bana umut olun lütfennn

Senin durumunda olan o kadar çok kişi var ki bir tanesi de benim umudun bittiği yerde hersey biter allah a dua et umudunu kaybetme sabretmek hiç kolay degil ama baska sansin yok ben suan 3 aylık ikizlerime hamileyim neler yasadigimi en iyi allah bilir ama inancımi hiç kaybetmedim tabi umudumuduma sabret seninde yüzün gülecek

inş bu o kadar zor bi durumkı sebebi yok vucudum deneme tahtasına döndü ne kadar tahlil isterlerse o kadar sacma sapan seyler cıkıyo baska insanların pko oldugundan haberi bile yok ama bi bakıyosun ıkı üç tane cocukları var.allahım sabrını bi şekilde veriyo bende sabretmeye calışan milyonlarca arkadasımdan biriyim sadece.destegin için sagol canım

bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığım 7.21 mm olmuş doktor yeterli değil dedi estroferi günde 4 taneye çıkardı pazartesi tekrar bakacak ilerleme varsa transfer gününe karar verilecek. olmadıysa iptal edilecek inşallah herşey yolunda gider. tam kaç mm olmalı ki bu kalınlık

Umudunu yitirme.bizdede azospermi vardı. 3.tup bebek tedavimde hamile kaldim kızım 6 yaşında şimdi ve kızım kardeşde ısrar edince yine tedavi oldum ve yine 3. Denememde hamd olsun hamileyim Rabbine Sığın inan yine dene sakın umutsuzluğa dusme

Canım merhaba pıhtılaşma sonucum ve eşimin y delesyonu sonucu çıkmış yarın almaya gideceğim. Telde bilgi vermiyorlarmış. Genetik doktorunada gösteriyim o zaman, söylediğin iyi oldu. Sen tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?

malesefffffffffffffff kocaelideyimmmmmmmmmmm

Olsun orada da bulursun. Yalnız aktar arı sütünü buzdolabından çıkardı ve geniş bir saklama kabından şırınga ile çekti ve hiç el değmedi. Metal kaşıkta değmedi. Sürekli soğuk kalması lazım dedi. Küçük küçük kaplarda hazır olarak satılanlardan alma sakın....Dikkat et. Kolay gelsin.

bana kalsa hemen ama yine tutmaz die ödüm kopuyo tüpten önce asılamamı yaptırsam die dusunuyorum ama bilmiyorum benim tedavi biraz beklicek gibi gözüküyo
sen?

cok sagol canım inş bende de işe yarar

bana kalsa hemen ama yine tutmaz die ödüm kopuyo tüpten önce asılamamı yaptırsam die dusunuyorum ama bilmiyorum benim tedavi biraz beklicek gibi gözüküyo
sen?

Canım günaydın, kasım da başlayacaktım ama sabredemiyorum acaba Ekim de mi başlasam? Olmazsa diyede çok korkuyorum bende Sen tüp yaptırmıştın demi canım bence tekrar aşılamaya geçme... Doktor bana aşılama önermedi mesela sebepsiz olduğu için normal ilişkiyle aynı olur dedi. Spermlerinizde hareket sorunu yoksa aşılama önermiyorlar

spermlerde b sorun yok canım allaha sukur.bana da dk asılama önermedi.ben de biran önce tekrar denemek istiyorum ama işte beklicem biraz maddi durumlardan dolayı.sen nerde yaptırıcan

Canım tam olarak senin durumundaydım, pazar günü bebeğim 1 yaşını doldurdu. Zamanı gelince aynı bilinmez sürece 2. çocuk için tekrar atılıcam. Nedensiz olduğu için tedirgin olmanı anlayabiliyorum. Ümidini kaybetme. Çocuğun olması gerekiyorsa olacaktır.

tüp bebekmi yaptırdın

Merabalar bende tup bebek yaptirdim zor zamanlar atlatiyorsun ama insallah sonunda degiyor 7haftalik hamileyim ikizlerime yimurtalarim topladi ohs oldum fazla yumurta olustu siskinlik agrilar sonra o suyu topladilar bidahaki ay Transfer yapildi tek trasfer edildi aalhim cok buyuk ikiz oldu sunu anladimki en onemli sey kendini rahat birakmakmis dusunmemeye calismak allahim yazdiysa nasip ettiyse oluyor birde tabiki doktor ve gidilen hastane cok onemli benim doktorum bana hep moral verdi hep destek oldu hep olumlu yaklasyi allahım ugrasan cabalayan herkese nasip etsin

Allah razı olsun canım bana umut oldun.nebileyim 2 olumsuz sonuç olunca sanki bundan sonra hep öyle olacakmış gibi geliyor.tedaviler insanı yıpratıyor.dualarınızı eksik etmeyın inş.bende birgün sizin gibi başkalarına umut olan cümleler yazarım bebegım kucagımda.

tüp bebekmi yaptırdın
Evet tüp bebiş bizimki de. Eşimde de bende de bir sorun tespit edilememesine rağmen 3 sene çocuğumuz olmadı. Dr.lar daha fazla beklememizi riskli bulunca bu zorlu yolculuğa başladık. 2 aşılama negatif sonuç aldık. Çok şükür ilk tüp denemesi olumlu oldu. Siz de inancınızı kaybetmeden, ruhsal çöküntü yaşamadan denemeye devam edin. Yakın zamanda gelir ins. minnoş.

