bana umut olun lütfennn

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah

hayırlı olsun canım gelişmeleri paylaşalım

senin için zorlu bi sureç olmus tatlım ama ne olursa olsun guzel sonu yakalamışşın bende olacagından emin olsam onlarca denemeye hazırım ama tutmayacak dusuncesi içimi yıyıp bitiriyo.sen yapı olarak galiba guçlu karaktersin zira bebeklerini hissetmişken kaybetmen ardından pes etmeden devam etmen bana güç verdi şimdiden tebrik ederim seni.gelişmeleri paylaşaım

hayırlı olsun canım, inşallah sonu bebişli olur. rabbim yardımcınız olsun bu yolda

amin canım insaallahh ilk denemeden umudum yok ama bi şekilde bu yolabaslamak gerekior artık 5.5 sene oldu sonu güzel olur insaallah allahım hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze

hayırlı olsun canım gelişmeleri paylaşalım

amin canımm insaallahh hayırlı olurr tabipaylasırım

CANIM HAYIRLI OLSUN HANGİ HASTANEDE YAPTIRDIN BİDE KAFANA TAKMADAN NASIL OLDUKI NASIL ÇIKARDIN AKLINDAN BİZEDE ANLATSANA
DUA ET BİZE

ilk denemende hamiş kjalman buyuk şans.tebrik ederim seni.ben ikinci denemem için ii bi dk arıyorum bakalım bizde senin gibi mutlu sona ulaşalım inşşş
dua et bize
Bu zorlu süreci bildigimden her fırsatta bizim gibiler için dua ediyorum canım. Sen en kısa zamanda tedavine başla ve kaygılanmayı bırak dualarım seninle.

Olacağından asla emin olamazsın. Çünki kaderde ne yazıldığını kimse bilemez. Ancak vaz geçersen kayıp ettiğinden emin ola bilirsin (gerçi her türlü mucizeye de şahit oldum). Her sefer yola başladığımızda bizde de korkular tabii ki, oluyor. 5 kez neqatif almak kolay değil. Her seferinde bu sefer olmaması için sebep yok diye düşün. Nasıl olmama ihtimali varsa, olma ihtimali de var. Ne yazık ki, biz hep bardağın boş tarafına bakıyoruz.

Son tedavimde tutunacağına hiç umudum yoktu (gerçi kötü de düşünmüyordum). Çümki taze tedavimde kullanılan embriolar ideal embriolar idi, hatta embriolog resmine bakınca hiç gebelik olmadığına inanamadı. Bu sefer kullanılanlarsa dondurulmuş olduğu için daha solgun görünüyorlardı. Biri daha çabuk toparlanmıştı, diğeri tam açılmamıştı. Çok şükür ikisi de tuttu. Demek istediğim korkularına yenilip zaman kayb etme. Kadın için zaman çok değerli. Eğer maddi gücünüz yetiyorsa kaç kere neqatif alırsan al, asla pes etme. Doktorlar bu işin peşini bırakın diyene kadar sakın bırakmayın.

Inşallah canım Rabbım gonlune gore versin. Olumlu sonucunu bekliyorum pozitifi görünce haber vermeyi unutma

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah

allah yardımcın olsun canım guzel haberlerini paylaşalım

amin canım bebişlerin hayırlı olsun allahım bizede nasip etsin tez zamanda inş

amin canım bebişlerin hayırlı olsun allahım bizede nasip etsin tez zamanda inş

merhabalar banada senın gıbı cocugun olmaz dedıler tup bebekle bıle belkı zor dedıler allaha sukur bak ıkıncı oğluma hamıleyım hayırlısı ıle bırıncısı canını sıkma kılon varsa vermeye calıs derım sana doğru doktoru ve dogru ılacları kullanırsan rahatlıkla sonuc alabılırsın sormak ıstedıgın bıse olursa ozelden yazarsın pek takıp edemıyorum cunku

Inşallah canım Rabbım gonlune gore versin. Olumlu sonucunu bekliyorum pozitifi görünce haber vermeyi unutma

inş.canımya hele bi o gunu görürsek hayırlısıyla sevinçle paylaşacagım inş.sizlerle..bende burdaki arkadaşlardan olumlu sonuçlarını bekliyorum inş.çünkü olumlu sonuçlar bize umut oluyor.

mrb canım bir sayfada gördüm hisar birgül hanımda tedavi olmuşsun bende haziran 2014 te birgül hanımda tedavi olmuştum ama birgül hanım 1 ay sonra hastaneden ayrıldı ve yerine zeki diye bir hoca geldi. benim birgül hanımda tuttu ama kalp atımı duyulamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah yardımcımız olsun ben mart 2015 teki adetimle medicana ömer hocada 2.tedavime başlıyorum Allah hayırlısını versin inşallah sende biran önce kavuşursun inşllah

canım benim dogru b,irgül hanımda tedavi oldum ama malesef negatif.hastaneden ayrılıgını duydum yerine gelen dr genc bir dr hastaneden memnundum cok guzel bır hastane tup bebek bölümü mükemmel ama işte nasip degilmiş.bende ikinci denemem için nihayet cesaret topladım.bende hastane arastırmalarına girdim yeniden soylediğin dr ve hastane nasıl arastırdınmı medicana bide senin rahatsızlıgın nedir.cvp için cok sagol.inş sende kavusursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…