez, sevilen kıymet bilmez''

Eğer sevdiğim tarafından terkedileceksem bunu ondan gerçek nedenleriyle duymak beni en az incitecek yol olurdu.Bence sen de dürüst davran konuş onunla,, kimbilir belki ilerde pişman olup dönmek istersen arkanda açık bir kapı kalsın..
 
Arkadaşlar, ilginize çok teşekkür ederim. Açıkca konuşmak konusunda beni cesaretlendirdiniz...
*Gulara beni anlamana sevindim.Çıtkırıldım erkekler konusunda hemfikiriz.Teşekkürler...
*Tutuklu, en çok korktuğum şeydir ah almak...Teşekkürler...,
Hepinize kucak dolusu sevgiler..
 
askmi mantikmi kendine ilk önce bunu sor.bazen hayatimizda aci ariyoruz.buda insan olmanin getirdigi kurallar olsa gerek.sana deger veren bir kisi bence konusmadan önce iyi düsün.en dogru karari kalbin ve mantigin verecektir.
 
Satenay verdigin karar en dogrusu,onunla acik acik konus,onun özel biri oldugunu ama aradiginin cok farkli biri oldugunu,alisip isinamadigini en iyisi kendi kelimelerinle dile getirmen.Baska bahanelerin arkasina siginarak bence o kisiyi daha cok incitirsin...
 
Bence ondan biraz zaman iste hemen bitirme.Insani cok seven ustune deli gibi titreyen milyonda bir cikar.Guzel olabilirsin herkes tarafindan ilgi goren biri de olabilirsin bilmiyorum ama bunun guzellikle hic mi hic ilgisi yok.insana insan gibi deger vermeyi bilen adam cok azaldi.O yuzden bence biraz zaman iste ve uzak kal belki bunalmisindir.kendini bir olc tart sonra ayril ama yarin demediydi deme!!!
 
X