Bana şişkosun dedi...

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
bence dış görünüşe göre hareket edilmesi bir hakarettir gerçekten seven karşısındakinin dış görünüşe önem verir mi ben seni beğeniyorum ama ya insanlar bizi yakıştırmazsa bende insanları yakıştırmıyorum ama söylüyormuyum acaba

Bizde bilirdik adriana lima gibi olmayı lakin aç idik yedik böreği baklavayı diyesim geldi.Kilo gelip geçici.Düşüncesizliği napıcaz.Kendini ne sanıyorsa bunlar.

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol kimse icin değişme

biz de eşimle yakında noktalı virgül gibi gezeceğiz yakında :KK50:

Senin çelimsiz herif minyon hatun derdine dusmus sende o endamina baska endamli birini bulursunyol ver

Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Aynı duyguyu kendisininden hissetmesi için aynı şeyi siz ona yapın bakalım, fazla zayıf olduğunu ima edin, belki anlar..

Ay defolsun ya
Bende takmıştım bir ara sonra geçti
Göze hoş gelmeyen bir dazlalık varsa ok de yani 38 bedenim bana bile şişko denildi ya bırak
Gitsin cılız ütü masası gibi kızlarla olsunlar

Bana kilolu bulan eski sevgilime sende çok zayıftın ama ben bunu sorun etmedim dedim .sende söyle herkes haddini bilsin
Zayıf kadın dolu gitsin bulsun madem

Umursamıyorsa o kafasında bitirmiştir zaten seni kırarak ta kendinden soğutup ayrılmaya çalışıyor bence

Ilik gibi hatunum, yanimda cücük gibi bir adam istemiyorum az kilo al da bir şeye benze derdim ben

Hiç şık değil ama napayim? Böyle durumlarda istanbul hanimefendisi çizgimden kayıveriyorum valla :halay:

Aşk sevgi insanı kör eder
Şişkoluğunu nasıl görebiliyor...

Burda sorgulanması gereken sen değilsin tatlım

''erkek dediğin fisfis olmaz asıl seni yanıma yakıştırmazlarsa üzülürüm bücür bey'' der yol veririm ben.

Afedersiniz ama koy .... Tekmeyi. Bugüne kadar kör muymuş aynı kilodaysan seni öyle sevmiş demek ki şimdi ne değişmiş.yok abi ya ben bu erkekleri anlamadan göçüp gidecek bu dünyadan. Gitsin 40 kilo kız bulsun kendine çelimsiz çelimsiz geçinir giderler. Elalem yakistirmazsa uzulurmus d3mek ki el lafına bakan biri. Arkama bakmadan kaç ziraevlenince bunlar boşanmaya kadar götürür insanı.

Sizi beğenmeyen birini neden hayatında tutuyorsunki yarın birgünde senin yanında beğendiği kızları izlemeye başlıycak keşke sende böyle olsan falan diye saçmalayacak ve seni daha çok kıracak :işsiz:

Kaç kılosun mesela ? Sana bu hakareti layık gören bırıne katlanma. Belli ki boş konuşan boru. Sende ona senı de bana yakıstırmayabilirler malum erkek dedıgın uzun boylu iri yarı kalıplı olur deseydın

Back
X