- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Şehir dışındayım eşim ve ailesi buraya gelecekler. Eşimin ailesini çok seviyorum bir sorunumuz olmadı şu ana kadar. Dönüşte de annem ve kardeşim de bizimle gelecek. Eşime sordum bizim arabayı alacak mısın, diye. Normalde gerek yok sığarız kayınpederimin arabasına ama bu sefer kalabalık olacağız. Eşim bir araba geleceğiz dedi, sığacak mıyız dedim yani sorun olmasın. Sığacağız bir şekilde yapacak bir şey yok tarzı konuştu. Babam öyle dedi, dedi. Kızdım biraz ya bana sormasını beklerdim, rahat edecek miyiz nasıl olacak. Dönüşte 5 yetişkin insan iki tane 11-12 yaşında çocuk toplam 7 kişi döneceğiz. Fikirlerinizi bekliyorum. Kızmakta haklı mıyım fikrimi sormamasına?
Güncel durum: Eşim aradı biraz önce. Bütün gece uyuyamamış. "Haklısın sana sormam gerekirdi, hatalıyım. Aslında üzerinde durulmamıştı bu konunun ama neden öyle dedim bilmiyorum. Düşünmeden söyledim , daha sonra düşündüğümde ben de olmayacağını, sığmayacağımızı fark ettim. Çok haklısın niye böyle yaptım bilmiyorum, özür dilerim. Bir daha böyle bir şey olmayacak" dedi. Ben yine düşüncelerimi o şekilde gidersek yaşanacakları sıraladım. "Evet, çok haklısın mümkün değil, o şekilde gidemeyiz." dedi ve sonra gelecekleri gün havanın karlı olduğunu ve diğer koşulları sıraladı. Neyi nasıl yapalım diye bana sordu, sonuç olarak medeni olarak konuştuk ve mantıklı kararlar aldık. Çok şükür.
Güncel durum: Eşim aradı biraz önce. Bütün gece uyuyamamış. "Haklısın sana sormam gerekirdi, hatalıyım. Aslında üzerinde durulmamıştı bu konunun ama neden öyle dedim bilmiyorum. Düşünmeden söyledim , daha sonra düşündüğümde ben de olmayacağını, sığmayacağımızı fark ettim. Çok haklısın niye böyle yaptım bilmiyorum, özür dilerim. Bir daha böyle bir şey olmayacak" dedi. Ben yine düşüncelerimi o şekilde gidersek yaşanacakları sıraladım. "Evet, çok haklısın mümkün değil, o şekilde gidemeyiz." dedi ve sonra gelecekleri gün havanın karlı olduğunu ve diğer koşulları sıraladı. Neyi nasıl yapalım diye bana sordu, sonuç olarak medeni olarak konuştuk ve mantıklı kararlar aldık. Çok şükür.

Son düzenleme: