- 24 Aralık 2014
- 5.270
- 7.059
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben katılmıyorum bu hafta kayınvalidemde olduğu için gittim yoksa bir kere gitmişliğim yok bundaki sadece benim evde de mevlüt okutmak.Tamam iyi düşünüyor hoş düşünüyor da kış ortasına sıkıştırmak zorunda değildi başka odada sobam yokHerkes sırayla alıyorsa sizde katılıyorsanız mevlütlere sıra sizde diye demiş olabilir hem komşular arasındaymış yakınlarınız neden gelsin ki herkesin evi de dört dörtlük değildir ne kadar sürecek ki kek meyve suyu vermiş kayınvalidende geçmiş gitmiş ayrıca kayınvaliden de ısrar etmemiş tamam kızım o zaman çağırırız demiş ee daha ne dert ettiniz düşünemedi demek ki
Sanki temizlik diye delirirken yardım edecek banaGerçi ben de ona gidip yardım etmedim ama o kendini mevlüt var diye ayarlamıştı ben bu bir haftada koltuk ve halı yıkayamam bu kışta kıyamette he 200 tl ateşleyip ben yıkatırım derse o ayrı.Hamile olma ihtimalim de var daha adetime var ama olur mu olur zaten bekliyorum bi kaybım var öyle bir durum olsa kalkıp temizlik yapamam pat pat bunu da söylemek geldi içimden de zaten yeterince özelimizi bildi geçmişte şimdi bari hamile olma ihtimalim olduğunu bilsin istemiyorum
Bizim evde okunması ayrıymış ayrıca kendi evim değil ha kiradayım ev alsam da mevlüt yapsak neyseBu hafta onun evinde ise haftaya sizin evi neden ayarlamış
Kimse neden iki hafta sende dememiş
Onu da geçtim o ev ayrı bu ev ayrı neden olsun Mevlüt kv de okunmuş sen de gitmişsin yeter işte
kadin size danismadan size misafir davet edecek kadar, sizin evi “öbür evi” olarak gorecek kadar cizgiyi asmis zaten. ya kadin adabi muasereti bilmiyor ya siz cok yuz verdiniz.Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye
Vicdan yapmayın ev sızın eviniz size sormadan karar alınmaz. Kendi annenizde olsa sormalı kv olsa daBulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye
Ya yaşı da genç yaşlı olsa düşünemedi derim daha 43 yaşında halden anlaması lazım hiç böyle biri değildir beni de çok sever ben de onu severim ama bu hareketi çok manasız
Sanki temizlik diye delirirken yardım edecek banaGerçi ben de ona gidip yardım etmedim ama o kendini mevlüt var diye ayarlamıştı ben bu bir haftada koltuk ve halı yıkayamam bu kışta kıyamette he 200 tl ateşleyip ben yıkatırım derse o ayrı.Hamile olma ihtimalim de var daha adetime var ama olur mu olur zaten bekliyorum bi kaybım var öyle bir durum olsa kalkıp temizlik yapamam pat pat bunu da söylemek geldi içimden de zaten yeterince özelimizi bildi geçmişte şimdi bari hamile olma ihtimalim olduğunu bilsin istemiyorum
Hayır sakın sakın geri adım atmayın. Hatta o güne temizlik yapın dip bucak tüm gün.Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye
kadın benden 8 yaş büyük sadece. Büyük oğluma bile 8 eklesem 15 yaş yapıyoresınız kac yasında en buyuk cocugu esınızdır sanırım
43 yasında kv ben sok
Yooo kalbını kırmamışınız.Size dorması gerekirdi.Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlüt yapıyorlar.Dün akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlüt bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir çoğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de öbür eve(benim ev oluyor bu) mevlüt aldım dedi bana kesinlikle sormadı müsait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın müsait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gerçekten müsait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlüt olduğunda kendi yakınlarımı çağırmazsam olmaz onları da çağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak için bunu bildiği halde evime mevlüt almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha önce konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlüt yüzüne kalbini mi kırdım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?