Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?
Bana hakaret ettigi icin çok üzgünüm. Birdahakine tamam sana danisirim deyip konuyu kapatsaydi böyle buyumeyecekti konu.Hayır demeyecekseniz bunu uzatmanın ve tartışma konusu yapmanın gereği var mı?
Bir daha size sormadan misafir kabul etmesini istemediğinizi güzel ve net bir dille anlatırsınız olur biter.
Aslinda konular ufakta olsa evliligi bitiren sebepler edilen hakaretler olmali.Ben sabahtan beri kendimde değilim.Sağolun iyi niyetiniz için.keşke esimde bana pozitif cevaplar verebilseydi.Hiç tanışmamış da olsanız aileden biri sayılır. Reddedilecek biri değil. Eşiniz de kız kardeşine / ablasına “önce hanıma sorayım” diyememiştir. Tamam demiş, sizin de haberiniz olmuş bir şekilde. Bence büyütülecek bir konu değil. Öpüşün barışın
Gorumcenz ve kocasi neysede benim esim olsa asla enistesinin erkek kardesini eve bide ustune yatili kabul etmezdi.yatili misafr konusundada bana haber ederdi ki zaten dogrusu buMerhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?
Bana hakaret ettigi icin çok üzgünüm. Birdahakine tamam sana danisirim deyip konuyu kapatsaydi böyle buyumeyecekti konu.
O kadar sakin konustum ki.Hatta kendimi stres altinda hissettigimden bahsettim. Kendimi hiçe sayilmis hissediyorum dedim.sert olsaymisim keske o zamn hakederdim belki bu hakaretleri.Hakaretin ama'sı olmaz da siz acaba çok mu sert çıktınız bu konuda? Önce sorun çıkartıp sonra karşı taraftan sakin bir cevap ve özür bekliyoruz bazen biz kadınlar. Öyle bir şey olabilir mi?
O kadar sakin konustum ki.Hatta kendimi stres altinda hissettigimden bahsettim. Kendimi hiçe sayilmis hissediyorum dedim.sert olsaymisim keske o zamn hakederdim belki bu hakaretleri.
Başlıkta görünce sizden habersiz eve misafir çağırdı sandım. Gereksiz yere problem etmişsiniz. Sonuçta görümcenizin ve eşinin geleceğini biliyormuşsunuz +1 olarak düşünün bence. Kendinizi eşinizin yerine koyun yani kardeşim gelse sorun olur mu dediğinde dur ben bi karıma sorayım demesi bence ayıp olurdu. Zaten siz de durumun farkındasınız tabiki kabul ederdim diyorsunuz. Sanki bozulduğunuz başka sebepler var da bunu bahane etmişsiniz gibi geldi bana.Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Belki de görümcemin ben de hiç hatırı olmaması olabilir. Onu çekmenin ve baş edebilmenin stresi altindayim. Çok negatif bir insan gorümcem.Arkamdan iş ceviriyorlar gibi hissettim. Bu arada herkes farkli dusunuyor benim de gerçekten şu an kafam karıştı.Sağolun yorumunuz için.Başlıkta görünce sizden habersiz eve misafir çağırdı sandım. Gereksiz yere problem etmişsiniz. Sonuçta görümcenizin ve eşinin geleceğini biliyormuşsunuz +1 olarak düşünün bence. Kendinizi eşinizin yerine koyun yani kardeşim gelse sorun olur mu dediğinde dur ben bi karıma sorayım demesi bence ayıp olurdu. Zaten siz de durumun farkındasınız tabiki kabul ederdim diyorsunuz. Sanki bozulduğunuz başka sebepler var da bunu bahane etmişsiniz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?