• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana tepkı verceksıniz ama anlatmak istedim

Bnde cıkıp gıttım ztn cok meraklı degılım

Daha oncede konu actım gorustugum bırı vardı arabada bosaldı gorusmedım o gunden sınra cafeteryadakı bayan var benımle netlesmesı ıcın konusun demıs bana msj attı konusmak ıcın ındım ısı resmılestırelım dedı bnde konusalım anlasabılırsek dedım boyle deyıp ortadan kayboldu aradugımda gelecek goremeıyırum aynı kulvardayız degılız dedı bu lafı duyunca yuzune kapattım dunde bısey olmamıs gıbı aradı hıkayeme bakıyor bundan sonra gunaydın mrb dısında konusmayalım dedı tutarsız tavrından sıkıldım hem ıstıyor hem soguk
Bence üstüne attırmalıydı,bi ihtimal o vakit anlardın durumu.

Ustume atladı ztn bn ınmeye calıstım

Kuzum sen neden kendine bunu yapıyorsun. Allahını seversen kendini bir sal
Saçma sapan insanların peşinden koşarak ziyan etme.
Bnm ıcın kemdıme acı cektırıyorım

Daha oncede konu actım gorustugum bırı vardı arabada bosaldı gorusmedım o gunden sınra cafeteryadakı bayan var benımle netlesmesı ıcın konusun demıs bana msj attı konusmak ıcın ındım ısı resmılestırelım dedı bnde konusalım anlasabılırsek dedım boyle deyıp ortadan kayboldu aradugımda gelecek goremeıyırum aynı kulvardayız degılız dedı bu lafı duyunca yuzune kapattım dunde bısey olmamıs gıbı aradı hıkayeme bakıyor bundan sonra gunaydın mrb dısında konusmayalım dedı tutarsız tavrından sıkıldım hem ıstıyor hem soguk

Bnde cıkıp gıttım ztn cok meraklı degılım

Sen kaç tane konu actin bu konu hakkında? Az önce yine senin konunu gördüm gulmekten karnım agridi. Allah da seni güldürsün ya valla çok güldüm.

Hikayenin sonunu “yine dayanamadı aradı arabada bulusalım dedi tamam dedim bulustuk, bosaldı soguk simdi napmam lazım” diye beklemistim….
Hıkaye fln yok bıttı

Bana demiş ama ne alaka ya.Hiç alaka kuramadım.Haşa peygamberlik alameti olacak bir şey de demedim zaten.Neyse kafa yoracak biri değil konu sahibi.
Kendını mukemmel goruyosun ya kımbılır neler yaptın bılıyomuyuz

Rahatsuz olan yorum yapmasın

Back
X