- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona zaten takıldım sinir oldum yazdım daha önceki mesajmdaeşmsen hizmet edeceksin dedi takilmadiniz öyle mi?
tavrını koy arkadaşım. ezdirme kendini.kadınsın gücünün farkına var.ona zaten takıldım sinir oldum yazdım daha önceki mesajmda
kayinvalidenle bukadar yakin evin kalfiki yakin olmasa bile genel adetlerde gelin gelene gidene hizmet eder.yorulman ve istememene birsey diyemem .kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
Bu kafa yapisi hic duzelmeyecek mi?!BEnim eşimsen hizmet edeceksin
valla ben bayramı yarıya bölüyorum, 2 gün onlarda 2 gün benim ailemin yanında.. onların ki aile de bizimki bostan korkuluğu mu?kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
bana dediği şu eşimin son haftalarda haftasonları senin ailenleydik, 3. günü gideriz ordan evimize geçeriz.valla ben bayramı yarıya bölüyorum, 2 gün onlarda 2 gün benim ailemin yanında.. onların ki aile de bizimki bostan korkuluğu mu?
yumruğunu masaya vuracaksın. ben eşimi bu seviyeye getirmek için çok mücadele ettim. İlk bayramlarda burnumdan getirirdi; neymiş efendim bayram erkek evinde geçermiş, adetmiş. Adetinize başlarım sizin dedim. Erkek evlat da, kız evlat değil mi? Onunkiler anne baba değil mi dedim. Bayram tatilleri ortadan ikiye bölünüyor şimdi. Hatta bu bayramı sadece ailemle geçireceğim; annemizi kaybettik de, ilk bayram olduğu için 9 günlük tatilimin tamamını babamla geçireceğim inşallah. Kayınvalidemlerdeyken de bi gelen olduğu zaman eltim görümcelerim falan hep beraber servis yapıyoruz. Kendini ezdirme.bana dediği şu eşimin son haftalarda haftasonları senin ailenleydik, 3. günü gideriz ordan evimize geçeriz.
Son haftalarda dda ailemle oldğmz bir kere çıktğımz yemek var o kadar. Birde iki kere düğünde karşılaştık
Ben de mücadele edeceğim o istiyor ki tüm bayram ailesiyle yiyelim içelim. Tamam tabiki gidicez ama ben çalışan biriyim 3 gün kendimi harab edemem hizmet edicem diye.yumruğunu masaya vuracaksın. ben eşimi bu seviyeye getirmek için çok mücadele ettim. İlk bayramlarda burnumdan getirirdi; neymiş efendim bayram erkek evinde geçermiş, adetmiş. Adetinize başlarım sizin dedim. Erkek evlat da, kız evlat değil mi? Onunkiler anne baba değil mi dedim. Bayram tatilleri ortadan ikiye bölünüyor şimdi. Hatta bu bayramı sadece ailemle geçireceğim; annemizi kaybettik de, ilk bayram olduğu için 9 günlük tatilimin tamamını babamla geçireceğim inşallah. Kayınvalidemlerdeyken de bi gelen olduğu zaman eltim görümcelerim falan hep beraber servis yapıyoruz. Kendini ezdirme.
BEnim eşimsen hizmet edeceksin
tabi ki. varsa eltin, görümcen falan hep beraber yapın. Artık devir değişti. Sen de çalışıp eve ekmek getiriyorsun. Maaş günü gelince herşey müşterek, hizmete gelince sen kadınsın. oldu canım. Valla canım aileni asla ihmal etme. Ben annemi kaybettim 5 ay önce. İyi ki de her bayram gitmişim, hiç üzmemişim.Ben de mücadele edeceğim o istiyor ki tüm bayram ailesiyle yiyelim içelim. Tamam tabiki gidicez ama ben çalışan biriyim 3 gün kendimi harab edemem hizmet edicem diye.
Niye kabul ediyorsunuz bunu? Sesiniz çıksın biraz. Benim eşimde ailesi daha yakın diye ilk gün kahvaltıya hep onlara gitmek isterdi. Sonra benim aileme geçerdik. Ben ona bile arıza çıkardımKendi aileme 3 gün öğleden sonra gideriz diyor sevgili eşim :)
Tam olarak böyleAyrıca onun ailesini benimkinden öncelikli kılan birşeyde yok.