sizin durumunuzda değilim.ama sizin durumunuzdayım....problem erkek infertilitesi bizimde 3yıl oldu 2 tüp denedik olmadı.sadece destek olmak için yazım biraz olumsuz sonucum ama napalım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.dua ile..
sizin durumunuzda değilim.ama sizin durumunuzdayım....problem erkek infertilitesi bizimde 3yıl oldu 2 tüp denedik olmadı.sadece destek olmak için yazım biraz olumsuz sonucum ama napalım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.dua ile..
Kızlar umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin lütfen Allah a bol bol dua edin siz siz olun Allah'tan başka hiç kimseden istemeyin en gerçek dost O çünkü inşallah tez zamanda evlat sahibi olursunuz Rabbim sizinle olsun hep
Merhaba. Insallah hersey guzel olacak. Hemen umutsuzluğa kapılma. Maddi ve manevi hazır hissettiğinde kendini tekrar dene bence. Benim 4. Denememde tuttu cok sukur.problemlerim var ama rabbime cok sukur. Benim problemim farklıydı tuplerim kapaliydi benim.meger pihtilasma problemimde varmis onuda yeni ogrendim.:) senin durumunda olup hamile olan cook kisi var forumda. Sadece sabır gerekiyor. Vakti gelince nasıl olduğuna inanamıcaksın. Insallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerin olur.slm kızlar.evliliğimin 3.yılını doldurmak üzereyim ve evlendim evleneli hep cocuk istedim.1.yılımda pko hastalıgıyla yuz yuze geldim ve hala cocugum yokkk.
klomen ,çatlatma ignesi,seker hapları ,gonal f,artık kitabını yazıcam bu ve bi çok ilaçların ama tık yok.
rahim agzı filmimde tertemiz,eşimdede bi rahatsızlık yok.
ama ne varki çocukta yok
aşılama yaptırmama gerek olmadıgını ve tüp bebek yaptırmam gerektigini soyledi dk ve bende istanbul hisar hastanesinde birgül hocaya tedaviye başladım ve ilk denemem de negatiffffffffff
suan oylece bekliyorum evde sagon kurune baslayalım dedik ama tadı o kadar kötükü ilkini bile içemedim.
sadece dua ediyorum tekrar tüp bebek denemelimiyim bilmiyorum
benim durumda olanlar ve hamiş kalanlar
BANA UMUT OLUN LÜTFENNNN
Merhaba. Insallah hersey guzel olacak. Hemen umutsuzluğa kapılma. Maddi ve manevi hazır hissettiğinde kendini tekrar dene bence. Benim 4. Denememde tuttu cok sukur.problemlerim var ama rabbime cok sukur. Benim problemim farklıydı tuplerim kapaliydi benim.meger pihtilasma problemimde varmis onuda yeni ogrendim.:) senin durumunda olup hamile olan cook kisi var forumda. Sadece sabır gerekiyor. Vakti gelince nasıl olduğuna inanamıcaksın. Insallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerin olur.
Son 4 senedir aralıklarla denedim. Cok hatırlamıyorum. Ama son denemem dondurulmus embriyo ile oldu. Doktorumdan memnunum ama doktorum diyarbakırda. Sen de merkezini iyi araştır. Gerçi çok iyi olmayan merkezlerde de olunca oluyor. Ben memorial arastırmıştım. Labaratuarları çok iyiydi. Ikinci denememi de umut tup bebekte ulun beyde yapmistim. Ulun beyde iyiydi diyebilirim. Git gorus icine sinen biyer olması onemli cunkucok sagol canım ya sen ne kadar aralıklarla yaptırdın tüp bebek denemelerini doktorundan memnun kaldınmı
slm kızlar.evliliğimin 3.yılını doldurmak üzereyim ve evlendim evleneli hep cocuk istedim.1.yılımda pko hastalıgıyla yuz yuze geldim ve hala cocugum yokkk.
klomen ,çatlatma ignesi,seker hapları ,gonal f,artık kitabını yazıcam bu ve bi çok ilaçların ama tık yok.
ama ne varki çocukta yok
aşılama yaptırmama gerek olmadıgını ve tüp bebek yaptırmam gerektigini soyledi dk ve bende istanbul hisar hastanesinde birgül hocaya tedaviye başladım ve ilk denemem de negatiffffffffff
suan oylece bekliyorum evde sagon kurune baslayalım dedik ama tadı o kadar kötükü ilkini bile içemedim.
