Neyse işte, ben de fark ettim denklemin tersinin ters olduğunu ama kafam karışık biraz, idare ediniz lütfenDurumu ters çevirdigimizde konu sahibinin erkek kardeşi olmuyor ama,konu sahibinin eniştesinin erkek kardeşi oluyor :)
Olması gereken bu; çok haklısınız bu konuda.İşte beklediğim incelik buydu.
Alacağı yanıtta aynı incelikte olurdu inanın.
"Orası sadece abimin evi" gözüyle baktığı için bence bu inceliği gösteremiyor.
Çok geçmiş olsun.Üzülmeyin.En kisa sürede sıkıntıları atlatirsiniz içiniz ferahlar inşallah.Neyse işte, ben de fark ettim denklemin tersinin ters olduğunu ama kafam karışık biraz, idare ediniz lütfen
Söylemek istediğimi siz zaten anlamışsınızdır da; sizin vasıtanız ile şöyle özetleyeyim o halde:
Kardeşinizi arasanız ve eşinizin kardeşinin de sizinle gelip gelemeyeceğini sorsanız ve kardeşiniz de eşime (geline) sorayım dese... Hoşunuza gider mi?
Bilmiyorum ben bu aralar çok duygusalım, gurbet başıma vurdu sanırım. Annem de iki gündür fazlası ile rahatsız, hastaneden eve gelemiyorlar. Ondan belki de duygusal bakıyorum olaya.
İlk defa bir mesajıma bu kadar tepki geldi ama ben şu anda hala böyle hissediyorum ...
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun.Üzülmeyin.En kisa sürede sıkıntıları atlatirsiniz içiniz ferahlar inşallah.
Burda yazilana çizilene takılmayin.Kimi siyah der kimi beyaz.Ben bana olumlu yazanı da olumsuz yazani da hepsinin fikrini değerlendiriyorum.Emek verip yazmislar sonuçta.
Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?
Çok çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum annenize.Neyse işte, ben de fark ettim denklemin tersinin ters olduğunu ama kafam karışık biraz, idare ediniz lütfen
Söylemek istediğimi siz zaten anlamışsınızdır da; sizin vasıtanız ile şöyle özetleyeyim o halde:
Kardeşinizi arasanız ve eşinizin kardeşinin de sizinle gelip gelemeyeceğini sorsanız ve kardeşiniz de eşime (geline) sorayım dese... Hoşunuza gider mi?
Bilmiyorum ben bu aralar çok duygusalım, gurbet başıma vurdu sanırım. Annem de iki gündür fazlası ile rahatsız, hastaneden eve gelemiyorlar. Ondan belki de duygusal bakıyorum olaya.
İlk defa bir mesajıma bu kadar tepki geldi ama ben şu anda hala böyle hissediyorum ...
Sağolun yorumunuz için.Sakinlestirdiniz beni. Şimdi daha iyiyim.Çok şükür iyi ki burasi var...Misafir konusunda eşinizin çok suçu olmayabilir. Öbürlerinin düşünmesi gerekirdi. Eşiniz de belki reddedemedi. Ama eşinizin hatası sen ne biçim insansın demesi. Yine de tavır yapsanız da çok büyütmemeye çalışın. Şeytanın vesvese vermeyi en sevdiği yerlerden biri yuvadır unutmayın
Siz de sağolun. Burada bazı arkadaşların da dediği gibi üçüncü kişiler yüzünden sonu nereye varacak bilmediğimiz tartışmalara girmemek en güzeli. Ben de bazen küçük bir atışma diye başlayıp büyüttüğümüz ve başkaları yüzünden çıkan kavgalara çok üzülürüm. Ben yaptım siz yapmayın diye dedim yoksa ben de süper olduğumdan değil.... Keşke eşler de bu noktayı dikkate alsa ve biraz daha sağlıklı düşünse. Ama napalm.... Bu arada size yakın zamanda keşfettiğim valla çok da mantıklı bulduğum bir blog tavsiye edeceğim Zeynep bahar yazınca çıkar . Bir göz atın derim insanı çok sakinleştiriyor. Gönlünüzü ferah tutun. Kendinize iyi bakınSağolun yorumunuz için.Sakinlestirdiniz beni. Şimdi daha iyiyim.Çok şükür iyi ki burasi var...
Ne kötü bir görümceniz var sizinle konuşması gerekirken böyle yapmış ama bunun hıncını eşinizden almayın derim.Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?
Evet hatalisiniz.bazen diyaloglar bizim istediğimiz gibi olmuyor.esime sorayım dese ne olacak? Ne değişecek? Sonuç ek misafir gelecek.esinizin suçu yok ki kabahat görümcenizin kuyruk kulak takmış pesine en basta sizi aramadığı gibiMerhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Bakın, normalde görümcemin bize gelebilmesi için kardeşini araması yeterlidir.Ben zaten saygı ve anlayış tek taraflı olmalı demedim ki?
Alttan alması gerekiyor da demedim.
Görümce ve ailesi zaten geliyor mu o tatile? Geliyor.
Bunun kararı daha önceden verilmiş ve anlaşılmış mı? evet
Telefonda abisine "1-2 gün o da bizimle kalabilir mi?" demiş mi? demiş
Ne yapaydı abi diyorum; bi Lutran'a sorayım da haber mi vereyim deseydi?
Eğer tüm grup bir emrivaki yapsa; dediğinizde sonuna kadar haklısınız.
Ya da 4 kişi beklerken kapı açılsa ve 5 kişi gelince; dediğinizde sonuna kadar haklısınız.
Ama bu olayda ben bu kadar büyük tepkiler vermeyi manasız buluyorum. Bu benim görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?