• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana tepkı verceksıniz ama anlatmak istedim

Mükemmel değilim ama senin gibi bir karakter olmadığım için Rabbime şükürler olsun.
Bende senın gıbı egolu olmadıgım için muyluyum karakterımı sorgulamaya sahıp degılsın hakkın yok

Canım senin derdin nedir? Ne olsun istiyorsun, ne bekliyorsun? Adamla her seferinde böyle olaylar yaşamana rağmen arabalarda görüştün. Bu yüzden yok beni zorla öptü zorla şunu yaptı lafların geçmiyor. Git ne istiyorsan yaşa adamla, sen de rahatla biz de kurtulalım
Bıttı rahat et

Bazı insanlar cidden linç bağımlısı oluyor. Hakaret işitmekten zevk alıyorsun sanırım. E tamam adamdan aşağılama görüyorsun zaten yetin bununla neden bir de burada linç kovalıyorsun?
Bısey yaptıgım yok ıcımı dokmek ıstedım ama dusmandan farkınız yok

Adam aslında sana deli divane oluyor. Geleceğiniz de evlilik ve 2 de çok tatlı çocuk görüyorum. Hiç yanılmam. Sakın peşini bırakma bu çocuğun.
Adam benı ıstemıyor bnde sogudum

Bana demiş ama ne alaka ya.Hiç alaka kuramadım.Haşa peygamberlik alameti olacak bir şey de demedim zaten.Neyse kafa yoracak biri değil konu sahibi.
Yani Türkçesini elestirmişsin. Hani Türk Dil Kurumu musun , öğretmen misin falan dese anlayacağım da😄 Peygamber tam ne alaka olmuş 🤣

Seni arabaya cagırıp isini gördükten sonra dehleyen birinin üstüne bi zahmet düsme
O Olay ıcın ozur dıledı bundan sonrakımde aıle deyıp tutarsız tavırları bıtırdı benı en guzelı yoluma bakmak

Yani Türkçesini elestirmişsin. Hani Türk Dil Kurumu musun , öğretmen misin falan dese anlayacağım da😄 Peygamber tam ne alaka olmuş 🤣
Turkceyı degıl ınsan bırını yargılamadn once kendınede bakmalı

Ben yargılamadan bir şey sormak istiyorum, karşı taraf kaç yaşında? Ne işle meşgul? Her gün görmek zorunda mıyım kalıyorsun?

Back
X