BANA UMUT OLUN LÜTFENNNN
slm kızlar.evliliğimin 3.yılını doldurmak üzereyim ve evlendim evleneli hep cocuk istedim.1.yılımda pko hastalıgıyla yuz yuze geldim ve hala cocugum yokkk.
ama ne varki çocukta yok
BANA UMUT OLUN LÜTFENNNN
Son 4 senedir aralıklarla denedim. Cok hatırlamıyorum. Ama son denemem dondurulmus embriyo ile oldu. Doktorumdan memnunum ama doktorum diyarbakırda. Sen de merkezini iyi araştır. Gerçi çok iyi olmayan merkezlerde de olunca oluyor. Ben memorial arastırmıştım. Labaratuarları çok iyiydi. Ikinci denememi de umut tup bebekte ulun beyde yapmistim. Ulun beyde iyiydi diyebilirim. Git gorus icine sinen biyer olması onemli cunku
Canım merhaba henüz hamile kalamadım ama belki senin gibi olan insanlar tanıdıkça biraz daha rahatlarsın. Burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak değil mi zaten... Bizde 3 yıldır bebek istiyoruz bende ve eşimde hiç bir sorun bulunmadı sebepsiziz yani. İlk tüp bebek denemem kimyasal, sonra dondurulmuş tedavim negatif ve hala sorun bulunamadı. Şimdi 2. Tedavi için gün sayıyorum. Umudunu yitirme bizde birgün anne olacağız inşallah.Bol bol dua et. Tadı ne kadar kötü olursa olsun soğan kürünüde mutlaka yap onunla hamile kalan çok tanıdığım var çünkü belki sanada vesile olur. Bebişler için neler yapıyoruz ne iğneler yiyoruz mor göbüşlerle geziyoruz soğan kürü yanında hafif kalır
Allah yardım etsin inşallah tez zamanda evladına kavustursun. Benim problemim seninkiyle aynı değildi ama umut olsun diye yazıyorum
34 yaşında evlendim. 35 yaşına kadar bekledim olmayınca Dr gittim. Aşılama yaptım olmadı. 1 yıl sonra başka bir dr gittim. Oda yaşım gereği yumurtalık rezervine bakalım dedi. Yapılan test sonucunda bana yumurtalık yaşımin 43 yaşındaki bir kadının ki gibi dedi. Menapoz sinirindaydim. Eşimde de Sperm sayı azlığı vardı. Ilk tüp denememde şuan 17 aylık olan Oğluma kavustum. Şimdi 2.ye doğal yoldan hamileyim.
Yukarıda arkadaşlar belirtmişler Yalnızca Allah tan isteyin. Umudunuzu yitirmeyin. Birde niye olmuyor diye kafaya takmayin.
Stres te büyük etki olmamasında
öyle haklısınki.genetik test istedimi doktorun.yaptırdınmı.ben yaptırdım genetik testi öğleden sonra sonuçları almaya gidiecm bakalım hayırlısı.öyle zorki ya öyle zorkiiiii
merhaba canım diyarbakırdaki doktorun kimdi merak ettim bende diyarbakırdayım ve tüp bebek deniyorumSon 4 senedir aralıklarla denedim. Cok hatırlamıyorum. Ama son denemem dondurulmus embriyo ile oldu. Doktorumdan memnunum ama doktorum diyarbakırda. Sen de merkezini iyi araştır. Gerçi çok iyi olmayan merkezlerde de olunca oluyor. Ben memorial arastırmıştım. Labaratuarları çok iyiydi. Ikinci denememi de umut tup bebekte ulun beyde yapmistim. Ulun beyde iyiydi diyebilirim. Git gorus icine sinen biyer olması onemli cunku
Arkadaşlar sonucum saat 4te çıkacak demiştim ama daha erken çıkmış. şimdi faks yolu ile aldım. Yeni sonucum 1383 olarak çıkmış. Herkese bu konuda sabır ve başarı diliyorum.
Canım genetik test istedi ama bu ayın sonunda kan vereceğim sonuç ne zaman çıkar bilmiyoruminşallah testinde bir sorun çıkmaz. Zor tabi ama Rabbimde bizi böyle sınıyor elden birşey gelmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?