Hikayem biraz uzun gibi, kısaca özetliyeyim. 8 senelik evliyiz. 3 kez başarısız tüp denememiz oldu, her şey yolunda görünüyordu, bir türlü pozitifi göremedik. Sonra 4.denemede üçüzlere hamile kaldım, biri gelişmedi, birinin 7.haftada kalbi durdu, biri 18 haftalık suyu geldiği için suni doğumla kayb ettim. Bnların hepsi 1 yıl içinde olmştu. Sonra yine devam ettim, zira bebek istiyorsam hiç bir bunalıma, umutsuzluğa yer olmamalıydı. Kötü pisikolojiyi tam üstümden atamamış olsam da 3 ay sonra donmuşları denedik, yine sonuç olumsuz. Sonra hastaneyi değiştirdik, rahimde sorun varmış (bebekten sonra parça kaldığı için kürtaj olmuştum, yapışıklık oluşmuş). Histereskopi yapıldı, 6.deneme daha bir umutlu tedaviye başladım. Yine her şey güzel gidiyordu derken, rahim kalınlığı sınırda kaldı. Çok ince değiıdi, ancak esksi kadar iyi de değildi. Çok kaliteli iki embrio transfer edildi, test gününe kadar her türlü belirti yaşıyordum. Geldi sonuç neqatif. Çok garip duygulardı. Ağlayamıyordum bile. Dugularımın içinde hapis olmuş gibiydim. O kadar kaliteli embriolar, en iyi hastanede de tutmadı. Umutsuzluk için yeteri kadar yaşamıştım. Arada ben mi fazla direniyorum diye düşünmeden edemiyordum. Ancak vaz geçmek niyetim de yoktu. Değil vaz geçmek, ertelemek bile zor geliyordu. Dondurulmuş embriolarımız vardı, ilk kez uzunbir ara verip 5 ay sonra onları denedik. Olmayacağından emindim. Ya tedavi iptal olacak (doğal takip olduğu için her an iptal ola bilirdi, hem de rahim kalınlığı yine sınırdaydı ve bunun için ilaç kullanmıyordum). Stress yok denilecekkadar azdı. Nasıl olsa bir ay sonraya erteleneceğinden emindim. O yüzden kafam çok rahat idi. Sonra o tedaviyle transfer gerçekleşti. Transfer öncesinin rahatlığı devam ediyordu. 6.günün akşamı evde test yaptım, inanamadım. İkinci çizgi görünüyordu. 9.gün kan verdim, çok yüksek değer çıktı (698). Çok büyük ihtimalle ikizdi. Şimdi 13.haftamızdayız. Eskide yaşananlar hala korkularımın olmasına sebep ola bilir. Ancak bildiğim bir şey var ki, her deneme ola bileceği ihtimalini de getiriyor. 7.deneme 2 gebelik. Yaşıma, oluşan embriolara göre çok düşük bir yüzde. Ancak devam etmeseydim, baştan ve temelli mağlup olurdum.

Tüm yaşadıklarım iki sene içerisinde oldu. Daha önceki 6 sene maddi ve olduğumuz yer açısından bizim için kayıp yıllar oldu. Sorunumuz erkek inferlitesi. Bu sefer mutlu sonu yakalayacağımızı umut ediyorum.

Unutulmaması gereken bir şey var. Bu yola çıktıysak çok güçlü olmalıyız. Çünki iş hamile kalmakla bitmiyor. Asıl stress ve endişeler ondan sonra başlıyor. Başarılı olmak için maksimum güçlü olmaya ihtiyacımız var. Hem de erkeklerin kaprislerini taşıyacağımızı da göz onünde bulundurarak. Çünki onlar genellikle daha zayıf ve daha tez pes eden bir yapıya sahip oluyorlar. Biz güçlü olalım ki, başarma ihtimalimiz de olsun. Pes edersek, kayb ederiz. Uzun oldu ama içimden paylaşmak geldi.

inş canım inş

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah
hayırlı olsun canım, inşallah sonu bebişli olur. rabbim yardımcınız olsun bu yolda

ilk denemende hamiş kjalman buyuk şans.tebrik ederim seni.ben ikinci denemem için ii bi dk arıyorum bakalım bizde senin gibi mutlu sona ulaşalım inşşş
dua et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…