Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence dış görünüşe göre hareket edilmesi bir hakarettir gerçekten seven karşısındakinin dış görünüşe önem verir mi ben seni beğeniyorum ama ya insanlar bizi yakıştırmazsa bende insanları yakıştırmıyorum ama söylüyormuyum acabaO kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol kimse icin değişme
Aynı duyguyu kendisininden hissetmesi için aynı şeyi siz ona yapın bakalım, fazla zayıf olduğunu ima edin, belki anlar..O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
En iyisi kaymakIlik gibi hatunum, yanimda cücük gibi bir adam istemiyorum az kilo al da bir şeye benze derdim ben
Hiç şık değil ama napayim? Böyle durumlarda istanbul hanimefendisi çizgimden kayıveriyorum valla![]()