- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Sizin evinizden kendi eviymişcesine öbür ev diye bahsetmesi çok tuhaf
Neden olmasın ki, Anne babalarımızın da evi olmuyor mu evimiz ?
Biraz araya girmek gibi olacak ama. Tabikide bizim evimiz anamızın babamızın evi olmuyor.
Normalde çok naif biridir ben davet etmeden asla evime gelmez siz gençsiniz habersiz gidilmez öyle ben çektim sen çekme der böyle nasıl korur kollar beni şimdi bu davranışıyla hepsini çöpe attı nasıl sinir oldum
Bence bu kadarda olmamalıNeden olmasın ki, Anne babalarımızın da evi olmuyor mu evimiz ?
Ay klavyemden yazilmis gibiSiz sebeplerinizi söylemişsiniz, o da hak verip iptal edeceğini söylemiş. Dert?
Kadin senden 8 , bendense sadece 1 yas buyuk ve benim 3 yasinda kizim var tum gun pesimde kosturdugumkadın benden 8 yaş büyük sadece. Büyük oğluma bile 8 eklesem 15 yaş yapıyorufaklık zati 1.5 yaşında. Ben çok geç kalmışım kınıyorum kendimi
43 yaşında kaynana nedir? Daha kırışığı bile yoktur onunKadin senden 8 , bendense sadece 1 yas buyuk ve benim 3 yasinda kizim var tum gun pesimde kosturdugumdumur oldum kv nin yasini okuyunca
İyi yapmışsın hiç üzülme. Senden habersiz evinde niye böyle bişey yapacak ki. Ben Müsait olsamn bile değilim derdim bir daha böyle bişey yapmasın diyeBulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye
Neden olmasın ki, Anne babalarımızın da evi olmuyor mu evimiz ?
Olmuyor elbette, düşünsenize kayınvalideniz durmadan öbür evine yatılı misafir çağırıyor... Veya öbür evin mobilyasını kafasına göre değiştiriyor. Buna itiraz etmez misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?