• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormalı mıydı?

7 kisi 6 saatlik yol olurmu
Biz yaptık oldu 8 kişiydik. Ama müzikli şarkılı eğlene eğlene gitmiştik. Ailelerin kayınbabanın vs olduğu bir arabada sıkıntı gerçekten.

Kamu spotu: Ayrıca evet hiç güvenli değil tavsiye etmiyorum.

Biz yaptık oldu 8 kişiydik. Ama müzikli şarkılı eğlene eğlene gitmiştik. Ailelerin kayınbabanın vs olduğu bir arabada sıkıntılı gerçekten. Ayrıca evet tavsiye etmiyorum hiç güvenli değil.

Çocuklar zaten hiç rahat durmayacak ezecekler bizi resmen

Çocuklar zaten hiç rahat durmayacak ezecekler bizi resmen
İmkan varsa değerlendirilmeli tabi ki ama böyledir bu kocalar babalarının sözü üstüne söz söyleyemezler. Velev ki daha mantıklı daha güvenli ve daha çözüm odaklı bir söz olsun bu. Yok mümkün değil...:KK12:

İmkan varsa değerlendirilmeli tabi ki ama böyledir bu kocalar babalarının sözü üstüne söz söyleyemezler. Velev ki daha mantıklı daha güvenli ve daha çözüm odaklı bir söz olsun bu. Yok mümkün değil...:KK12:

Evliliğimizde ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Çok uyumluyumdur normalde ama bu fena sıktı canımı ve çok kötü kavga ettik

Evliliğimizde ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz. Çok uyumluyumdur normalde ama bu fena sıktı canımı ve çok kötü kavga ettik
Sıkılmakta haklısın ama çook kötü de kavga etme be limon kendini sıkmana değmeyecek. büyük ihtimal yine kendi bildiklerini okuyacaklar. Sen fikrini o sormasada söylemiş oldun artık top kocanda. Ay sorry babasında. Şuan kendini perişan edecek bir durumun yok. Can sıkıcı evet ama rahatla lütfen.

Sıkılmakta haklısın ama çook kötü de kavga etme be limon kendini sıkmana değmeyecek. büyük ihtimal yine kendi bildiklerini okuyacaklar. Sen fikrini o sormasada söylemiş oldun artık top kocanda. Ay sorry babasında. Şuan kendini perişan edecek bir durumun yok. Can sıkıcı evet ama rahatla lütfen.

Otobüsle gelirim ben dedi. Çözüm buldu ama bulduğu çözüm olayı daha da büyüttü çünkü ben sesimi çıkarmasam bana fikrimi sormayacaktı.
Tüm gece kendimi yerim artık. Sevgili sulucan asıl koyan sıkış tepiş gitmek değil bana fikrimin sorulmaması....

Bunu
Otobüsle gelirim ben dedi. Çözüm buldu ama bulduğu çözüm olayı daha da büyüttü çünkü ben sesimi çıkarmasam bana fikrimi sormayacaktı.
Tüm gece kendimi yerim artık. Sevgili sulucan asıl koyan sıkış tepiş gitmek değil bana fikrimin sorulmaması....
Şu an yaşadığın duyguyu her evli kadın yaşamıştır bence. Yaşamayan olabilemez :) eğer normalde sana saygısı olan bir adamsa bu seferlik görmemeye çalış. verdiğin tepki ona yetecektir bence daha fazla uzatma derim ;) hem yazık otobüsle gelecekmiş bak cezasını çeker böylelikle:KK62:

Bunu

Şu an yaşadığın duyguyu her evli kadın yaşamıştır bence. Yaşamayan olabilemez :) eğer normalde sana saygısı olan bir adamsa bu seferlik görmemeye çalış. verdiğin tepki ona yetecektir bence daha fazla uzatma derim :KK66: hem yazık otobüsle gelecekmiş bak cezasını çeker böylelikle:KK62:

Normalde böyle değildir ben de o yüzden şaşkınım. Annemler gelir otobüsle senin gelmene gerek yok falan dedim. Abarttım mı? Çok sinirlendim ama gerçekten:KK12:

Eşinin ailesi sizinkileri görmeye gezmeye mi geliyorlar? Bunu belirtmemişsin ama ben olsam tek arabaysa bunuda istemezdim
Ayrıca sen haklısın yerinde olsam annemler otobüsle gelir falan demem,eşimin otobüsle dönmesinden hiç rahatsız olmam, o anlar kp de bir daha böyle düşüncesizlik yapmaz kendi oğlu cekiyo neticede.
Herşey karşılıklı bu dünyada uyumda, her zaman senin uyumlu olmanı bekleyemez

6 saatlik yok 7 kişi bir arabada :işsiz: ben gidemezdim heralde dizlerim ağirıyor yaşlıyım ben yaşlı :110:bende kızardım heralde bilmiyormusun heryerim ağırıyor otobüsle gidelim falan derdim heralde bilemiyorum

Eşinin ailesi sizinkileri görmeye gezmeye mi geliyorlar? Bunu belirtmemişsin ama ben olsam tek arabaysa bunuda istemezdim
Ayrıca sen haklısın yerinde olsam annemler otobüsle gelir falan demem,eşimin otobüsle dönmesinden hiç rahatsız olmam, o anlar kp de bir daha böyle düşüncesizlik yapmaz kendi oğlu cekiyo neticede.
Herşey karşılıklı bu dünyada uyumda, her zaman senin uyumlu olmanı bekleyemez

Ailemden birinin sünnet töreni var, ona geliyorlar. Hatta hiç gelme ben ikimizin yerine veririm hediyemizi dedim neler neler dedim...

Ben anşamadım kendi arabanız varsa sizin o arabayı by yol için kullanmayacağınıza kp niye karışıyor

Ben anşamadım kendi arabanız varsa sizin o arabayı by yol için kullanmayacağınıza kp niye karışıyor

Ne konuştular bilmiyorum ama tek araba gelecekleri kararı alınmış ben de buna sinir oldum açıkçası. Eşime çok kızdım benimle konuşması gereken konuyu konuşup halletmiş. Bense sorunca öğreniyorum. Tartışma yaratan kişi ilan ediliyorum sonra.

Ne konuştular bilmiyorum ama tek araba gelecekleri kararı alınmış ben de buna sinir oldum açıkçası. Eşime çok kızdım benimle konuşması gereken konuyu konuşup halletmiş. Bense sorunca öğreniyorum. Tartışma yaratan kişi ilan ediliyorum sonra.
Eşin düşüncesiz davranmış lakin sen ona bunu düşündürüp gereğini yapması gerektiğini söyleyiverseydin daha iyi olurdu tartışmadan

Hele ayrı bir araba varken kim ne karışır rahat rahat gidip gelmek varken kocan babasına karşı biraz pasif galiba mantıklı bir insan 6 saat 7 kişi nasıl gidicez demez mi arabamız varken

Eşimin mantığına yatmış galiba anlamıyorum ya cidden. Yoksa itiraz ederdi abarttığımı düşünüyor

Eşimin mantığına yatmış galiba anlamıyorum ya cidden. Yoksa itiraz ederdi abarttığımı düşünüyor
5 kişi 2 çocuk normal bir arabaya oturuyoruz kısa mesafe sıkılıyorum çocuklarda 6 7 yaşındalar araba büyük mü nasıl 7 kişi sığıcaksınız çocuk dediklerinde çocuk değil ki

Back
X